Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής

Φουλ δράση και πολλές επιλογές, σε ένα κουπόνι που αποτελεί το ιδανικό ορεκτικό για το γεμάτο Σαββατοκύριακο. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Παρασκευής
INTIME SPORTS

MATCH OF THE DAY

(22:00) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη. Ο βασικός λόγος ήταν η κακή εικόνα του Σπανούλη, ο οποίος είναι επηρεασμένος από την αγωνιστική αποχή του τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Η Μπαρτσελόνα δεν έκανε σούπερ ματς, όμως μέσα στο "σπίτι" της συνήθως βρίσκει τον τρόπο για να πάρει αυτό που θέλει. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι δεν βλέπουμε τους Πειραιώτες να πέφτουν αμαχητί. Θα βγάλουν αντίδραση, αυτό έχουν συνηθίσει άλλωστε τους φιλάθλους τους, μετά από αρνητικά αποτελέσματα, ενώ γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το 0-2 στη σειρά, θα είναι πολύ… βαρύ εν όψει ΣΕΦ. Πιστεύουμε ότι δεν θα καλυφθεί το χάντικαπ των 7,5 πόντων.

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:45) Νόριτς - Μίντλεσμπρο: Μεγάλη μονομαχία με έπαθλο μία θέση στην αυτόματη άνοδο για την Πρέμιερ, μεταξύ της 2ης Νόριτς και την 4ης Μίντλεσμπρο. Σε εκπληκτική κατάσταση η γηπεδούχος με 5 διαδοχικές νίκες και τρομερή ψυχολογία, από δύο σερί τρίποντα που έφτιαξαν το ηθικό της η πάντα σοβαρή και άκρως υπολογίσιμη φιλοξενούμενη. Εδρα και μομέντουμ έχουν φέρει παιχνίδι στον άσο που ακολουθεί πτωτική πορεία και έχει φτάσει πλέον στο 1,97 από 2,10-2,15. Απόδοση που δεν συνάδει με το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, όσο κι αν το μομέντουμ δείχνει Νόριτς. Στο 1,70 το Under 2,5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή, πάμε για παιχνίδι υπομονής και τακτικής.

INSIDE INFO

(20:00) ΡΕΑΛ – ΕΦΕΣ: Η Εφές τα έκανε σχεδόν όλα σωστά, στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη, όμως στην 3η περίοδο "λιποθύμησε", με τον Ιβκοβιτς να "τρελαίνεται" και να μην ξέρει σε ποιον να… πρωτοβάλει τις φωνές. Η ουσία εν όψει του σημερινού αγώνα είναι ότι η Ρεάλ θα μπει υποψιασμένη στο παρκέ, καθώς δεν θέλει να περάσει τα ίδια για να φτάσει στο ροζ φύλλο. Οι Ισπανοί υπερέχουν σε όλες τις θέσεις και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παικτών του Λάσο. Βλέπουμε, να μπαίνουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι για να… ξεμπερδέψουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος κι αυτό μας… στέλνει στον άσο και στην κάλυψη του χάντικαπ των 13,5 πόντων.

(21:00) Καμπούρ - Εξέλσιορ: Παιχνίδι για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Καμπούρ προέρχεται από ήττα στο γειτονικό ντέρμπι με την Γκρόνινγκεν και θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο της. Πολύ δυνατή στην έδρα της, έχει κερδίσει τα τελευταία τέσσερα μπροστά στους οπαδούς της! Η Εξέλσιορ δεν πατά καθόλου καλά στα πόδια της, έχει συνεχόμενες απώλειες και ο άσος στο 1,85 είναι αποδεκτός.

(21:30) Ναντ – Μαρσέιγ: Σε διαρκές ντεφορμάρισμα η Ναντ που θέλει όμως ακόμα κάποιους βαθμούς για να σωθεί. Οι εμφανίσεις της μέτριες, το γκολ πολύ δύσκολη υπόθεση. Στα πέντε τελευταία κέρδισε μόνο την Εβιάν. Ο κόσμος στο πλευρό της πάντως, θα γεμίσει σήμερα το γήπεδο.Η Μαρσέιγ παίζει καλά αλλά δεν παίρνει όσα αξίζει. Αδικο 100% το 2-1 από την Μπορντό όπου είχε ευκαιρίες και δεν της δόθηκαν δύο πέναλτι. Φωνές για τη διαιτησία που τις τελευταίες αγωνιστικές της στέρησαν τουλάχιστον πέντε βαθμούς. Πλέον έπεσε από το βάθρο για πρώτη φορά από την τέταρτη αγωνιστική. Ο Μπιέλσα το παίρνει προσωπικά και ψάχνει άμεσα η ομάδα του να επιστρέψει εκεί που ήταν. Πρόβλημα η απουσία του εξαιρετικού πασέρ Παγέτ (6 γκολ, 11 ασίστ), το κενό του θα καλύψει ο διεθνής Βέλγος επιθετικός Μπατσουάγι (8 γκολ). Η παρουσία του δίπλα στον Ζινιάκ θα της δώσει πιθανότατα άλλο βάρος στην επίθεση. Δεχόμαστε το διπλό από 2,00 και πάνω. Στον Stoiximan.gr είναι στο 2,02.

(21:45) Λεβάντε – Εσπανιόλ: Δύο συνεχόμενες ήττες έριξαν πάλι τη Λεβάντε στην επικίνδυνη ζώνη, με την ανάγκη βαθμών ευδιάκριτη και σύμμαχο την έδρα της, εκεί όπου έχει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Ανεβασμένη η Εσπανιόλ, συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα ματς αήττητη και μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτό, ανανέωσε τις ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο μέσω έβδομης θέσης (δίνει εισιτήριο αν πάρει το κύπελλο η Μπαρτσελόνα). Με τον άσο στο 2,65, ανάγκη επιβίωσης – ευρωπαϊκή προοπτική, σημειώσατε ένα.

(02:00) Ο’ Χίγκινς – Κομπρεσάλ: Μία από τις τελευταίες δοκιμασίες που καλείται να περάσει η πρωτοπόρος Κομπρεσάλ στη Χιλή, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο το όνειρο το τίτλου, είναι η αποψινή εκτός έδρας στη Ρανκάγουα με αντίπαλο την Ο’Χίγκινς. Προσεκτική διαχείριση του αγώνα προανήγγειλε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Ντάλτσιο Γιοβανιόλι. Την Ιδια ώρα η Ο’ Χίγκινς θέλει το τρίποντο για να έχει ελπίδες εξόδου στο Κόπα Σουνταμερικάνα, είναι σύνολο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού της αλλά είναι συμμαεζεμένη μεσοαμυντικά. Πηγαίνουμε στη λογική ενός κλειστού παιχνιδιού, δεν θεωρούμε αουτσάιντερ το under του 2,05 ( Stoiximan.gr) και θα το προτιμήσουμε.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(21:00) Κρετέϊγ – Νανσί: Παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Από τη Νανσί θα λείψει λόγω τραυματισμού ο πολύ σημαντικός επιθετικός Χάτζι (9 γκολ) που τις τελευταίες αγωνιστικές σήκωνε την ομάδα του σχεδόν μόνος του. Η Νανσί που έχασε με 2-1 από τη Νιόρ και σχεδόν ξεχνάει την άνοδο, δίνεται φαβορί του 2,30 και δεν το αξίζει.

(03:10) Εστουδιάντες – Ροζάριο Σεντράλ: Ανακατατάξεις στην Εστουδιάντες που αντικατέστησε τον Πελεγκρίνο με τον Γκαμπριέλ Μιλίτο στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος κόουτς ωστόσο δεν θα καθίσει στον πάγκο με τη Ροζάριο, αλλά θα κάνει ντεμπούτο την Τρίτη στο Λιμπερταδόρες. Ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι δείχνουν να σκέφτονται περισσότερο το παιχνίδι στο Εκουαδόρ αφήνοντας εκτός αποστολής 9 βασικούς! Το κίνητρο της Σεντράλ να μείνει στην κορυφή είναι μεγάλο και οι παίκτες του Κοουδέτ θα κάνουν ό,τι μπορούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να φύγουν από τη Λα Πλάτα με τη νίκη. Σε συνεχή πτώση το διπλό, εξακολουθεί οριακά να αξίζει στο 2,60.

PUT YOUR MONEY

(21:00) Καμπούρ - Εξέλσιορ 1 (1,80 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Ναντ – Μαρσέιγ 2 (2,02 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK