Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Τεράστιο το κουπόνι για τα δεδομένα της Παρασκευής. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά τη διακοπή εξαιτίας των εθνικών ομάδων. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

MATCH OF THE DAY

(21:30) Μονακό - Σεντ Ετιέν: Οι Μονεγάσκοι μπορούν να κάνουν άλμα προς την κορυφή. Εκτός από το σημερινό θα παίξουν σε εξ αναβολής με τη Μονπελιέ εντός έδρας μεσοβδόμαδα. Και αν πάρουν έξι πόντους θα κλείσουν την ψαλίδα με τους πρώτους. Σε καλή κατάσταση, ανεβασμένοι επιθετικά και φαίνεται από το ότι πλέον σκοράρουν εύκολα αφού στα τρία τελευταία πέτυχαν από τρία γκολ.

Η Σεντ Ετιέν είναι μέσα στο κόλπο της Ευρώπης, έχει όμως μπροστά της και μεγάλο ημιτελικό κυπέλλου στο Παρίσι. Το πρόβλημά της είναι ότι σήμερα έχει απουσίες. Σταθερά στην άμυνα και σήμερα προστέθηκαν ο καλός μέσος Κλεμάν, ο εξτρέμ Αμουμά και κυρίως ο επιθετικός Γκραντέλ που είναι όλα τα λεφτά και σχεδόν μόνιμος σκόρερ της. Στο 1,95 ο άσος κρίνεται αρκετά δίκαιος.

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:00) Μίντλεσμπρο - Γουίγκαν: Φορτώνει ο άσος και μάλλον αναμενόμενα, αφού παίζει μεγάλο ρόλο στο διάβασμα του παιχνιδιού η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων, αλλά και φυσικά το ποιοτικότερο σύνολο της γηπεδούχου. Ομως δεν είναι μία τόσο απλή αναμέτρηση, η Μίντλεσμπρο τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει κάνει κάποιο νερά στις εμφανίσεις και στα αποτελέσματα της (4-0-4), ενώ τη Δευτέρα ακολουθεί το πολύ δύσκολο ραντεβού κορυφής στο Γουότφορντ. Από τέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες η Γουίγκαν, η οποία πληρώνει την αγωνιστική ανυπαρξία στο γήπεδο της. Σίγουρα σωστός αλλά χωρίς αξία ο άσος του 1,60, στρίβουμε προς το καλοπληρωμένο G/G του 2,25 αφού εκτιμούμε πως η Γουίγκαν μπορεί να πλήξει την αντίπαλο της.

(17:00) Ολνταμ - Μπρίστολ Σ.: Αναμέτρηση για την Α' Αγγλίας που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τζίρο, με το διπλό να έχει πάρει το μερίδιο του λέοντος. Οχι άδικα, η πρωτοπόρος Μπρίστολ Σ. είναι μακράν η πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας, ουσιαστικά έχει κερδίσει την αυτόματη άνοδο και τρέχει μόνη της στο +10 για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ εκτός έδρας (11-5-3) και το διπλό της στο 1,95 είναι μία απόδοση σωστά μετρημένη και δίκαιη.

INSIDE INFO

(17:00) Γιορκ – Τσέλτεναμ: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Τον βετεράνο μάνατζερ Γκάρι Τζόνσον επιστράτευσε η Τσέλτεναμ, σε μια τελική... ζαριά, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετά την ήττα από την Πλίμουθ, η ομάδα βρέθηκε στην τελευταία θέση, ο υπηρεσιακός Μίλτον μετατέθηκε σε ρόλο ασίσταντ και η μάχη ξεκινάει από το Γιορκ. Το... κακό για την Τσέλτεναμ είναι πως η γηπεδούχος έρχεται από μεγάλο διπλό στο Μάνσφιλντ και παραμένει με βαθμολογικό κίνητρο, αλλά υπάρχει και θετικό. Η Γιορκ είναι η, κατά τεκμήριο, χειρότερη γηπεδούχος της Λιγκ 2, με μόνο 2 νίκες και μόλις 12 γκολ ενεργητικό σε 19 παιχνίδια. Δεν είναι καθόλου... σίγουρο πως η ομάδα του Ράς Γουίλκοξ θα χτίσει στο διπλό επί της Μάνσφιλντ, ο άσος είναι αρκετά χαμηλά και η διπλή ευκαιρία στο Χ2 έχει ενδιαφέρον στο 2,05.

(21:00) Κλερμόν – Ανζέ: Πολύ δυνατή εκτός έδρας η Ανζέ στη δεύτερη κατηγορία, με 5-2-1 στα οκτώ τελευταία που έδωσε μακριά από το γήπεδό της. Βελτιωμένη αμυντικά αφού στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Επιθετικά ποντάρει στον Κοτζιά που είναι από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας.Η φιλότιμη Κλερμόν ζορίζεται αρκετά στο γήπεδό της ενώ δεν λείπουν και τα ερωτηματικά. Τόσο στο κέντρο άμυνας όπου έχει σίγουρο και στο 100% μόνο τον έναν στόπερ της ενώ την Τετάρτη προέκυψε ο τραυματισμός του πολύ καλού εγκεφαλικού Υνού που σκοράρει σερί στα τελευταία.Για τους λόγους αυτούς ξεχωρίζουμε το διπλό κοντά στο 3,00.

(21:45) Σεντ Μίρεν – Σέλτικ: Ουραγός κόντρα σε πρωτοπόρο, σε τηλεοπτική αναμέτρηση, με τη διαφορά τους στους 45 βαθμούς. Ολοκλήρωσε την "τριλογία" νικών επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, 2-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ, 4-0 στα προημιτελικά του Κυπέλλου, 3-0 στην Πρέμιερσιπ προ διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Στην ουραγό Σεντ Μίρεν όλο λένε πως ξεκινούν οι… τελικοί, και τίποτα δεν γίνεται. Μετρούν 4 ήττες και μία νίκη στο τελευταίο δίμηνο, μόλις 1 νίκη σε 15 εντός έδρας, και βρίσκονται πλέον στο -4 από τη Μάδεργουελ και στο -7 από τη Ρος Κάουντι. Στα banker bets της ημέρας το διπλό του 1,20, σε Live Stream από το Stoiximan.

(21:45) Εϊμπαρ – Βαγιεκάνο: Από ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ειδικά για σταχτοπούτα στην κατηγορία έχει εξελιχθεί σε… ξεφούσκωτη ομάδα η Εϊμπαρ, μόλις πριν τη διακοπή διέκοψε το σερί οκτώ ηττών με την ισοπαλία κόντρα στη Γρανάδα, αλλά επέκτεινε αυτό των χωρίς νίκη σε δέκα. Μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, "καίγεται" για τρίποντο, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας. Με "4 στα 4" εσχάτως εντός έδρας, τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία της (η ήττα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα) η χωρίς ισοπαλία για 26 παιχνίδια, Βαγιεκάνο βρίσκεται σε ασφαλή βαθμολογικά μονοπάτια (+10 από τη 18η θέση) Ο άσος, με ρίσκο ελέω φόρμας των δύο ομάδων, στο 2,50 όχι ευκαταφρόνητος.

MISSING LIST

(21:00) Βαλενσιέν – Αζαξιό: Με αρκετές απουσίες η Αζαξιό στη δεύτερη κατηγορία. Ο μπακ Μαρεστέρ, ο στόπερ Σαϊνατί, ο μεσομυντικός Κουλιμπαλί, βασικές επιλογές, είναι εκτός αγώνα. Προσθέτουμε και δύο σημαντικούς μέσους που λείπουν στα τελευταία, τους Πεντρετί και Καβαλί αλλά και τον εξτρέμ Λεσουαμιέ και έτσι γίνεται πολύ πιο δύσκολη η δουλειά του Πανταλονί για να κατεβάσει ανταγωνιστική 11άδα. Η Βαλενσιέν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με τέσσερις αγώνες αήττητη (1-3-0) και χτίζει μια θετική δυναμική. Είναι όμως η πρώτη φορά σ’ αυτό το διάστημα που θα δώσει εξάποντο στο οποίο είναι φαβορί και πρέπει να το κερδίσει και δεν ξέρουμε αν θα ανταποκριθεί σωστά. Εχει πάντως δίκαια τον πρώτο λόγο στις αποδόσεις.

(21:00) Τουρ – Σατορού: Ντέρμπι και εξάποντο με την Τουρ να πατάει κάπως καλύτερα. Η Σατορού με κακή ψυχολογία έπεσε τελευταία ενώ μαζεύτηκαν και προβλήματα. Οι δύο στόπερ Μπουαγιέ και Ουντοντζί θα λείψουν ενώ τρέχει και αρκετές άλλες απουσίες τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι πάντως ευκαιρία ο άσος στο 1,80. Σημειώνουμε σε ειδικά το ‘1 ημίχρονο’ αφού η Τουρ είναι από τις σπεσιαλίστριες του συγκεκριμένου στοιχήματος και στη βαθμολογία του πρώτου ημιχρόνου είναι δεύτερη.

PUT YOUR MONEY

(17:00) Ολνταμ - Μπρίστολ Σ. 2 (1,93 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Μονακό - Σεντ Ετιέν 1 (1,93 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Εϊμπαρ – Βαγιεκάνo 1 (2,50 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK