Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

Καθαρά Δευτέρα, αλλά το στοιχηματικό μενού μόνο σαρακοστιανή λιτότητα δεν έχει. Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το Κάλιαρι – Ιντερ να κλέβει την παράσταση, τη Φενέρ να κυνηγά κορυφή υποδεχόμενη την Ακίσα, ενώ έχουμε και το πολύ σημαντικό Εργοτέλης-Ατρόμητος. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Δευτέρας

MATCH OF THE DAY

(16:00) Κάλιαρι – Ιντερ: Από τα πιο δυνατά σταυρώματα του σημερινού κουπονιού, το οποίο σταδιακά αρχίζει να απασχολεί και σε όγκους τζίρων. Η Ιντερ κατάφερε μετά από καιρό να πετύχει δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, το 4-1 στην Αταλάντα, με τον Μαντσίνι να έχει υιοθετήσει πλέον μια πιο επιθετική νοοτροπία, με τις προσθήκες των Σακίρι, Μπρόζοβιτς και το ανέβασμα του Γκουαρίν έχει περισσότερους παίκτες πλέον να απειλούν την αντίπαλη εστία. Ομως τα αμυντικά λάθη παραμένουν και το είδαμε και στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη στη Γλασκώβη και στο 3-3 με τη Σέλτικ. Η Κάλιαρι είναι από την πλευρά της επιθετικογενής ομάδα, δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, δεν είναι στο DNA της. Σε ικανοποιητική απόδοση το Over, στο 1,95 στο Stoiximan.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(22:00) Μποαβίστα – Πόρτο: Το παραδοσιακό ντέρμπι του Πόρτο, με το διπλό να έχει σηκώσει πολύ μεγάλους τζίρους στις αγορές. Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ και να πούμε ότι το 1,20 για νίκη των «δράκων» δεν είναι αρκετό, μόνο και μόνο λόγω της ιδιαιτερότητας του ματς, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Το συνθετικό τερέν του «Μπέσα», η επιπλέον κούραση από το ματς στη Βασιλεία, καθώς και οι απουσίες τεσσάρων βασικών (τιμωρημένοι οι Ντανίλο, Αλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, τραυματίας ο Τόρες) συνθέτουν ένα σενάριο που δεν καθιστά και τόσο… απλή τη δουλειά της Πόρτο στο σημερινό ματς. Από την άλλη, τα περιθώρια στραβοπατήματος για την Πόρτο παραμένουν πολύ στενά, αφού η Μπενφίκα έχει ανοίξει πάλι τη διαφορά τους στους επτά βαθμούς, ενώ ακόμα και με τις απουσίες η διαφορά ποιότητας με την συντοπίτισσα παραμένει μεγάλη. Δεδομένων των συνθηκών, βρίσκουμε ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο under του 2,20.

INSIDE INFO

(19:30) Εργοτέλης - Ατρόμητος: Το παιχνίδι με το οποίο κλείνει η αγωνιστική της Σουπερλίγκα, ανάμεσα σε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους και προτεραιότητες. Ο Εργοτέλης πασχίζει για την παραμονή, βρίσκεται στο -5 από τον Πλατανιά και το μέλλον φαντάζει πολύ στενάχωρο, από την άλλη, ο Ατρόμητος κυνηγά την πεντάδα κι αυτός στο -5 από τον Παναιτωλικό, με εφόδιο την επιβλητική 4άρα επί του ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος Ματζουράκης ξέρει πως αν βγει ανοιχτά για τη νίκη κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, θα το πληρώσει, οπότε ίσως εμφανίσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, που θα κοιτάξει πρώτα να σώσει τον πόντο. Ισοπαλία (3,25 στο Stoiximan) και Under 2,5 (1,61) είναι οι δύο επιλογές που έχουν μεγάλη τύχη.

(20:00) Νάπολι – Σασσουόλο: Ευκαιρία για τη Νάπολι να πλησιάσει στους 3 βαθμούς τη Ρόμα στη δεύτερη θέση, θα πρέπει να νικήσει τη Σασσουόλο και να το κάνει χωρίς τον μπόμπερ Γκονσάλο Ιγουαΐν, που είναι τιμωρημένος. Ο Μπενίτεθ έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη βασική ενδεκάδα, καθώς εξασφάλισε ήδη την πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ με το 4-0 στην Τραμπζονσπόρ και μπορεί να κάνει το ροτέισον στον επαναληπτικό της Πέμπτης. Η Σασσουόλο πάντως είναι επικίνδυνη ομάδα και φέτος έχει χάσει πολύ δύσκολα (μόλις 6 ήττες σε 23 ματς), ο άσος του 1,55 είναι επικίνδυνος. Με το Over στο 1,70 στο Stoiximan, έστω και χωρίς Ιγουαΐν, καλυπτόμαστε.

(20:00) Φενερμπαχτσέ – Ακισαρσπόρ: Από τα δυνατά φαβορί του κουπονιού η Φενέρ, μετά την χθεσινή ήττα της Μπεσίκτας με νίκη απόψε περνά στην κορυφή της τουρκικής Σουπερλίγκ. Η Ακισάρ κέρδισε ύστερα από 13 ματς, δεν πείθει πάντως ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι θετικό στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Η τιμή του άσου δεν ξεπερνά το 1,30, ποντάροντας στην αμυντική ομοιογένεια της Φενέρ πάμε με το N/G στο 1,88.

(23:00) Λανούς – Μπελγράνο: Ανώτερη η Λανούς δεν φαίνεται να την έχει επηρεάσει ούτε η απώλεια του Λέτο, όσο σημαντική κι αν είναι. Καλή εμφάνιση έκανε και η Μπελγράνο κόντρα στη νεοφώτιστη Νουέβα Σικάγο, όμως το έργο της θα είναι πολύ πιο δύσκολο στο Λανούς απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερο υλικό και μεγαλύτερους στόχους. Ο άσος στο 1,95.

(02:10) Ντεφένσα – Σαν Λορέντζο: Ικανή για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα φαίνεται η Σαν Λορέντζο που επισκέπτεται την έδρα της μέτριας Ντεφένσα. Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαίο διπλό την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Χιμνάσια, ωστόσο δεν άφησαν καλές εντυπώσεις. Η «σικλόν» δεν έχει Λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και αυτό της επιτρέπει να παραταχθεί με ελαφρύ ροτέισον. Το διπλό στο 2,90 είναι value bet.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:30) Νιμ – Σοσό: Από τη Νιμ θα λείψει ο πρώτος σκόρερ Μαουλιντά (8 γκολ) ενώ δεν είναι στο 100% ο Κουρά (5 γκολ) που λογικά θα τον αντικαταστήσει. Ο Κουρά πέτυχε και το γκολ στο 3-1 της περασμένης Δευτέρας στην Μπρεστ. Από τη Σοσό θα λείψει όπως και την περασμένη αγωνιστική, στο 2-0 από τη Νανσί, ο γρήγορος κυνηγός και αρχηγός Μπυτέν (5 γκολ). Δύσκολο παιχνίδι, καταλήγουμε με το ζόρι στο Χ αφού δεν βοηθούν και οι αποδόσεις για κάτι άλλο.

PUT YOUR MONEY

(20:00) Φενερμπαχτσέ – Ακισαρσπόρ N/G (1,88 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Κάλιαρι – Ιντερ Over (1,95 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Μποαβίστα – Πόρτο Under (2,20 στο Stoiximan.gr)

(23:00) Λανούς – Μπελγράνο 1 (2,00 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK