Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

Φουλ πρόγραμμα σε Β’ Ιταλίας και Β’ Γαλλίας και πολλά σκόρπια παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο περιλαμβάνει το πολύ πλούσιο κουπόνι της Τρίτης! Το Match Money σε συνεργασία με το Contra.gr προτείνουν.

Οι προτάσεις του κουπονιού της Τρίτης

MATCH OF THE DAY

(21:30) Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Το γερμανικό clasico των τελευταίων χρόνων, οι Γερμανοί το ονομάζουν Klassiker. Φέτος η Μπάγερν πήρε και τα δύο ματς για το πρωτάθλημα, αμφότερα όμως οριακά (2-1, 1-0), ενώ την τελευταία πενταετία υπολείπεται συνολικά σε νίκες (6-8, τρεις οι ισοπαλίες) ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ισως επιστρέψει ο Ρόμπεν ύστερα από 35 ημέρες, η Ντόρτμουντ θα έχει διαθέσιμο τον Ρόις και όλα συντείνουν σε ένα κλασικό, κλειστό – κυπελλικό – παιχνίδι, καθώς αν υπάρχει κάποιος προπονητής που ξέρει να αντιμετωπίζει την Μπάγερν, γνωρίζοντας την απέξω και ανακατωτά, αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Διαφωνούμε με την αξιολόγηση των μπουκ στο under/over (1,65 / 2,20), επιλογή το 2-3 γκολ. Τα 8 από τα 12 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων είχαν 2-3 γκολ.

PUBLIC BETS

(21:00) Μπαρτσελόνα – Χετάφε: Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο και λογικά αντίσταση από την ελλιπή Χετάφε δεν θα βρει (ακόμη και με το ροτέισον του Λουίς Ενρίκε), με τις αποδόσεις φυσικά αναλόγως προσαρμοσμένες. «Ξεδοντιασμένοι» μπροστά οι Μαδριλένοι, το 1,44 στο N/G αποτελεί μια λογική επιλογή και συγκριτικά με τον άσο (1,05) και το over (1,18) καλύτερη σε τιμές.

(21:45) Χαλ - Λίβερπουλ: Σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι, με τη Χαλ να ψάχνει δεύτερη κολλητή νίκη για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λίβερπουλ να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την τετράδα, στην οποία πάντως μόνο με θαύμα θα καταφέρει να μπει... Η Χαλ μπαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της εκπληκτικής εμφάνισης στο ματς με την Πάλας και της νίκης με 2-0 (και τα δύο γκολ ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Ντάμε Ν’ Ντόι), η Λίβερπουλ μπορεί να γκέλαρε με τη Γουέστ Μπρομ, η εικόνα της όμως ήταν φανερά βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα. Γενικότερα, πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς οι αποδόσεις είναι καλά διαβασμένες...

(21:45) Ουντινέζε – Ιντερ: Από τα πλέον εμπορικά σημεία της ημέρας το διπλό της Ιντερ στο 2,30. Οι «νερατζούρι» από το πουθενά απέκτησαν βάσιμες ελπίδες για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, λόγω των συνεχόμενων απωλειών της Φιορεντίνα και μείωσαν στους 4 βαθμούς την απόσταση από την έκτη θέση. Θέμα κινήτρου το διπλό για την Ιντερ, με δεδομένο το ότι η Φιορεντίνα αύριο παίζει στη Γιουβέντους και οι ελπίδες της να πάρει αποτέλεσμα είναι περιορισμένες. Από τη δική της πλευρά η Ουντινέζε δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο και το Σάββατο έκανε το κομμάτι της επικρατώντας 2-1 της Μίλαν, στην πρώτη της νίκη μετά από εξάδα αγώνων χωρίς «τρίποντο». Στον πάγκο της Ουντινέζε να θυμίσουμε βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Ιντερ Αντρέα Στραματσόνι και βοηθός του μια μεγάλη μορφή του πρόσφατου παρελθόντος των «νερατζούρι», ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Το διπλό στο 2,30 μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή επιλογή.

MISSING LIST

(21:00) Τρουά – Ανζέ: Εορταστικό παιχνίδι για την Τρουά που μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδό της μπροστά στο κοινό της. Εχει πάντως αρκετές απουσίες τις τελευταίες εβδομάδες και γενικά έχει πολύ ανακατωμένο ρεπορτάζ με παίκτες να μπαινοβγαίνουν στη αποστολή. Θα έχει και σήμερα όπως και στο 2-0 από τη Νανσί εκτός τον ένα βασικό στόπερ και με μοιρασμένες πιθανότητες τον δεύτερο. Επιπλέον έχει για διάφορους λόγους εκτός τους επιθετικούς της πλην ενός, του Καμερουνέζου Μπιενβενύ (2 γκολ) που επιστρέφει από τιμωρία τριών αγώνων. Σκληρό καρύδι η Ανζέ, δεν τρώει εύκολα γκολ και είναι πολύ πιο συγκεντρωμένη στο γήπεδο αφού ακόμα πασχίζει για να πετύχει την άνοδό της και δεν κινδυνεύει να παρασυρθεί από το εορταστικό κλίμα.

(21:30) Πεσκάρα – Προ Βερτσέλι: Δύο σερί νίκες η Πεσκάρα και επανέκτησε τη θέση της στην προνομιούχο πρώτη οκτάδα, έχει την ευτυχή συγκυρία να υποδέχεται την Προ Βερτσέλι με την τελευταία να έχει σημαντικές ελλείψεις στο ταξίδι της στο Αμπρούτσο. Συγκεκριμένα θα λείψουν πέντε βασικοί παίκτες για τους πιεμοντέζους, ο πρώτος σκόρερ Μάρκι (17 γκολ), οι συνήθεις παρτενέρ του στα άκρα της επίθεσης Ντι Ρομπέρτο και Φαμπιάνο, ο αρχηγός αριστερός μπακ Σκάλια και ο στόπερ Κολί. Πέντε σημαντικές απουσίες για την Προ Βερτσέλι, που μπορούν να οδηγήσουν στον άσο του 1,75 στο Stoiximan.gr.

INSIDE ΙNFO

(20:30) Μπουρσασπόρ – Φενερμπαχτσέ: Πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου Τουρκίας. Πριν από λίγες μέρες οι δυο ομάδες έπαιξαν για το πρωτάθλημα, η Φενέρ επικράτησε 1-0 με γκολ στο 84’. Αδικο αποτέλεσμα για Μπούρσα, που είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία, θέλει να πάρει εκδίκηση μέσου κυπέλλου. Καυτή θα είναι η ατμόσφαιρα στο «Ατατούρκ», λόγω τιμωρίας η Φενέρ δεν θα έχει οπαδούς στο πλευρό της. Ισορροπημένες οι αποδόσεις, στρεφόμαστε προς τα… αριστερά, ο άσος σε DNB βρίσκεται στο 1,90.

(21:30) Μπρέσια – Βιτσέντζα: Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το ζευγάρι αυτό. Η προτελευταία Μπρέσια, που μόνο με θαύμα θα σώσει την κατηγορία, έχει γυρίσει πλήρως φαβορί κόντρα στη Βιτσέντζα, η οποία με νίκη επανέρχεται μόνη στη δεύτερη θέση της απευθείας ανόδου στη Serie A. Προφανώς οι συνειρμοί εδώ είναι πως υπάρχει ένα «σύστημα» που θέλει να αποτρέψει την άνοδο της Βιτσέντζα στην ανώτερη κατηγορία και να προωθήσει την Μπολόνια, που με τη χτεσινή της νίκη επί της Κατάνια προσπέρασε στην δεύτερη θέση. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ πλέον στο 2,85 η Βιτσέντζα, άξιζε ενός… βλέμματος, ωστόσο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μας αποτρέπει.

(21:30) Τράπανι – Βίρτους Λαντσιάνο: Από τις αγαπημένες επιλογές πάντα η Τράπανι στο Over και όταν την βρίσκουμε σε αποδόσεις πάνω από 2,00 δεν υπάρχει ενδοιασμός για το ποντάρισμά της. Η Τράπανι έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 64 γκολ, έχει πάλι απουσίες στα μετόπισθεν με τους βασικούς Τερλίτσι, Περτικόνε, Λο Μπούε να μένουν εκτός και υποδέχεται τη Λαντσιάνο η οποία έχει επίσης δύο βασικότατες απουσίες στην άμυνα, τους Μαμαρέλα και Ακουιλάντι. Η Τράπανι πρέπει να πάρει παράλληλα ρίσκα καθώς χρειάζεται μόνο τη νίκη για να διατηρηθεί εκτός τριάδας υποβιβασμού και αυτό θα αφήσει χώρους προς την εστία της, για την ικανή σε παιχνίδι ανοιχτού γηπέδου Λαντσιάνο. Στο 2,05 το Over στο Stoiximan.gr.

(22:00) Παρί Σ.Ζ – Μετς: Εξ αναβολής παιχνίδι και είναι η ευκαιρία για την Παρί να ξεφύγει στο +3 από τη Λυών. Εδειξε να ξεπερνά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό αφού σκόρπισε με 6-1 τη Λιλ στο προηγούμενο. Η επίθεσή της έχει κέφια και στα έξι τελευταία επίσημα που έδωσε στη Γαλλία πέτυχε από τρία γκολ και πάνω. Στην έδρα της συνηθίζει να χτυπάει από το πρώτο ημίχρονο και απέναντι στη σαφώς υποδεέστερη Μετς, μπορεί να το ξανακάνει... Επιπλέον, επειδή η Παρί υπολείπεται της Λυών στη διαφορά τερμάτων και επειδή είναι το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας, περιμένουμε από τους Παριζιάνους να ψάξουν μια αρκετά εμφατική νίκη. Το over 3,5 το βρίσκουμε στο 2,12, ενώ το να νικάει από το ημίχρονο είναι στο 1,57.

(23:00) Λεβάντε – Κόρδοβα: Σπουδαίο διπλό πήρε το Σάββατο επί της Χετάφε η Λεβάντε, πήγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και τώρα θέλει να κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής (κι ενώ μπορεί να επωφεληθεί από τα αποτελέσματα στα Ελτσε – Λα Κορούνια και Ρεάλ – Αλμερία) κόντρα στην ουραγό, χωρίς νίκη τις τελευταίες 15 αγωνιστικές (12 ήττες), με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και ουσιαστικά καταδικασμένη (μπορεί οριστικά κι από αυτή την αγωνιστική) Κόρδοβα. Ο άσος στο 1,85.

PUT YOUR MONEY

Παρί Σ.Ζ. – Μετς Over 3,5 (2,12 στο Stoiximan.gr)

Ουντινέζε – Ιντερ 2 (2,30 στο Stoiximan.gr)

Τράπανι – Βίρτους Λαντσιάνο Over (2,05 στο Stoiximan.gr)

Λεβάντε - Κόρδοβα 1 (1,85 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Η ψηφιακή έκδοση του Match Money στον υπολογιστή ή το tablet σου με 1,79€!

News 24/7

24MEDIA NETWORK