Οι ελληνικές συμμετοχές της Τετάρτης

Οι Μάντης/Καγιαλής μάχονται ακόμα και για το χρυσό μετάλλιο στα 470, ενώ στον στίβο έχουμε διπλή εκπροσώπηση με τον Λυκούργο Τσάκωνα στα ημιτελικά των 200 μέτρων και με τον Μιχάλη Αναστασάκη στα προκριματικά της σφυροβολίας.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Τετάρτης

Δεν έχουμε μεγάλη εκπροσώπηση την Τετάρτη (17/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, παρ' όλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στην ιστιοπλοΐα και μια πρόκριση σε τελικό αγωνίσματος στον στίβο.

Στην ιστιοπλοΐα και συγκεκριμένα στα 470, οι Μάντης/Καγιαλής εξασφάλισαν την παρουσία τους στο βάθρο και στην Medal Race θα δώσουν δίνουν μάχη με τους Αυστραλούς για το ασημένιο μετάλλιο, έχοντας κάποιες πιθανότητες ακόμα και για το χρυσό. Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις ως τώρα και αξίζουν πέρα ως πέρα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στον στίβο, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό των 200 μέτρων, περνώντας από τον προκριματικό με την καλύτερη φετινή του επίδοση και δείχνοντας ότι είναι σε σούπερ φόρμα, ενώ στον προκριματικό της σφυροβολίας αγωνίζεται ο Μιχάλης Αναστασάκης, με την ελπίδα να μπορέσει να περάσει στον τελικό.

Αναλυτικά το ελληνικό πρόγραμμα της Τετάρτης (17/8):

ΣΤΙΒΟΣ

Τετάρτη 17/8, 17:05

Προκριματικά: Σφυροβολία (Α)

Ελληνική συμμετοχή: Μιχάλης Αναστασάκης

Πέμπτη 18/8, 04:00

Ημιτελικά: 200μ (Α)

Ελληνική συμμετοχή: Λυκούργος Τσάκωνας

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Τετάρτη 17/8, 20:05

Αγώνας μεταλλίων: 470 (Α)

Ελληνική συμμετοχή: Παύλος Καγιαλής - Παναγιώτης Μάντης

News 24/7

24MEDIA NETWORK