Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Οι επαναληπτικοί της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ κλέβουν την παράσταση στο σημερινό κουπόνι. Πόρτο – Βασιλεία και Ρεάλ – Σάλκε, με τους άσους φυσικά να είναι σε τιμές καυτού φαβορί... Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr ξεψαχνίζουν το σημερινό πρόγραμμα και προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:45) Ρεάλ – Σάλκε: Το 2-0 του πρώτου αγώνα και η ανωτερότητα της Ρεάλ την καθιστούν ακλόνητο φαβορί για πρόκριση. Πάντως, το 1,22 στον άσο σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξετρελαίνει, από τη στιγμή που η πρωταθλήτρια Ευρώπης μοιάζει μουδιασμένη το 2015, ενώ έχει το μυαλό της στο clasico της 22ας Μαρτίου, που θα καθορίσει εν πολλοίς το πρωτάθλημα. Επιπλέον, η Σάλκε δεν προβλέπεται να ανοιχτεί, θα προσέξει αμυντικά και δεν είναι λίγες οι φορές που η Ρεάλ έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με κλειστές άμυνες.... Να σκοράρει πρώτος ο Ρονάλντο προσφέρεται στο 3,25, το «2-3 γκολ» στο 2,40.

PUBLIC BETS

(21:45) Πόρτο – Βασιλεία: Φάνηκε από το πρώτο ματς η σημαντική διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 κολακεύει τους Ελβετούς που σκόραραν στη μοναδική ευκαιρία τους στο 11’ και μετά περιορίστηκαν σε θέση κομπάρσου, με την Πόρτο να τελειώνει το ματς με 61-39 κατοχή, 15-1 τελικές και 9-0 κόρνερ. Η Βασιλεία δεν έχει κερδίσει ποτέ μέσα στην Πορτογαλία, ενώ η Πόρτο παραμένει χωρίς ήττα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (6-3-0), ενώ τρέχει 5-3-0 αήττητο σερί στο «Ντραγκάο». Μοναδικό μείον για την Πόρτο είναι η απώλεια του αρχισκόρερ Μαρτίνες, που χτύπησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ωστόσο οι «δράκοι» διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο άσος στο 1,47 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δείχνει δίκαιος...

(21:45) Ρέιντζερς – Κουίν οφ Σάουθ: Γύρισε σελίδα την Παρασκευή στα διοικητικά της η Ρέιντζερς, με τα ηνία της ομάδας να περνούν στον δισεκατομμυριούχο Ντέιβ Κινγκ (οπαδός της ομάδας), αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα δείχνουν δυσεπίλυτα… Εμεινε στο 0-0 εκτός με τους ημιεπαγγελματίες της Κάουντενμπιθ, την ομάδα που η Χαρτς είχε διασύρει 10-0 προ εβδομάδας και πλέον απόψε παίζει «εξάποντο» με την ζόρικη Κουίν. Η Κουίν προέρχεται από αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Φολκέρκ, αλλά και αποτελέσματα παίρνει στα εκτός της (9/12 θετικά αποτελέσματα) και το κολάι με τη Ρέιντζερς έχει πάρει (1/2 νίκες φέτος). Σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει ο άσος, που έχει πάρει μεγάλο ποντάρισμα, αντίθετα υπάρχει αξία στην κόντρα του Χ2 (3,90/4,85).

INSIDE ΙNFO

(19:30) Μόντενα – Κατάνια: Εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Β’ Ιταλίας, με αρκετές ιδιαιτερότητες: αρχικά τέθηκαν νοκ-άουτ οι αρχισκόρερ των δύο ομάδων. Ο Γκρανότσε της Μόντενα (15 γκολ) τραυματίστηκε, ο Καλαϊό της Κατάνια (15 γκολ επίσης) συμπλήρωσε κάρτες. Δεύτερη ιδιαιτερότητα, οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της Κατάνια (0-3-10), η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας νίκη. Τρίτη ιδιαιτερότητα, το καλό κλίμα στη Μόντενα μετά την αλλαγή προπονητή, με το νέο τεχνικό δίδυμο Μελότι-Παβάν τα «καναρίνια» έκαναν δύο στις δύο νίκες με το αγαπημένο τους σκορ, 1-0 και πήραν βαθμολογική ανάσα. Εκτίμηση πως το παιχνίδι θα κινηθεί στη λογική της Μόντενα, που ψάχνει πρωτίστως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, με το Under ασφαλώς υποτιμημένο στο 1,60. Για περισσότερο ρίσκο, στον άσο της Μόντενα και στο 2,38 του Stoiximan.

(21:45) Ινβερνές – Ρέιθ Ρόβερς: Εξ’ αναβολής προημιτελικός του σκωτσέζικου κυπέλλου. Η Ινβερνές προκρίθηκε στα προημιτελικά πετώντας εκτός δυο ομάδες της Πρέμιερ, η Ρέιθ καθαρίζοντας στο «Αϊμπροξ» τη Ρέιντζερς. Τις χωρίζουν μια κατηγορία και αρκετά σκαλιά ποιότητας... Υπάρχουν επιστροφές σημαντικών παικτών στη γηπεδούχο, όμως η Ρέιθ (3-3-1 στην Τσάμπιονσιπ, σε 4/7 δεν έχει δεχθεί γκολ!) δείχνει ανεβασμένη, ενώ πάντα κρύβονται εκπλήξεις στο κύπελλο... Ο άσος θα έπρεπε να είναι στο 1,40 και όχι στο 1 και κάτι...

PUT YOUR MONEY

Ρεάλ – Σάλκε πρώτος σκόρερ Ρονάλντο (3,25 στο Stoiximan.gr)

Πόρτο – Βασιλεία 1 (1,47 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Το Match Money κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα.

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK