"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΟΪΚΑ πρόκρισης

Το "Ποντάρισμα" της Τρίτης 28 Ιουλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΟΪΚΑ πρόκρισης

Ο τρίτος προκριματικός γύρος σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ κυριαρχεί στο στοιχηματικό πρόγραμμα, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ, θέλοντας να πάρει σκορ ασφαλείας εν όψει της ρεβάνς, αλλά και να... ξορκίσει την κατάρα απέναντι σε αντιπάλους από το Βέλγιο. Για το Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ, έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, βρίσκει μπροστά του τους Σλοβάκους της Σπαρτάκ Τρνάβα.

Στη... μάχη της Ευρώπης ρίχνεται και ο Ατρόμητος, που ταξιδεύει στη Σουηδία για να αντιμετωπίσει την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Υπολογίσιμη η αντίπαλος των Περιστεριωτών, αλλά και πιο έτοιμη, αφού το πρωτάθλημα στη χώρα της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες, έφτασε η ώρα για τον (διπλό) τελικό. Η μεξικανική Τίγκρες φιλοξενεί την αργεντίνικη Ρίβερ Πλέιτ, με τη ρεβάνς να ακολουθεί έπειτα από μία εβδομάδα, στο Μπουένος Αϊρες. Επιπλέον, ευκαιρίες προκύπτουν από τους αγώνες πρωταθλήματος σε Α' και Β' Βραζιλίας.

"ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ": ΤΡΟΪΚΑ πρόκρισης

Διαβάστε τις στήλες:

- "ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ", με το Σταύρο Κολίλα

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος

και φυσικά την "ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ" με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK