Η Coca-Cola μας προσκαλεί να "πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο"

Η Coca-Cola και το TEDx Athens μας προσκαλούν να μοιραστούμε το δικό μας λόγο για να «πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Η Coca-Cola μας προσκαλεί να "πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο"

Ένας πρωτότυπος online διαγωνισμός που θα δώσει την ευκαιρία σε έναν μεγάλο νικητή να δει την «ιστορία» του να παρουσιάζεται στο φετινό TEDx Athens

Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2012 – Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», η Coca-Cola συνεργάζεται με το TEDx Athens και μας προσκαλεί να μοιραστούμε το δικό μας λόγο για πιστέψουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Είσαι ο δημιουργός μιας πρωτότυπης ιδέας που θεωρείς ότι μπορεί να ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο; Έχεις κάποια ιστορία που πιστεύεις ότι θα αποτελούσε έμπνευση για τους άλλους; Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής. Από τις 22 Οκτωβρίου μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου μπορείς να επισκεφθείς το www.reasonstobelieve.gr, να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό «Γράψε τον δικό σου λόγο» και να μοιραστείς την «ιστορία» σου με την Coca-Cola και το TEDx Athens. Ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να δει την ιδέα του να παρουσιάζεται στη φετινή διοργάνωση του TEDx Athens, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.

Η Coca-Cola, μέσα από την καμπάνια «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», προσπαθεί να αναδείξει τα καλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Ιστορίες ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και που με τις πρωτοβουλίες τους μας εμπνέουν και ωφελούν το κοινωνικό σύνολο. Μικροί ήρωες της καθημερινότητας που με τις πράξεις τους μας δείχνουν πως εκεί έξω υπάρχουν λόγοι να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο! Τώρα, ήρθε η στιγμή να γίνεις κι εσύ ένας από αυτούς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις στο reasonstobelieve.gr τη δική σου «ιστορία». Η ιστορία μπορεί να αφορά σε μια επιχειρηματική ιδέα που θα δώσει πνοή στην οικονομία της χώρας μας. Μια επιστημονική ανακάλυψη που θα ευνοήσει τη ζωή ορισμένων συνανθρώπων μας. Μια mobile εφαρμογή που θα διευκολύνει την καθημερινότητα κάποιων.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, η επιτροπή του TEDx Athens θα αξιολογήσει τις ιστορίες και θα αναδείξει αυτήν που θεωρεί την πιο πρωτότυπη, την πιο εμπνευστική, εκείνη που αποτελεί έναν αληθινό λόγο για να πιστέψουμε όλοι μας σε ένα καλύτερο αύριο. Ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρευρεθεί στο φετινό TEDx Athens, αλλά και να δει την ιστορία του να παρουσιάζεται σε μια από τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK