"Κάθε καπάκι και μία ιστορία"

Ο Mythos ανανεώνεται, με easy open καπάκι και νέα ετικέτα. Η νέα φιάλη του Μύθου προβάλλει τη σύγχρονη, νεανική και αυθόρμητη προσωπικότητά του και το μοντέρνο χαρακτήρα του που τον κάνουν να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη μπύρα, όπου κι αν βρίσκεται.

"Κάθε καπάκι και μία ιστορία"

 

Για να επικοινωνήσει την ανανεωμένη εμφάνιση αλλά και διάθεση του, ο Mythos συστήνεται ξανά με τη νέα του καμπάνια επικοινωνίας. Ο Μύθος της παρέας, του αυθορμητισμού και φυσικά της απόλαυσης, μας κλείνει το μάτι με το κεντρικό του μήνυμα «Κάθε καπάκι και μια ιστορία». Γιατί κάθε φορά που ανοίγει ένα καπάκι Mythos, απελευθερώνονται όλες αυτές οι μυθικές εμπειρίες που η παρέα δεν μπορεί να ξεχάσει.  

Στο τηλεοπτικό σποτ, το καπάκι ενώνει σαν μυστικός κώδικας τρεις φίλους, θυμίζοντας τις μυθικές στιγμές της προηγούμενης βραδιάς. Για τον τέταρτο της παρέας, o μύθος όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Στέλνοντας ένα μήνυμα στους φίλους του, γράφει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας και φεύγει για το δικό του rock tour, γιατί….

Παντού υπάρχει ένας Μύθος.

 

Τη νέα τηλεοπτική καμπάνια δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία 4WiseMonkeys, σε παραγωγή των White Room.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ