Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Γεμίζουν από παιχνίδια και στοιχηματικό ενδιαφέρον οι Παρασκευές. Αναμετρήσεις από Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, καθώς και από Τουρκία, Μεξικό, Βέλγιο, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Σάλκε - Γκλάντμπαχ: Η Μπουντεσλίγκα μπήκε δυνατά, αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι μέσα μια εβδομάδα. Αμφότερες παίζουν δυνατά για ευρωπαϊκή έξοδο, πιο κρίσιμο το ματς για τη Σάλκε που θέλει να βρεθεί σε θέσεις Τσάμπιονς Λιγκ. Με ψυχολογία η γηπεδούχος, καθώς προέρχεται από το 1-1 με την Μπάγερν στο Μόναχο. Αποτελεσματική και ουσιαστική η Γκλάντμπαχ, κέρδισε τα τελευταία της δύο παιχνίδια με 1-0.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Λα Κορούνια – Εϊμπαρ: Η Λα Κορούνια έρχεται από… σπάνιο διπλό (επί της Βαγιεκάνο) και μόλις μία ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (από την Μπαρτσελόνα), με τις μεταγραφές να βοηθάνε. Δεν έχει πετύχει δεύτερη σερί νίκη φέτος. Τρία συνεχόμενα ματς χωρίς τρίποντο για την άνετη βαθμολογικά Εϊμπαρ, που όμως δεν έχει κάνει τρίτη σερί ήττα φέτος. Ο άσος στο 2,17.

INSIDE INFO

(21:00) Αρλ – Νιμ: Γειτονικό ντέρμπι της νότιας Γαλλίας για τη 2η κατηγορία. Η Αρλ καίγεται και παίζει μόνο για τη νίκη. Πάντως είναι σε μεταβατική φάση αφού έχει αλλάξει τους περισσότερους παίκτες απ όλες τις ομάδες της κατηγορίας και ο προπονητής της προσπαθεί να τρέξει ώστε να φτιάξει ένα όσο γίνεται πιο δεμένο σύνολο. Η Νιμ κολυμπάει σίγουρα σε πιο ήρεμα νερά, δεν έχει προβλήματα, είναι σε καλή φόρμα και κέρδισε τα δύο τελευταία εκτός έδρας, 5-4 στο πιο πρόσφατο στην Ντιζόν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

(21:00) Σπάρτα - Μάαστριχτ: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Η Σπάρτα θέλει την είσοδο στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και στοχεύει την άνοδο, η Μάαστριχτ βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις, ούτως ή άλλως, δεν πέφτει κανείς ώστε να ανησυχεί. Δυνατή εντός η Σπάρτα και είναι το λογικό φαβορί.

(04:30) Βερακρούζ – Κερέταρο: Η Βερακρούζ ξεκίνησε δυνατά το Κλαουσούρα στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχοντας ριχτεί στη μάχη από τις τελευταίες θέσεις της ειδικής βαθμολογίας. Ηδη έχει αρχίσει να χτίζει μια απόσταση, παραμένει αήττητη μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (2-2-0) κι έρχεται από αποτέλεσμα ψυχολογίας με το 1-1 που απέσπασε στην έδρα της Μοντερέι με γκολ στο 92’. Δεν έχει περιθώριο να χαλαρώσει και ειδικά τα εντός έδρας ματς χαρακτηρίζονται υψίστης σημασίας ώστε να πετύχει το σκοπό της. Από την Κερέταρο δεν έχει χάσει ποτέ στο γήπεδό της (4-4-0) και σήμερα πληρώνει 2,50 κόντρα σε μια ομάδα που έρχεται από δύο ήττες, δεν δείχνει σε καλή κατάσταση κι εμφανίζει έντονο επιθετικό πρόβλημα. Ασος που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες λόγω ανάγκης, μομέντουμ και αγωνιστικού δείγματος των δύο ομάδων μέχρι στιγμής.

MISSING LIST

(21:00) Αρλ – Τουρ: Η Αρλ θα παίξει χωρίς το βασικό της φορ, τον Κοτζιά (14 γκολ) που είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και σε μεγάλη φόρμα σκοράροντας συνεχώς στα τελευταία της παιχνίδια. Κατά συνέπεια το 1,80 του άσου είναι αδιάφορο.

(21:00) Βαλενσιέν – Οσέρ: Από την ντεφορμέ Βαλενσιέν που έχασε τα πέντε τελευταία επίσημα, θα λείψουν οι δύο από τους τρεις επιθετικούς της. Ο Λε Ταλέκ (5 γκολ) και ο Ν’ Γκετ (4 γκολ). Το μάτι πέφτει προς την Οσέρ που είναι αήττητη στα επτά τελευταία αλλά έχει και μια μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες αφού τα έξι έκατσαν στο Χ. Θα θέλαμε το διπλό να είναι ένα κλικ ψηλότερα από τις προσφερόμενες αποδόσεις.

(21:30) Σεντ Ετιέν – Λανς: Η Σεντ Ετιέν έχει μπόλικες απουσίες σε όλες τις γραμμές τις τελευταίες εβδομάδες. Δύο στόπερ, τρεις μέσοι και δύο επιθετικοί λείπουν και στερούν από τον Γκαλτιέ σημαντικές λύσεις. Το αποτέλεσμα είναι η φόρμα της να είναι πολύ μέτρια ενώ έχει σβήσει και επιθετικά αφού δεν σκόραρε στα τρία τελευταία. Η Λανς ποιοτικά δεν είναι σπουδαία αλλά παίζει με τρομερή καρδιά και κατεβαίνει στο γήπεδο με στόχο να το χτυπήσει. Κάτι που κάνει κάθε φορά και χάρη σ’ αυτό είναι ακόμα ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Είναι όμως και αρκετά αφελής και παιχνίδια που άξιζε να κερδίσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει καμία αξία ο άσος που κινείται στα επίπεδα του 1,50.

(21:30) Τράπανι – Κάρπι: Εκκίνηση στην 25η αγωνιστική της Β’ Ιταλίας με ξεκάθαρο φαβορί την πρωτοπόρο Κάρπι, που απέκτησε προβάδισμα 12 βαθμών από την τρίτη της κατάταξης Λιβόρνο και είναι πλέον πολύ κοντά στην εξασφάλιση της ανόδου. Στην Τράπανι το κλίμα δεν είναι το καλύτερο μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες (με απολογισμό τερμάτων 2-9), την πώληση του αρχισκόρερ Μανκόζου στη Μπολόνια αλλά και τις σημαντικές απουσίες που προέκυψαν για το αποψινό ματς. Τέσσερις τιμωρημένοι, ο στόπερ/αρχηγός Παλιαρούλο, ο εξτρέμ Ναντάρεβιτς και οι χαφ Σκοτσαρέλα, Φάλκο, ενώ λόγω τραυματισμού θα λείψουν άλλοι δύο κεντρικοί αμυντικοί, οι Μαρτινέλι και Βιντάνοφ. Για τις ελλείψεις ειδικά στην άμυνα, η διοίκηση αποφάσισε την επανένταξη στο ρόστερ του έμπειρου στόπερ Τερλίτσι, ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες είχε τεθεί εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα. Λογικός ο φαβοριτισμός στο 2,05 της Κάρπι, ωστόσο θα περιμέναμε παραπάνω την απόδοση, αφού η ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι έχει περιθώριο για να κάνει… «δώρα». Πιο ασφαλές δείχνει το 1,83 του Over στον Stoiximan, η Τράπανι εξάλλου φέτος είναι η… «βασίλισσα» του Over με 20 στα 24 ματς.

PUT YOUR MONEY

(21:00) Σπάρτα - Μάαστριχτ 1 (1,53 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Λα Κορούνια – Εϊμπαρ 1 (2,17 στο Stoiximan.gr)

(04:30) Βερακρούζ – Κερέταρο 1 (2,50 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK