Νέα σεζόν για την Praktiker με νέες δράσεις και online εφαρμογές

Η Praktiker Hellas, συνεχίζει να παρέχει επιλογές ποιοτικών & αξιόπιστων προϊόντων για value for money αγορές, διευρύνοντας περαιτέρω τις δράσεις και διαδικτυακές της εφαρμογές.

Νέα σεζόν για την Praktiker με νέες δράσεις και online εφαρμογές

Για πρώτη φορά η Praktiker δημιουργεί «Κατάλογο Σπιτιού», παρουσιάζοντας μέσα από 100 σελίδες με εύχρηστο και δημιουργικό τρόπο πάνω από 3.500 προϊόντα και είδη για κάθε οικιακή ανάγκη, αλλά και για κατασκευές που αξίζουν και συμφέρουν.

Ο Κατάλογος Σπιτιού Praktiker με πληθώρα επιλογών για οικονομικές, συμφέρουσες και ποιοτικές λύσεις για εξοπλισμό σπιτιού, φθάνει στα χέρια των καταναλωτών μέσω διανομής πόρτα-πόρτα αλλά και εφημερίδες, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμος τόσο στα καταστήματα Praktiker όσο και online στο www.praktiker.gr.

Η πλούσια γκάμα προϊόντων του καταλόγου περιλαμβάνει: Έπιπλα γραφείου & σπιτιού, Είδη Αποθήκευσης, Χαλιά-Μοκέτες, Είδη διακόσμησης, Φωτιστικά, Ηλεκτρικές & Ηλεκτρονικές Συσκευές, Οικιακά Είδη, Είδη Υγιεινής & Πλακάκια, Πατώματα, Χρώματα και Είδη Θέρμανσης, τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν είτε στα 14 καταστήματα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα, είτε μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.praktiker.gr.

Παράλληλα, η Praktiker διευρύνει δυναμικά την online παρουσία της στοχεύοντας στη διαρκή ενδυνάμωση της διαδραστικής της επικοινωνίας με τους καταναλωτές. Ειδικότερα, δημιούργησε για πρώτη φορά μια αμιγώς διαδικτυακή καμπάνια με τίτλο «Φοιτητικό Σπίτι με απ’ όλα και παράδοση δωρεάν!», προσεγγίζοντας στοχευμένα το νεανικό κοινό και τις ανάγκες του για εξοπλισμό της φοιτητικής κατοικίας, με «όχημα» το ειδικά διαμορφωμένο micro site http://homedelivery.praktiker.gr/ και τις δημιουργικές εφαρμογές ενημέρωσης που προσφέρει.

Στο πλαίσιο αυτό, η Praktiker προσφέρει από 23/08 έως και 13/10/2012 μία ευρεία γκάμα προϊόντων για το φοιτητικό σπίτι, και όχι μόνο, σε ανταγωνιστικές τιμές ενώ προσφέρει δωρεάν παράδοση για αγορές προϊόντων άνω των 200€ εντός των νομών των καταστημάτων Praktiker.

Σε μία εποχή που η ανάγκη των καταναλωτών να ενημερώνονται για συμφέρουσες αγορές γίνεται ολοένα πιο έντονη, η Praktiker ανταποκρίνεται έμπρακτα, παρέχοντας διευρυμένες δράσεις και εφαρμογές, με αμέτρητες ιδέες και ανταγωνιστικές τιμές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK