Indesit Football Talents. Έχεις πάθος για μπάλα; Δείξτο σε όλους!

Η Indesit σε καλεί να δείξεις το πάθος σου για το ποδόσφαιρο τέσσερις σπουδαίες ομάδες, 64 ταλέντα και ένας τελικός στο Emirates Stadium.

Indesit Football Talents. Έχεις πάθος για μπάλα; Δείξτο σε όλους!

Το Indesit Football Talents είναι ένας διαγωνισμός στον οποίο οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι ανά την Ευρώπη μπορούν να εγγραφούν και να επιλεγούν από παίκτες της AC Milan, της Arsenal, της Paris Saint Germain και της Shakhtar, να προπονηθούν από ζωντανούς θρύλους του διεθνούς ποδοσφαίρου σε ένα πραγματικό football training camp, και να παίξουν στον τελικό που θα διεξαχθεί σε έναν ναό του ποδοσφαίρου, το Emirates Stadium στο Λονδίνο! Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για άνδρες και γυναίκες 18ετών και άνω. Για να συμμετάσχουν, οι ποδοσφαιρόφιλοι πρέπει να εγγραφούν στην επίσημη ιστοσελίδα ή στη σελίδα του Facebook. Μετά την εγγραφή τους, οι υποψήφιοι μπορούν να δημιουργήσουν προφίλ και μέχρι τις 13 Απριλίου 2012 μπορούν να ανεβάσουν υλικό (video, φωτογραφία, κείμενο) που αποδεικνύει τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και το πάθος για ποδόσφαιρο.

Η επιλογή θα γίνει σε δύο φάσεις: η πρώτη θα πραγματοποιηθεί από το σύνολο των μελών της online κοινότητας, που θα ψηφίσουν τις αγαπημένες τους συμμετοχές (έως τις 13 Απριλίου 2012) ώστε να προκύψει η λίστα με τους 250 καλύτερους διαγωνιζομένους.

Στη δεύτερη φάση, η επιτροπή διάσημων παικτών, που απαρτίζεται από τον Boateng, Aquilani, Emanuelson και Bonera της AC Milan, οι Vermaelen, Djorou, Walcott και Wilshere της Arsenal, οι Lugano, Maxwell, Jallet και Hoarau της Paris Saint Germain και οι Mkhytaryan, Srna, Luiz Adriano και Pyatov της Shakhtar Donetsk. θα κρίνει τους υποψηφίους που προκρίθηκαν και στις 26 Απριλίου 2012 θα ανακοινώσει τις τέσσερις ομάδες, με 16 παίκτες η καθεμία, που θα συναντηθούν στο Λονδίνο στις 15 Μαΐου 2012.

Δείξτε τώρα το πάθος σας για το ποδόσφαιρο και παίξε μπάλα στο Indesit Football Talents !!

News 24/7

24MEDIA NETWORK