Σοκ στο Ρέθυμνο με τη σύλληψη προπονητή -καθηγητή για παιδεραστία

Συμβαίνουν και στα μέρη μας... Εκπαιδευτικός και προπονητής παιδικών ομάδων συνελήφθη επ' αυτοφόρω με δύο ανήλικα αγόρια, στο σπίτι του. Καραμπινάτη περίπτωση παιδεραστίας και, μάλιστα, στην κοινωνία του Ρεθύμνου που έχει τους δικούς της κανόνες.

Σοκ στο Ρέθυμνο με τη σύλληψη προπονητή -καθηγητή για παιδεραστία

Το ρεπορτάζ ανήκει στη "Νέα Τηλεόραση" και σύμφωνα με αυτό, ο 47χρονος εκπαιδευτικός βρέθηκε πάνω στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια. Οι άνδρες της Ασφάλειας παρακολουθούσαν το εν λόγω άτομο κατόπιν πληροφοριών που είχαν και κατάφεραν το βράδυ της Πέμπτης να τον συλλάβουν μέσα στο σπίτι του, στο οποίο βρήκαν επιπλέον dvd και βιντεοκασέτες, στις οποίες ο κατηγορούμενος κατέγραφε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Πηγές, μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις ανήλικων παιδιών, τα οποία ντρέπονταν να πουν στους δικούς τους τι είχε συμβεί, ενώ και ο εκπαιδευτικός τα εκφόβιζε με απειλές. Η είδηση είναι λογικό να έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα κι όχι μόνον την εκπαιδευτική, ειδικά από τη στιγμή που ο εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι παντρεμένος κι έχει παιδιά.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για το περιστατικό και τη σύλληψη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK