"Χρυσός" στο Λονδίνο ο Πολυχρονίδης

Το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό BC3 της δοκιμαστικής διοργάνωσης μπότσια που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό γυμναστήριο μπάσκετ του Λονδίνου (Basketball Arena, Olympic Park, London), κατέκτησε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

"Χρυσός" στο Λονδίνο ο Πολυχρονίδης

Ο «ασημένιος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου, σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και έφτασε στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα από τα φαβορί για κατάκτηση μεταλλίου στη διοργάνωση της βρετανικής πρωτεύουσας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Πολυχρονίδης στα προημιτελικά νίκησε 3-1 (1-0, 1-0, 1-0, 0-1) τον Βρετανό ΜακΚάουαν, ενώ στον ημιτελικό έκαμψε την αντίσταση του Βρετανού Τόμας με 5-3 (1-0, 3-0, 0-2, 1-1). Πολυχρονίδης και Τόμας είχαν «κονταροχτυπηθεί» και στον αγώνα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Περιστέρι, με τον Έλληνα πρωταθλητή να πανηγυρίζει και τότε τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Στο συναρπαστικό τελικό της δοκιμαστικής διοργάνωσης, ο Πολυχρονίδης αντιμετώπισε τον Πορτογάλο Μασέδο. Ο κανονικός αγώνας έληξε 3-3 (2-0, 0-1, 1-0, 0-2) για να έρθει η νίκη στο τάι μπρέικ με 1-0 και το χρυσό μετάλλιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK