"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΘΡΙΛΕΡ σε πολλά μέτωπα

Το "ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ", που κυκλοφορεί την Τρίτη 2 Μαρτίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΘΡΙΛΕΡ σε πολλά μέτωπα

Το Champions και το Europa League μπορεί να έχουν... ρεπό αυτήν την εβδομάδα, το πρόγραμμα όμως είναι πλούσιο και γεμάτο με αναμετρήσεις Κυπέλλων.

Στα ημιτελικά του Coppa Italia έχουν βρεθεί οι τέσσερις από τις πέντε πρώτες ομάδες της Serie A, με την πανίσχυρη εντός έδρας Γιουβέντους να υποδέχεται τη φορμαρισμένη Φιορεντίνα. Στο άλλο ζευγάρι, η προερχόμενη από τρεις σερί νίκες Λάτσιο επιζητεί ρεβάνς από την κάτοχο του τροπαίου Νάπολι για τον περυσινό αποκλεισμό της στα προημιτελικά του θεσμού.

Το 3-1 του πρώτου αγώνα καλείται να υπερασπιστεί η Μπαρτσελόνα στο κάστρο της Βιγιαρεάλ. Το "κίτρινο υποβρύχιο" βύθισε τις 10 τελευταίες ομάδες που επισκέφτηκαν την έδρα της (σε όλες τις διοργανώσεις), με την εστία της να παραβιάζεται μόλις μία φορά σε αυτά τα παιχνίδια.

Στη Γαλλία ξεχωρίζει το Παρί-Μονακό. Υπάρχει πρόσφατο δείγμα στα μεταξύ τους, το 0-0 της Κυριακής για το πρωτάθλημα στο Πριγκιπάτο.

Εμβόλιμη αγωνιστική στις κατηγορίες της Αγγλίας, λείπει το μεγάλο ματς από την Premier League, όπου μπορεί η Τσέλσι να έχει ξεφύγει, όμως πίσω της γίνεται μεγάλη μάχη για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζουν εκτός ΚΠΡ, Νιούκαστλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ φιλοξενούν Λέστερ και Μπέρνλι αντίστοιχα.

∆ύο Αργεντινο-βραζιλιάνικες μονομαχίες έχει το Copa Libertadores, τις Κρουζέιρο-Ουρακάν και Σαν Λορέντζο-Κορίνθιανς.

Διαβάστε τις στήλες:

"ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

"ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ", με τον Δαυίδ Αμανατίδη

"ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ", με τον Κώστα Φίλιο

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

"ΑΙΧΜΗΡΟΣ", "ΛΙΟΝΤΑΡΙ", "HOT underDOGS" και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΘΡΙΛΕΡ σε πολλά μέτωπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK