Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Σάββατο των ντέρμπι με δύο πολύ μεγάλα ματς και πλήθος ευκαιριών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου. Το Match Money με το Contra.gr ρίχνουν "φως" σε περίπου 200 ματς και στέκονται σ’ αυτά που έχουν πραγματικό στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH-ES OF THE DAY

(14:45) Αρσεναλ – Λίβερπουλ: Σπουδαίο και καθοριστικό για τη συνέχεια ντέρμπι. Η Αρσεναλ φαίνεται να έχει καθαρίσει την τετράδα και βρίσκεται στο κυνήγι της δεύτερης Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ παλεύει με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οι περισσότεροι παίκτες του Βενγκέρ είναι στην καλύτερη περίοδο της φόρμας τους. Από την άλλη, οι "κόκκινοι" προέρχονται από τη… χειρότερη ήττα της χρονιάς –και ψυχολογικά και βαθμολογικά-, το 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προσπαθούν να αντιδράσουν, έχοντας παράλληλα και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς είναι αμφίβολοι Στάριτζ, Λαλάνα, ενώ είναι τιμωρημένοι οι Τζέραρντ, Σκρτελ. Κάτω απ’ αυτές τις προϋποθέσεις το 1,90 του άσου δείχνει ικανοποιητικό.

(19:30) Ντόρτμουντ – Μπάγερν: Το διπλό για το clasico των τελευταίων χρόνων στην Μπουντεσλίγκα άνοιξε στο 2,00, τώρα όμως βρίσκεται στο 2,15, με ανοδικές τάσεις. Λογικό είναι, καθώς μετά την απουσία των Ρόμπεν, Αλάμπα οριστικοποιήθηκε και αυτή των Ριμπερί, Μπαντστούμπερ. Ο Ολλανδός είναι μια επίθεση μόνος του φέτος, σαφώς ο κορυφαίος παίκτης της Μπουντεσλίγκα, με 17 γκολ και 8 ασίστ σε 21 συμμετοχές. Προφανώς η Μπάγερν δεν είναι πλέον καν το φαβορί, το "Βεστφάλεν" θα κοχλάζει… εναντίον της και το 1,70 στο ενδεχόμενο να μην πετύχει την τρίτη μόλις νίκη της από το 2005 εκεί έχει αξία. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τον τρόπο του απέναντι στους Βαυαρούς, με 5 μόνο ήττες στα 16 παιχνίδια απέναντί τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εκτός αυτών η ομάδα του έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο και λιγότερα πράγματα στο… κεφάλι της από αυτήν του Γκουαρδιόλα, που στο επόμενο δεκαήμερο (μετά το ντέρμπι) θα φιλοξενηθεί από Λεβερκούζεν για το κύπελλο και Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζεται η κόντρα.

Και τα δύο ντέρμπι, με 0% γκανιότα από το Stoiximan.gr!

PUBLIC BETS

Τα public bets είναι τα πονταρίσματα της μάζας. Τα σημεία που συζητιούνται σε όλα τα πρακτορεία, αυτά που παίζουν "όλοι". Εμείς ψάχνουμε το γιατί και συμφωνούμε ή όχι.

(17:00) Μάντσεστερ Γ. – Αστον Βίλα: Δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση για τη ροπή της "μάζας" προς τον άσο της Γιουνάιτεντ. Είναι στο καλύτερο σημείο της χρονιάς, σαφέστατα είναι ποιοτικότερη από τη Βίλα, "καίγεται" για βαθμούς για το κυνήγι της τετράδας, ενώ διατηρεί και εξαιρετική παράδοση απέναντι στους "βίλατζερς". 27-10-1 από το 1996, ενώ έχει και 8 νίκες και μια ισοπαλία στα εννέα προηγούμενα ανεξαρτήτως έδρας.

(15:00) Πλατανιάς – Βέροια: Δεν τη βλέπουμε ικανή τη Βέροια να κάνει τη ζημιά στον Πλατανιά. Αλλωστε είναι και άνετη έχοντας στην ...καβάντζα τους τρεις βαθμούς από τη Νίκη Βόλου. Ο Πλατανιάς με νίκη σήμερα φτάνει τους ...40 βαθμούς -έχοντας Νίκη Βόλου και ΟΦΗ- και θα έχει αποκτήσει το προβάδισμα στη μάχη της παραμονής. Λογικός και αναμενόμενος ο άσος στα επίπεδα του 1,53.

MISSING LIST

(15:00) Ντιζόν – Τρουά: Ο άσος στο 2,40 μπορεί να αποτελέσει επιλογή και βασίζεται κατά κύριο λόγο στις πολλές απουσίες της πρωτοπόρου Τρουά. Θα λείψουν δύο από τους τέσσερις αμυντικούς της, ο δεξιός μπακ Περερά και ο στόπερ Σονιέ, ο εγκέφαλός της και βασικός πασέρ Νιβέ (8 γκολ) και ο νεαρός Ζαν (10 γκολ) που είναι πρώτος της σκόρερ. Η Ντιζόν χωρίς να είναι το φόβητρο στην έδρα της όπως ήταν στον πρώτο γύρο, παίζει σχετικά καλά, δεν έχει προβλήματα και το κίνητρό της είναι τεράστιο αφού κυνηγά την άνοδο ενώ η Τρουά την έχει μάλλον εξασφαλίσει. Αν είναι για 2,30 και πάνω αξίζει ένα μικρό ρίσκο.

(21:00) Νις – Εβιάν: Σημαντικά προβλήματα και οι δύο. Από τη Νις θα λείψουν ο κορυφαίος μέσος Εντουάρντο (9 γκολ), ο βασικός φορ Πλεά (3 γκολ) και τρεις ακόμα παίκτες με αρκετά σημαντική προσφορά. Στην Εβιάν που έχει ήδη 3-4 απουσίες από την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ τους και ο Ολιβιέ Σορλέν (πρώην ΠΑΟΚ), προστέθηκαν ο δυνατός μεσοαμυντικός Κονέ και κυρίως ο βασικός της φορ στο δεύτερο γύρο Ντυαμέλ (2 γκολ). Κατόπιν τούτων, το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο στην προσέγγισή του.

(21:30) Αντοφαγάστα – Παλεστίνο: Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Αντοφαγάστα, η οποία επιδιώκει να εδραιωθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης. Είναι η πρώτη φορά φέτος που ακόμη και αν χάσει, δεν πρόκειται να πέσει εντός ζώνης υποβιβασμού. Δυνατό ηθικό, επιστροφές στην εντεκάδα και τον πάγκο. Αντιμετωπίζει μία Παλεστίνο που έχει στο μυαλό το μεσοβδόμαδο ματς με την Ζαμόρα για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Για αυτό η αποστολή που πήρε στον βορρά ο τεχνικός Γκέδε, αποτελείται κυρίως από πιτσιρίκια. Το κίνητρο οδηγεί στον άσο του 2,00.

INSIDE INFO

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(16:00) Κάλιαρι – Λάτσιο: Όταν μια ομάδα έχει προπονητή τον Ζντένεκ Τζέμαν, το πρώτο πράγμα που κοιτάς στοιχηματικά είναι η απόδοση του Over. Αυτόματα, δεν χωράει δεύτερη σκέψη. Και το Over στο 1,73 στο Stoiximan κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ιταλίας, τη Λάτσιο, κυκλώνεται αυτομάτως. Ούτως ή άλλως η Κάλιαρι βρίσκεται και σε δυσμενέστατη θέση στη βαθμολογία, στο -5 από τις θέσεις παραμονής και πρέπει να ρισκάρει για να πάρει ένα αποτέλεσμα εκτός προγράμματος που θα τη βοηθήσει να πλησιάσει στο στόχο. Το ματς θα είναι πλούσιο σε φάσεις….

(16:30) Φράιμπουργκ – Κολωνία: Πριν από ένα μήνα η Φράιμπουργκ νίκησε εύκολα εντός έδρας την Κολωνία για το κύπελλο με 2-1. Τη νίκησε και στο "Ράιν Ενεργκί" το Νοέμβρη με 1-0, αν κάνει τώρα το 3/3 θα πρόκειται για το αποφασιστικό βήμα παραμονής. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 2-0 της Αουγκσμπουργκ εντός έδρας, επιβεβαιώνοντας την αίσθηση ότι σε "must win" παιχνίδια εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο. Μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοια, είθισται να παίρνει "ζωή" στην κατηγορία μέσα από αυτά. Το 2,60 του άσου είναι μεγάλο υπό τέτοιες συνθήκες. Μας επιτρέπει να καταφύγουμε και στην "ασφάλεια" του draw no bet στο 1,80.

(17:00) Νταντί Γιουν. – Ρος Κάουντι: Φαγούρα στους γηπεδούχους "Αραβες". Η ομάδα δείχνει κομμένη στα δύο από τη στιγμή που έχασε τα αστέρια της, τους ΜακΚάι-Στίβεν και Αρμστρονγκ, πάει από ήττα σε ήττα, έκανε 3/3 ήττες στην τριπλή μονομαχία με τη Σέλτικ και, πλέον, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η διοίκηση "έφαγε" χοντρή ανακοίνωση-αντίδραση του κόσμου της, που διάβασε μέσα από τις γραμμές και διαπίστωσε κάποια υψηλά… κόστη, που χαμήλωσαν την αναμενόμενη κερδοφορία. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μόνο καλή δεν είναι για τους "άραβες", που υποδέχονται την ανεβασμένη Ρος Κάουντι. Λογικό να ντριφτάρει ο άσος και ταυτόχρονα να δούμε το διπλό να πέφτει στα επίπεδα του 3,30.

(19:00) Χιρόνα – Βαγιαδολίδ: Σπουδαίο παιχνίδι στο "Μοντιλίβι" της Χιρόνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Βαγιαδολίδ στη μάχη για την άνοδο. Κεντρικό πρόσωπο ο προπονητής της Βαγιαδολίδ, Ρούμπι που οδήγησε τη Χιρόνα στην καλύτερή της σεζόν (2012-13). Αμφότερες δεν είναι στα καλά τους το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν καλή εικόνα και ειδικά η Βαγιαδολίδ δεν έχει περιθώρια ήττας. Με βάση αυτό που δείχνουν εσχάτως, είναι πιθανή η ισοπαλία του 3,10, έστω κι αν θεωρητικά δεν βολεύει καμία εκ των δύο.

(19:00) Ριζεσπόρ – Φενερμπαχτσέ: Στο κυνήγι της κορυφής η Φενέρ, στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή κέρδισε την Μπεσίκτας (1-0), αποδεικνύοντας ότι της αρέσουν πιο πολύ τα δύσκολα. Είχαν προηγηθεί οι γκέλες με Ακισάρ, Κόνια και Γκεντσλέρ, κόντρα στη Ρίζε λογικά θα είναι υποψιασμένη, όμως θα παραταχθεί χωρίς τέσσερις βασικούς. Η γηπεδούχος θα παίξει απελευθερωμένα, διόλου απίθανο το αμφίσκορο…

(19:30) Φιορεντίνα – Σαμπντόρια: Εδώ κάπου υπάρχει ένα λάθος στις αποδόσεις, η έκτη της κατάταξης Φιορεντίνα υποδέχεται την τέταρτη Σαμπντόρια, την φορμαρισμένη και πλήρη Σαμπντόρια των τεσσάρων σερί νικών. Και ο άσος μας δίνεται στο 1,70, με το διπλό στο 5,40. Η Φιορεντίνα, που την Τρίτη έχει ένα σούπερ σπουδαίο ματς με τη Γιουβέντους για το Coppa Italia, αναμένεται να προφυλάξει βασικούς ενώ έχει ήδη και σημαντικές απουσίες (Πισάρο, Πασκουάλ, Σάβιτς, Ταταρουσιάνου). Και η Σαμπντόρια πιο φρέσκια, αν δε φοβηθεί το παιχνίδι, μπορεί να μας χαρίσει μια υψηλή απόδοση. Εναλλακτικά βλέπουμε και το Over, σε επίσης υψηλή απόδοση για τα δεδομένα του ματς, στο 1,93.

(21:00) Μονπελιέ – Μπαστιά: Γαλλικό ασάκι που στο 1,87 στέκεται. Χωρίς κανένα πρόβλημα η Μονπελιέ και με μοναδικό ερωτηματικό το πόση ώρα θα παίξει ο πρώτος σκόρερ Μπάριος (10 γκολ). Είχε διεθνείς υποχρεώσεις και ο Κουρμπίς είπε πως θα τον βάλει αλλαγή. Η Μπαστιά που ακόμα δεν είναι σωμένη αλλά δεν καίγεται κιόλας, έχει στο μυαλό της τον τελικό του Λιγκ Καπ το προσεχές Σάββατο με την Παρί. Αυτό που φοβάται ο προπονητής της είναι ότι οι παίκτες του θα προφυλάξουν τα πόδια τους για να μη φάνε κάποια κόκκινη που θα τους στερήσει την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό. Βασιζόμενοι σ’ αυτό το ενδεχόμενο πάμε προς την έδρα ενώ σημειώνουμε και το over αφού η Μονπελιέ έχει φέρει επτά σερί στο γήπεδό της.

(21:30) Ο’ Χίγκινς – Σ. Γουόντερερς: Η Σ. Γουόντερερς δεν πάει για τίποτα. Δεν θυμίζει την ομάδα του Απερτούρα όπου πάλεψε μέχρι τέλους για τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Μετά το 0-3 από την Παλεστίνο ο κόουτς Αστόργα "κατηγόρησε" τους παίκτες του για άδειασμα, κούραση ακόμη και αδιαφορία. "Κάνουν αγγαρεία για να βγει το πρωτάθλημα" είπε χαρακτηριστικά. Η Ο’ Χίγκινς είναι σε καλή κατάσταση, διαθέτει ποιότητα, έχει κίνητρο την είσοδο στη λιγκίγια που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα και θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 1,87 ( Stoiximan.gr).

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(21:45) Τβέντε - Αϊντχόφεν: Η Τβέντε μαστίζεται από οικονομικά προβλήματα, το ματς της σεζόν δεν είναι αυτό με την Αϊντχόφεν, αλλά αυτό που ακολουθεί στη συνέχεια, την Τρίτη όπου υποδέχεται τη Ζβόλε για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Τεράστια απώλεια για τη γηπεδούχο η τιμωρία του πολύτιμου χαφ Ζιγέκ, ενώ επίσης δεν θα έχει ούτε τους Καστάνιος (φορ, πρώτος της σκόρερ) και Κορόνα (ένας από τους επίσης κορυφαίους της)! Η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει πίσω το αίμα της από την ήττα απέναντι στη Φέγενορντ και να φτάσει στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πάμε με το διπλό που βρίσκεται σε πτώση, αλλά και στο 1,93 είναι αποδεκτό.

(00:10) Ντεφένσα – Ροζάριο: Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Ροζάριο, η οποία στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να ξεφουσκώνει μετά από το πολύ καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Το γεγονός ότι παραμένει αήττητη σε συνάρτηση με τις εμφανίσεις που έκανε είναι αρκετά παράδοξο και οφείλεται στο ότι αντιμετώπισε ομάδες περιορισμένων δυνατοτήτων. Μια τέτοια είναι και η Ντεφένσα ωστόσο αυτή τη φορά η "κανάγια" έχει και σημαντικές απουσίες στο κέντρο, οι οποίες αναμένεται να της στοιχίσουν. Ο άσος στο 2,70 είναι value bet.

(02:15) Ιντεπεντιέντε – Χιμνάσια: Μια από τις ομάδες που διεκδίκησαν το Τρανσισιόν ήταν και η Ιντεπεντιέντε. Η "ρόχο" έδωσε τη μάχη της ωστόσο μια ήττα από τη Χιμνάσια στην Αβεγιανέδα, την έθεσε ουσιαστικά εκτός μάχης για τον τίτλο. Αυτό ασφαλώς και θα το θυμούνται ο Αλμιρόν και οι παίκτες του που αυτή τη φορά βρίσκουν τη "λόμπο" σε κακή κατάσταση ψυχολογικά και με σημαντικές απουσίες. Το γεγονός ότι δεν παίζει ο Μανκουέγιο ασφαλώς και συνιστά πλήγμα για τους γηπεδούχους, όμως η ανάγκη για τη νίκη και η διάθεση για εκδίκηση αναμένεται να την αντισταθμίσει. Ικανοποιητικός ο άσος στο 1,85.

PUT YOUR MONEY

(16:00) Κάλιαρι – Λάτσιο Over 2,5 (1,70 στο Stoiximan.gr)

(17:00) Νταντί Γ. – Ρος Κάουντι Χ2 (3,55/3,30 στο Stoiximan.gr)

(19:30) Ντόρτμουντ – Μπάγερν 1Χ (3,55/3,65 στο Stoiximan.gr)

(21:00) Μονπελιέ – Μπαστιά 1 (1,87 στο Stoiximan.gr)

(21:30) Αντοφαγάστα – Παλεστίνο 1 (2,02 στο Stoiximan.gr)

(21:45) Τβέντε – Αϊντχόφεν 2 (1,93 στο Stoiximan.gr)

(00:10) Ντεφένσα – Ροζάριο 1 (2,70 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις για όλα τα ματς, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK