Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Σε φουλ ρυθμούς η αγωνιστική δράση στην Ευρώπη και όχι μόνο. Πολλά παιχνίδια από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, ενώ υπάρχει και επανέναρξη στη Δανία. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Νις – Μονακό: Από τα μεγαλύτερα ντέρμπι μίσους του πρωταθλήματος, καθώς πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Η Νις σε καλή κατάσταση με έξι παιχνίδια αήττητη και τρία κολλητά 0-0. Η Μονακό που έχει μπροστά της την Αρσεναλ δεν έπαιξε λόγω αναβολής την περασμένη εβδομάδα. Θετικό νέο για τους Μονεγάσκους η επιστροφή του μετρονόμου Μουτίνιο, ενώ αναμένεται βασικός ο Μπερμπάτοφ.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

(21:45) Γιουβέντους – Αταλάντα: Η Γιουβέντους παίζει Παρασκευή για να έχει μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, την προσεχή Τρίτη. Ο τεχνικός Αλέγκρι έχει στο μυαλό τους Γερμανούς και ετοιμάζει ροτέισον, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Βιδάλ, ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνει ο Πογκμπά. Η Γιούβε προέρχεται από ισοπαλία έκπληξη, 2-2 στην Τσεζένα, στην έδρα της βέβαια δύσκολα αφήνει τους αντιπάλους να σηκώσουν ανάστημα. Κι η Αταλάντα ταξίδεψε στο Τορίνο με πολύ σημαντικές απουσίες: τραυματίστηκε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της, ο φανταζίστας μεσοεπιθετικός Μοράλες, τρεις είναι τιμωρημένοι, ο φορ Πινίγια, ο στόπερ Μπεναλουάν και ο χαφ Καρμόνα, άπαντες βασικές επιλογές. Ο άσος στο 1,18 δεν λέει και πολλά, ίσως το τρικ με το να μη σκοράρει η Αταλάντα, στο 1,53 το N/G στο Stoiximan, να είναι μια λύση.

INSIDE INFO

(20:00) Κ. Ερσιγεσπόρ – Κονιασπόρ: Τρεις σερί ήττες η Ερσιγές στην Τουρκία, πέρα από μια νίκη στο ντεμπούτο του Οζντιλέκ δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Εμφανές το πρόβλημά της στο γκολ, ο «Σίφο» καλείται να βρει λύση στην επιθετική δυστοκία. Η Κόνια έχασε ύστερα από δυο νίκες, βρίσκεται πάντως σε καλύτερη μοίρα, όπως συνηθίζει αναμένεται να παίξει συντηρητικά. Επιλογή το under στο 1,70.

Related content

(21:00) ΦΚ Αϊντχόφεν - Ντεν Μπος: Παιχνίδι για τη 2η κατηγορία της Ολλανδίας. Η ΦΚ Αϊντχόφεν παραμένει σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα, αλλά στα τελευταία της παιχνίδια δεν έχει πιάσει υψηλή απόδοση και δείχνει να έχει στο μυαλό της από τώρα, τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν στο τέλος της σεζόν. Η Ντεν Μπος έκανε πολύ μέτριο πρωτάθλημα, μέχρι που άλλαξε προπονητή και μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς! Η Ντεν Μπος θέλει να προλάβει το τρένο των πλέι οφ και πάει με ψυχολογία στο γειτονικό ντέρμπι με τη ΦΚ Αϊντχόφεν.

(21:00) Αρλ – Μπρεστ: Παιχνίδι που θα χτυπήσουν και οι δύο. Η Αρλ μόνο με νίκες μπορεί να κυνηγήσει τη σωτηρία και στα δύο τελευταία άφησε για πρώτη φορά μετά από καιρό καλές εντυπώσεις. Στο 2-2 στην Τουρ πήρε παλικαρίσιο βαθμό παίζοντας με δέκα από το 11’. Βρήκε και νέο σκόρερ μ’ έναν παίκτη (Κονέ) που πήρε από την Ντιζόν ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Τουρέ (5 γκολ). Η Μπρεστ που ανέβηκε δεύτερη και θέλει να παραμείνει στην τριάδα έχει νέα επίθεση με δύο νέα αποκτήματα επιπέδου σχεδόν πρώτης κατηγορίας. Ο Κουρτέ σκοράρει τρεις σερί αγωνιστικές ενώ ο Αντνάν πέτυχε δύο γκολ στο 3-1 επί της Νιμ. Αρκετά ψηλό το 2,15 του Stoiximan στο g/g.

(21:45) Ρέιθ Ρόβερς – Ρέιντζερς: Τα ξαναλένε μετά από 15 μέρες, είναι νωπός ακόμη ο αποκλεισμός της Ρέιντζερς στο κύπελλο, μέσα στο σπίτι της, από τη Ρέιθ Ρόβερς. Στη Ρέιντζερς γίνεται ο κακός χαμός στα διοικητικά της. Το ίδιο και στα αγωνιστικά της΄ μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Σέλτικ στο Λιγκ Καπ, ακολούθησε η ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Ρέιθ και, την περασμένη Παρασκευή η εντός έδρας ήττα από τη Χιμπέρνιαν στην Τσάμπιονσιπ. Μετρά τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είχε να συμβεί στους «Τζερς» 15 χρόνια! Πάντως, στο τελευταίο της με τη Χιμπέρνιαν, οι «Τζερς» έδειξαν κατά διαστήματα το καλό τους πρόσωπο, κι αυτό ίσως είναι δείγμα ανάκαμψης. Δεν θα έχει όμως εύκολο έργο΄ η Ρέιθ Ρόβερς είναι πεισματάρα ομάδα, μετρά τρεις σερί ισοπαλίες στην Τσάμπιονσιπ και έξι σερί ματς αήττητη. Πιθανό το αμφίσκορο και παίζεται στα προσφερόμενα επίπεδα.

(21:45) Γουίγκαν - Τσάρλτον: Από τα Χριστούγεννα είχε να πανηγυρίσει νίκη η Γουίγκαν και το απόλυτα δίκαιο 1-0 στην έδρα της Ρέντινγκ της έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ στην έδρα της είναι η πιο αναποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας με ρεκόρ 2-7-6. Νίκη και για την Τσάρλτον μετά από 13 προσπάθειες, το επιβλητικό 3-0 επί της Μπρέντφορντ. Εν μέσω γκρίνιας από την εξέδρα, συνεχών εναλλαγών στο τεχνικό πόστο και βαθμολογικής υποχώρησης, ψάχνει να βρει τη συνταγή ώστε να μην υποχωρήσει σε ενδεχόμενη μάχη επιβίωσης. Παιχνίδι που δεν πιάνεται με τίποτα, τα 1,88 στον άσο είναι ανούσια αφού μιλάμε για έδρα... φάντασμα, απ' την άλλη δεν γίνεται να έχουμε εμπιστοσύνη και στην Τσάρλτον, όσο και αν τα 4,15 του διπλού κάπου δελεάζουν.

(02:00) Μπαρνετσέα - Νιουμπλένσε: Παιχνίδι για το πρωτάθλημα Χιλής. Μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στο "Σαν Κάρλος ντε Αποκίντο". Τόσο η Μπαρνετσέα, όσο και η Νιουμπλένσε, προέρχονται από νίκες/ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική και στοχεύουν στο να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο. Οι γηπεδούχοι που μετρούν 3/4 εντός έδρας "under" συνηθίζουν να παίζουν πίσω από την μπάλα και να μην παίρνουν μεγάλα ρίσκα, ποντάροντας στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο Φερνάντο Ντίας, γύρισαν το σύστημα σε 3-5-2 και ακολουθούν μία πιο ορθολογική συνταγή για να μαζέψουν βαθμούς. Σε αυτά τα δεδομένα, προσθέτουμε την ανάγκη που έχουν για βαθμούς και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πηγαίνουμε σε ένα κλειστό ματς, με το under σε απόδοση 1,84 (Meridianbet) να προσφέρεται ορθά σε αποδόσεις φαβορί.

MISSING LIST

(21:00) Ορλεάν – Τουρ: Από την Ορλεάν που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση θα απουσιάσουν οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς της. Οι δύο είναι οι βασικοί της στόπερ και δημιουργείται πρόβλημα στην αναπλήρωση των κενών τους αφού δεν περισσεύουν οι λύσεις. Η Τουρ τον τελευταίο καιρό δεν παίζει το ίδιο καλά αλλά υπάρχει πεποίθηση πως θα ξαναβρεί το δρόμο της μόλις ταιριάξουν τα νέα της αποκτήματα. Λόγω της μεταγραφικής περιόδου ταράχθηκαν λίγο οι ισορροπίες της και φάνηκε στα αποτελέσματά της. Εχει όμως ένα εξαιρετικό φορ, τον Ντελόρ (πέρυσι 24 γκολ) που αποκτήθηκε από τη Γουίγκαν το καλοκαίρι και επέστρεψε σαν δανεικός. Πρώτη εμφάνιση και γκολ την περασμένη εβδομάδα στο 2-2 με την Αρλ και περιμένουμε και σήμερα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

(21:45) Χετάφε – Εσπανιόλ: Εξι βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, άνετη βαθμολογικά η Εσπανιόλ, παλεύει για τη σωτηρία της η Χετάφε. Χωρίς τον φυσικό ηγέτη και έναν εκ των δύο πρώτων σκόρερ, Σ. Γκαρθία οι φιλοξενούμενοι, απουσιάζουν επίσης οι βασικοί, ο στόπερ Κολότο και ο χαφ Β. Σάντσεθ, ενώ έχει μαζευτεί κούραση, αφού συνεχίζουν και στο κύπελλο. Οι γηπεδούχοι νίκησαν Σεβίλλη και Θέλτα με καλές εμφανίσεις στα δύο τελευταία εντός έδρας τους.

PUT YOUR MONEY

(21:00) ΦΚ Αϊντχόφεν - Ντεν Μπος Χ2 δ.ε. (2,25 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Αρλ – Μπρεστ goal/goal (2,15 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Χετάφε – Εσπανιόλ 1 (2,45 στο Stoiximan.gr)

*** Μη χάσετε σήμερα στο MATCH MONEY τα μεγάλα αφιερώματα στα πρωταθλήματα Αυστραλίας και Ουρουγουάης.

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK