Polo Red: Το απόλυτα κόκκινο & φλογερό άρωμα από τον Ralph Lauren

Το POLO RED είναι ένα ξυλώδες, πικάντικο άρωμα που αιχμαλωτίζει την αδρεναλίνη και το πάθος. Είναι ένα φλογερό μίγμα από πικάντικο κόκκινο σαφράν, φρέσκο ​​κόκκινο γκρέιπφρουτ και βαθύ κόκκινο ξύλο που πυροδοτεί την αυτοπεποίθηση κάθε άνδρα.

Polo Red: Το απόλυτα κόκκινο & φλογερό άρωμα από τον Ralph Lauren

Το POLO RED ενσαρκώνει τον ριψοκίνδυνο άνδρα που αγωνίζεται με πάθος και είναι πάντα νικητής. Το μπουκάλι του POLO RED είναι ο απόλυτος συνδυασμός της δύναμης και της μοναδικότητας. Το γυαλιστερό, αδιαφανές μπουκάλι με το εντυπωσιακό, φλογερό κόκκινο χρώμα, μιμείται τις κομψές καμπύλες των αυτοκινήτων ταχύτητας και διαθέτει το χαρακτηριστικό λογότυπο Polo. Το μπουκάλι ολοκληρώνεται με ένα ματ μαύρο καπάκι και δημιουργεί μια δυναμική εμφάνιση.

Το POLO RED προσφέρει σε κάθε μέλος της ομάδας basket του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το απόλυτα κόκκινο άρωμα με χαραγμένο το ονοματεπώνυμό του και εύχεται

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο Final Four της Μαδρίτης

ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ RALPH LAUREN

Το 1978, ο οίκος Ralph Lauren επέκτεινε τις δημιουργίες του και στο χώρο των αρωμάτων. Έτσι δημιουργήθηκε η σειρά Lauren για γυναίκες και Polo για άνδρες. Για περισσότερα από 30 χρόνια, τα αρώματα Ralph Lauren αναπτύσσουν νέες αρωματικές δημιουργίες για άνδρες και γυναίκες που εκφράζουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα που συνδυάζει την πολυτέλεια με την παράδοση. Τα αρώματα Ralph Lauren περιλαμβάνουν στην συλλογή τους τα Polo, Polo Blue, Polo Black, Polo Red, και τη συλλογή Big Pony για άνδρες και γυναίκες. Μάθετε περισσότερα για τα αρώματα Ralph Lauren στο www.ralphlauren.com/fragrances ή στο www.facebook.com/ralphlaurenfragrances.

News 24/7

24MEDIA NETWORK