Goal United: Γίνε ο καλύτερος προπονητής

Με το Goal United σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις ο καλύτερος προπονητής. Μπες, παίξε και οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή του κόσμου.

Goal United: Γίνε ο καλύτερος προπονητής

Ποιος Μουρίνιο και ποιος Σερ Άλεξ; Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις και τους δύο να μοιάζουν με... γατάκια μπροστά σου....

Μπες στο "Goal United" και φτιάξε τη δική σου ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος της. Πάρε έναν σύλλογο από την τελευταία κατηγορία και οδήγησέ τον μέχρι την κορυφή και δείξε τις ικανότητές σου ως μάνατζερ.

Σου ακούγεται εύκολο; Μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι. Ξεκινάς από το απόλυτο μηδέν με μικρό μπάτζετ και πρέπει σταδιακά να ελέγχεις τα πάντα που αφορούν την ομάδα σου. Από τον φροντιστή μέχρι τις διαφημίσεις του γηπέδου και από τον πιο μικρό παίκτη μέχρι και τη χωρητικότητα του σταδίου σου.

Όλα περνάνε από το χέρι σου και πρέπει εσύ να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για να καταφέρεις να γίνεις ο καλύτερος στον κόσμο. Βέβαια ακόμα και αν όλα αυτά σου φαίνονται εύκολα δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα online game.

Αντιμετώπισε αντιπάλους από ολόκληρο τον κόσμο, μάθε από αυτούς και νίκησε τους για να μπορέσεις να ανέβεις επίπεδα ως μάνατζερ. Φτιάξε την τακτική που θα σε οδηγήσει σε διαδοχικές νίκες, βρες ταλέντα που κανένας άλλος δεν μπορεί να βρει και ανέβα στην κορυφή.

Αν τα καταφέρεις όλα αυτά είναι σίγουρο πως οι "οπαδοί" της ομάδας σου θα φωνάζουν το όνομά σου και θα κερδίσεις τον σεβασμό των υπόλοιπων παικτών. Αν σου αρέσει η ιδέα και θες να γίνεις ο απόλυτος μάνατζερ μπες στο "Goal United" και απέδειξε τις ικανότητές σου.

Εάν πάλι δεν σου αρέσει τότε μπορείς απλά να μπεις στην κατηγορία games.contra.gr και να διαλέξεις από τη μεγάλη ποικιλία των παιχνιδιών της Lazyland για να περάσεις ευχάριστα ορισμένες ώρες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK