"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΟΛΟΙ στην ΠΡΙΖΑ

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΟΛΟΙ στην ΠΡΙΖΑ

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη της κορυφής στη Super League. Ο Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, φιλοξενεί την Ξάνθη, χωρίς τους Μανιάτη, Ντουρμάζ, που τραυματίστηκαν σοβαρά στον αγώνα της Τετάρτης.

Από κοντά ο Παναθηναϊκός (την Τρίτη η εκδίκαση της απόφασης για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους"), που αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Αξίζει να σημειωθεί πως, για δεύτερη αγωνιστική, όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Ενδιαφέρον υπάρχει και σε άλλα μέτωπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τον νικητή να διεκδικεί καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ, ενώ για την είσοδο σε αυτά μονομαχούν ο ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό, στα Γιάννενα.

Υψηλά εμπόδια καλούνται να υπερβούν οι ισχυροί της Premier League. Τσέλσι και Άρσεναλ υποδέχονται Σουθάμπτον και Γουέστ Χαμ αντίστοιχα. Στο επίκεντρο της κριτικής είναι ο Λουίς φαν Χάαλ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Σειρά έχει το πρωτάθλημα, όπου απειλείται από τη φορμαρισμένη Τότεναμ, σε κρίσιμο παιχνίδι για την τέταρτη θέση.

Η πρωτοπόρος της Ligue 1 Λιόν δοκιμάζεται από την τρίτη στην κατάταξη Μαρσέιγ, με την Παρί να καιροφυλακτεί για να αξιοποιήσει ενδεχόμενη απώλεια.

Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ προστίθεται το πρωτάθλημα Τσεχίας, στο οποίο Βικτόρια Πλζεν και Σπάρτα Πράγας διεκδικούν τον τίτλο.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

- Αντώνης Κατσαρός

"Λάθος αποδόσεις", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

- Βαγγέλης Μελέκογλου

"HOT underDOGS", "ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΟΛΟΙ στην ΠΡΙΖΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK