Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

Μέρα τελικών και το Match Money, σε συνεργασία με το Contra, ψάχνουν τις στοιχηματικές ευκαιρίες με φόντο το… ασήμι και τις κούπες.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

MATCH OF THE DAY

(19:30) Αρσεναλ – Αστον Βίλα: Τελικός του κυπέλλου Αγγλίας, ο οποίος διεξάγεται στο «Γουέμπλεϊ» και είναι μονός (παράταση-πέναλτι). Η Αρσεναλ προσδοκά στο 12ο κύπελλο, το οποίο αυτομάτως θα την κάνει την πιο πετυχημένη ομάδα του θεσμού. Τελείωσε το πρωτάθλημα σε καλή κατάσταση, ενώ αναμένεται να παίξει πλήρης. Η επίσης ουσιαστικά πλήρης Αστον Βίλα αν κατακτήσει το κύπελλο εξασφαλίζει και τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με την ταχύτητά της και το θράσος που της έχει προσδώσει ο Σέργουντ μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους «κανονιέρηδες», όπως άλλωστε προκάλεσε στα ημιτελικά κόντρα στη Λίβερπουλ και τη διέλυσε με 3-1. Περίεργο χαρμάνι τελικού, καθώς έχουμε ένα μεγάλο φαβορί (την Αρσεναλ), την οποία πάντως δύσκολα μπορούμε να την κοντράρουμε, απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο αουτσάιντερ. Στο 1,50-4,35-6,25 το σετ, 178 οι ειδικές αγορές στο Stoiximan, που προσφέρει τον τελικό και σε Live Stream!

PUBLIC BETS

Τα ματς στα οποία πέφτει η μάζα με τα μούτρα… Τι παίζουμε και, κυρίως, τι δεν παίζουμε!

(17:00) Ινβερνές – Φολκέρκ: Το το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό τρόπαιο παγκοσμίως, το κύπελλο Σκωτίας, θα καταλήξει σήμερα το απόγευμα στα χέρια μιας εκ των Ινβερνές ή Φολκέρκ. Ινβερνές και Φολκέρκ πέταξαν στα ημιτελικά εκτός τις Σέλτικ και Χιμπέρνιαν, αντίστοιχα. Παρθενικός τελικός κυπέλλου για τους Χαϊλάντερς του Τζον Χιουζ, που βρίσκεται κόντρα στην ομάδα που λατρεύτηκε ως ποδοσφαιριστής και μάνατζερ. Η Φολκέρκ (Τσάμπιονσιπ) του έμπειρου Πίτερ Χιούστον μετρά σχεδόν μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι, αλλά έχει ξανά υγιή τον γκολτζή Ρόρι Λόι και σύμμαχο τη μοίρα... Το 1913 και το 1957, Φολκέρκ και Αστον Βίλα έφτασαν στον τελικό και κατέκτησαν το κύπελλο! Το 1957 είναι για αμφότερες η τελευταία τους κατάκτηση. Θα τριτώσει η σύμπτωση 58 χρόνια μετά; Λογικό φαβορί η Ινβερνές, αλλά ο άσος είναι χαμηλά.

Οι προτάσεις του κουπονιού του Σαββάτου

(21:00) Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Βόλφσμπουργκ έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος από την Ντόρτμουντ, εδώ όμως πρόκειται για έναν τελικό και σε αυτούς συνήθως η μεγάλη ομάδα είναι που έχει το πάνω χέρι. Ο Κλοπ θέλει σαν… τρελός να αποχαιρετήσει με ένα τρόπαιο το σύλλογο και το Βερολίνο πλημμυρίζει σήμερα με κιτρινόμαυρο χρώμα από τα καραβάνια των οπαδών της Μπορούσια (πάνω από 130.000 ταξίδεψαν στη γερμανική πρωτεύουσα)! Ισως και να το θέλει πιο πολύ το κύπελλο η Ντόρτμουντ, τόσο ο άσος όμως (2,10) όσο και η τιμή για την κατάκτηση (1,65) υποχώρησαν σε επίπεδα απαγορευτικά, βάσει αξίας και ποιότητας της αντιπάλου.

(22:00) Οσέρ – Παρί: Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας με τεράστιο φαβορί την Παρί, που φέτος πάει για υπερκούπωση. Η Παρί μετά το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα, βάλτε και το Σούπερ Καπ, είναι έτοιμη να κάνει το απόλυτο. Απέναντί της η σπουδαία Οσέρ, κυπελλική ομάδα αφού το έχει ήδη κατακτήσει τέσσερις φορές, που βολοδέρνει στη Λιγκ 2 και έχασε τις ελπίδες ανόδου. «Το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε, είναι να χάσουμε. Πρόσφατα η Λιλ έφαγε έξι, η Γκινγκάμπ άλλα τόσα. Μου φαίνεται λοιπόν λογικό να φάμε κι εμείς έξι. Αν κερδίσουμε, θα πρόκειται για θαύμα, θα είναι ένα παγκόσμιο κατόρθωμα», τόνισε ο τεχνικός της Οσέρ, Βανυτσί. Χαμηλά το διπλό, προτιμότερο το συνδυαστικό 2 & Over που στον Stoiximan φτάνει στο 1,67. Στο Over τα 13/14 τελευταία επίσημα της ομάδας του Μπλαν.

(22:30) Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Στο δρόμο του τρεμπλ η Μπαρτσελόνα, ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα, θα κυνηγήσει απόψε στο «Καμπ Νόου» το κύπελλο και το επόμενο Σάββατο το Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο με τη Γιουβέντους. Αδιαμφισβήτητη η ανωτερότητά της έναντι της έβδομης της κατάταξης της Πριμέρα, Μπιλμπάο (έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο), σε βαθμό που το 1,21 να μην είναι αδικαιολόγητο. Είναι όμως τελικός Κόπα ντελ Ρέι, συνεπώς ας το αποφύγουμε.

MISSING LIST

Απουσίες που έχουν κάτι να "πουν" ως προς την πιθανή εξέλιξη ενός αγώνα.

(16:30) Χαούγκεσουντ - Σταρτ: Ξεμπούκωσε στο τελευταίο η Χαούγκεσουντ, σκόραρε σε ένα ματς όσα είχε σκοράρει στα τελευταία πέντε. Επιβλητικό 4-0 επί της Στομσγκόντσετ, ψυχολογική ώθηση η νίκη, δέκα βαθμοί στα τελευταία έξι παιχνίδια με καλές εμφανίσεις. Στη Σταρτ τα προβλήματα είναι αμέτρητα. Λείπει όλη η βασική μεσαία γραμμή της ομάδας και ο μπακ Χόντνεμιρ, ενώ η σεζόν έχει τελειώσει για τον στόπερ Μαθίσεν. Παραπαίει η ομάδα του Μιέλντε, η οποία δεν μπορεί με τίποτα να κρατήσει το μηδέν πίσω, έχοντας δεχθεί γκολ σε 16 σερί παιχνίδια και σε 39 από τα τελευταία 40! Τίμιος ο άσος στο 1,65, μπορεί να ανέβει η απόδοση αν τον ποντάρουμε από ημίχρονο (2,45).

(21:00) Χουβεντούδ – Νασιονάλ: Εχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του Κλαουσούρα η Νασιονάλ και ήδη προετοιμάζεται για τον ημιτελικό που θα δώσει, κατά τα φαινόμενα, με την Πενιαρόλ. Ετσι, ο Γκουτιέρες θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά, όπου ούτως ή άλλως έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα απουσιών. Η Χουβεντούδ εξασφάλισε την παραμονή της, όμως εξακολουθεί να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πλέον διεκδικεί μια θέση στο επόμενο Σουνταμερικάνα. Για να τα καταφέρει, κατά πάσα πιθανότητα, θα χρειαστεί δύο νίκες, συνεπώς δεν θα αρκεστεί στο βαθμό. Ανοιξε πολύ ψηλά ο άσος, έπεσε ελαφρώς, στο 4,00 αξίζει σίγουρα το ρίσκο.

(02:30) Ουνιόν – Γοδόι Κρουζ: Τα επεισόδια στη μεταξύ των παικτών την περασμένη αγωνιστική στη Μεντόσα, μετά το σφύριγμα της λήξης, επισκίασαν μια πολύ σημαντική νίκη της Γοδόι Κρουζ επί της Μπελγράνο. Επιπλέον άφησαν στην ομάδα του Ολντρά «πληγές» και μάλιστα πολύ σοβαρές, με τους δύο Κολομβιανούς φορ Αγιοβί και Μερκάδο να τιμωρούνται και να είναι απόντες από το δύσκολο παιχνίδι στη Σάντα Φε, με την Ουνιόν. Οι γηπεδούχοι αποτελούν ένα εξαιρετικό σύνολο με ικανούς παίκτες σε κάθε γραμμή ενώ μέσα στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ δυνατοί. Αυτό από μόνο του τους καθιστούσε φαβορί, πόσο μάλλον τώρα που η Γοδόι Κρουζ έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες. Ο άσος στο 2,10.

INSIDE INFO

(17:00) Ασιρίσκα – Μπρομ/κάρνα: Τοπικό ντέρμπι στη Στοκχόλμη, μικρό το ταξίδι της Μπρόμα. Η φιλοξενούμενη υποβιβάστηκε πέρσι από την Allsvenskan και ακόμα δεν έχει... συνέλθει, παραμένει ουραγός και η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη. Ομως, πρόκειται για σύλλογο που βασίζεται στις ακαδημίες, οι πιτσιρικάδες της άρχισαν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και στο τελευταίο με την – δυνατή και αξιόπιστη – Βάρμπεργκ, η Μπρόμα ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Η Ασιρίσκα ξεκίνησε δυνατά στο πρωτάθλημα, όμως πλέον έχει απολογισμό 0-2-4 κάνοντας τραγικές εμφανίσεις. Ο άσος στο 1,70 είναι πρόκληση για κόντρα, το Χ2 στο 2,25, για τους τολμηρούς το σκέτο διπλό στο 4,75.

(19:00) Βερόνα – Γιουβέντους: Αδιάφορο βαθμολογικά ασφαλώς, με τη Βερόνα σωσμένη από καιρό και τη Γιουβέντους πρωταθλήτρια από τα… αποδυτήρια. Όμως το παιχνίδι έχει έντονο ενδιαφέρον από μια άλλη άποψη, τη μάχη του Λούκα Τόνι (21 γκολ) με τον Κάρλος Τέβες (20 γκολ) για την κορυφή των σκόρερ της Serie A. Τελευταία αγωνιστική, η Γιουβέντους θα δει σοβαρά το ματς, ως μια πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα και ο Αλέγκρι θα κάνει πολύ περιορισμένο ροτέισον. Στο 1,70 το διπλό στο Stoiximan, από κοντά και το Over στο 1,57, ο συνδυασμός διπλού και Over ανεβάζει την τιμή στο 2,35.

(21:00) Ν. Σικάγο – Τέμπερλεϊ: Χωρίς νίκη η Νουέβα Σικάγο στο πρωτάθλημα, ο αγώνας με την Τέμπερλεϊ αποτελεί μια ευκαιρία να καταφέρει επιτέλους να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν ομάδα – φόβητρο ενώ επιθετικά δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά, καθώς στα περισσότερα τους παιχνίδια έχουν χάσει πολλές ευκαιρίες. Η νέα ομάδα που παρουσίασε ο Φορεστέλο, η οποία φαίνεται να ρίχνει συντριπτικά το βάρος της στην άμυνα, με την ίδια τακτική μπορεί να «κλέψει» τη νίκη και να δώσει μια χαρά στον κόσμο της που πάντα γεμίζει το γήπεδο στο Ματαδέρος. Επεσε ελαφρώς ο άσος, value bet στο 2,61.

(22:30) Σαμπάιο Κορέια – Νάουτικο: Αμφότερες αήττητες μέχρι στιγμής στη Σέριε Β. Η Νάουτικο έχει το απόλυτο με τρεις νίκες και «μηδέν» παθητικό στην άμυνα. Το θέμα είναι πως μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε τη Φλαμένγκο για το κύπελλο, απέσπασε 1-1 σε ένα ανταγωνιστικό και κουραστικό 90λεπτο. Καπάκι, πήρε το αεροπλάνο για το Σάο Λουίς όπου την περιμένει με πλάνα βδομάδας και φρέσκα πόδια η Σαμπάιο Κορέια. Μια Σαμπάιο που έχει την επιστροφή του επιθετικού Πιμεντίνια στην εντεκάδα, φανατικό κοινό που αναμένεται να δώσει το «παρών» ξανά και το πλεονέκτημα της φρεσκάδας καθώς ο μακρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της, χρειάζεται «τρεξίματα». Πάμε με το πιο καθαρό μυαλό λόγω γεμάτης βδομάδας προπονήσεων της Σαμπάιο και την έδρα, με τον άσο σε απόδοση 2,00.

(03:00) Τζοϊνβίλ – Ατλ. Παραναένσε: Πρώτη φορά με κόσμο στην δυνατή έδρα της η Τζοϊνβίλ, η οποία επιδιώκει να σπάσει το ρόδι στην κατηγορία και βρει ρυθμό στην κατηγορία. Κλειστές οι προπονήσεις όλη τη βδομάδα από τον τεχνικό Εμερσον Μαρία και κλίμα τελικού στις τάξεις της. Εντελώς συγκυριακά, η Τζοϊνβίλ την τελευταία φορά που συμμετείχε στη Σέριε Α (1986) πήρε την πρώτη νίκη κόντρα στην Ατλ. Παραναένσε με 2-0. Η Ατλέτικο εκτός έδρας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο εντός. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον κομβικό φορ Βάλτερ που τη βοηθά πολύ με το χαμαλίκι που κάνει ενώ πάλι θα απουσιάσει ο σημαντικός μέσος/κάπτεν Ντέιβιντ. Προβάδισμα στον άσο σε απόδοση 2,38.

PUT YOUR MONEY

(16:30) Χαούγκεσουντ – Σταρτ 1 (1,65 στο Stoiximan.gr)

(22:00) Οσέρ – Παρί 2 & Over (1,67 στο Stoiximan.gr)

(02:30) Ουνιόν – Γοδόι Κρουζ 1 (2,10 στο Stoiximan.gr)

(03:00) Τζοϊνβίλ – Ατλ. Παραναένσε 1 (2,38 στο Stoiximan.gr)

*** Αναλυτικές ειδήσεις, προγνωστικά, στατιστικά και τζίροι στο www.matchmoney.com.gr

*** Σύγκριση αποδόσεων στο http://www.matchmoney.com.gr/odds-comparison

News 24/7

24MEDIA NETWORK