Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

Οχι και το πιο γεμάτο ποσοτικά το σημερινό κουπόνι, όμως υπάρχουν αναμετρήσεις που έχουν ενδιαφέρον και με το παραπάνω σε ότι αφορά το στοιχηματικό κουπόνι. Φυσικά την παράσταση κλέβει το λαμπερό φιλικό Γαλλία-Βραζιλία, ενώ πολύ μεγάλη μάχη αναμένεται και στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr, ψάχνουν, αναλύουν και σας προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Πέμπτης

MATCH OF THE DAY

(20:30) Γαλλία – Βραζιλία: Η Γαλλία συνεχίζει τα δυνατά φιλικά αφού σαν διοργανώτρια του επόμενου Euro δεν θα έχει επίσημα στα πόδια της. Αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι πολύ σοβαρά και τα αποτελέσματά της από το Μουντιάλ και μετά είναι θετικά, ενώ ο Ντεσάν νιώθει όλο και πιο βολικά στη θέση του και θα παραμείνει και μετά το Euro. Για τη Βραζιλία η δεύτερη «εποχή Ντούνγκα» ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την «καναρίνιο». Μετά το πέρας του τραυματικού Μουντιάλ, έδωσε συνολικά έξι φιλικά, στα οποία μέτρησε ισάριθμες νίκες και επιμέρους τέρματα 14-1. Πολύ δυνατή κόντρα ομολογουμένως, η Γαλλία έχει πάρει τον αέρα της Βραζιλίας ενώ ελλείψει επίσημων παίρνει πολύ σοβαρά όλα της τα φιλικά και αυτό μας επιτρέπει να δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο του 2,80 ο οποίος προσφέρεται με μηδενική γκανιότα από το Stoiximan.gr .

PUBLIC BET

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(21:00) Ιράν – Χιλή: Διεθνές φιλικό που γίνεται στην Αυστρία και το οποίο έχει απασχολήσει έντονα από πλευράς τζίρων, με το διπλό να έχει πάρει πολύ παιχνίδι. Η Χιλή μπαίνει στην τελική ευθεία τηςπροετοιμασίας της για το Κόπα Αμέρικα 2015, στο οποίο είναι οικοδέσποινα. Διαρκείς δοκιμές από τον Χόρχε Σαμπαόλι, που ναι μεν συνεχίζει να διατηρεί την πετυχημένη βάση του Μουντιάλ, όμως καλεί διαρκώς νέα πρόσωπα προκειμένου να διευρύνει τις επιλογές του. Με πολλά εσωτερικά προβλήματα το Ιράν μετά την αποτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου Ασίας στο οποίο ήταν μεγάλο φαβορί. Ο τεχνικός Κάρλος Κεϊρός ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα υπέβαλε την παραίτησή του λόγω εξωτερικών πιέσεων, όπως τόνισε, όμως θα βγάλει τον μήνα στον πάγκο. Προφανής διαφορά ποιότητας αλλά και κλίματος που χρήζουν λογικό φαβορί του 1,40 το διπλό, ακόμη μεγαλύτερη αξία στο 2,05 του Over 2,5, με τη Χιλή ιδιαίτερα παραγωγική σε όλες τις πρόσφατες αναμετρήσεις της.

INSIDE INFO

(21:45) Ολυμπιακός – Εφές: Ιδιαίτερο ματς αφού ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επιστρέφει σαν αντίπαλος στο αγαπημένο του ΣΕΦ. Μετά την ήττα από τη Λαμποράλ, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει τρεις νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια, προκειμένου να πάει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Δεν είναι και στα καλύτερα της η Εφές, πριν τη σημαντική νίκη-ανάσα επί της Νίζνι, μετρούσε 4 διαδοχικές ήττες, ενώ σήμερα δεν θα έχει και τον εξαιρετικό σέντερ Κρστιτς. Πολύ δυνατό παιχνίδι που λογικά θα πάει στις λεπτομέρειες, πολύ δύσκολα όμως αυτός ο Ολυμπιακός θα κάνει τρίτη κολλητή ήττα και αξίζει να κυνηγήσουμε τον άσο με χάντικαπ -5,5 πόντων στο 1,83 και με μηδενική γκανιότα από το Stoiximan.gr.

(04:00) Κόστα Ρίκα – Παραγουάη: Με κεκτημένη ταχύτητα μετά το Μουντιάλ η Κόστα Ρίκα, παραμένει αήττητη στα φιλικά που έδωσε έκτοτε και συντηρεί την καλή της εικόνα, με τελευταίο δείγμα το 3-3 που απέσπασε από την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο. Για σήμερα ο Πάουλο Γουάντσοπ έχει το δύσκολο έργο να αναπληρώσει την καλύτερη άμυνα του Μουντιάλ, καθώς λείπουν οι 3/4 βασικοί, με τους Ουμάνια, Γκονσάλες και Γκαμπόα εκτός αποστολής εξαιτίας τραυματισμών. Στην Παραγουάη ξεκινάει ο νέος κύκλος με τον Αργεντινό Ραμόν Ντίας στο τιμόνι κι αυτό της δίνει ένα έξτρα κλικ από θέμα κινήτρου. Ποιοτική η αποστολή της «αλμπιρόχα», με αρκετά γνωστά ονόματα να επιστρέφουν. Σε συνδυασμό με τις αμυντικές απουσίες, αλλά και την ικανότητα των «τίκος» στο σκοράρισμα, εκτιμούμε ότι διαγράφονται καλές προοπτικές για το αουτσάιντερ over του 2,25.

MISSING LIST

PUT YOUR MONEY

(20:30) Γαλλία – Βραζιλία 1 (2,80 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Ιράν – Χιλή Over 2,5 (2,05 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Ολυμπιακός – Εφές 1 (-5,5) (1,83 στο Stoiximan.gr)

(04:00) Κόστα Ρίκα – Παραγουάη Over 2,5 (2,25 στο Stoiximan.gr)

*** Match Money, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στα περίπτερα!

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK