"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΓΛΟΙ στο ραντεβού

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Αγγλίας! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΓΛΟΙ στο ραντεβού

Μεσοβδόμαδο κουπόνι στο οποίο δεν περισσεύουν οι επιλογές είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας, αλλά η διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας μας επιτρέπει να "κάνουμε παιχνίδι" με αξιώσεις. Η πρωτοπόρος Αρσεναλ δείχνει φέτος πιο ικανή από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή. Βρίσκεται στην κορυφή, νίκησε στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, αλλά τώρα την περιμένει δύσκολη δοκιμασία, στο "Ανφιλντ", απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι "κόκκινοι" δεν είναι σταθεροί, ακόμη... ψάχνονται με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο, αλλά στα δύσκολα τα καταφέρνουν καλά και δεν αποκλείεται να κάνουν τη ζημιά, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι την τελευταία διετία διατηρήθηκαν αήττητοι στο γήπεδό τους απέναντι στους "κανονιέρηδες" (μία νίκη και μία ισοπαλία).

Στο κυνήγι της Αρσεναλ βρίσκεται η Λέστερ, η οποία όμως δεν νίκησε στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος και δείχνει ότι υφίσταται διόρθωση πορείας. Αυτή τη φορά έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς δοκιμάζεται στην πρωτεύουσα από την Τότεναμ. Η 3η της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Σίτι, ευελπιστεί σε στραβοπάτημα της Αρσεναλ και την ίδια ώρα θέλει μόνο νίκη στο εντός έδρας ματς με την Εβερτον, σε ένα ζευγάρι που υπόσχεται θέαμα.

Από ‘κει και πέρα, οι αγώνες Κυπέλλου περνούν στο προσκήνιο. Στην Ελλάδα, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να έχει στην οκτάδα όλα τα "βαριά χαρτιά", καθώς οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Ηρακλής αγγίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ Ατρόμητος και ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν περισσότερες δυσκολίες απέναντι σε Πλατανιά και Καλλονή αντίστοιχα.

Στους "16" βρίσκεται το Κύπελλο Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να έχει εξασφαλίσει εν πολλοίς την πρόκριση στα προημιτελικά, μετά το εντός έδρας 4-1 εις βάρος της Εσπανιόλ. Βέβαια, η μεταξύ τους "μάχη" είναι πάντα ενδιαφέρουσα, ενώ ντέρμπι έχουμε και στην Ανδαλουσία (Σεβίλλη – Μπέτις, με τους γηπεδούχους να έχουν... καθαρίσει). Ο 1ος προημιτελικός του Κυπέλλου διεξάγεται στην Ιταλία, με τη Μίλαν να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Κάρπι.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΑΓΓΛΟΙ στο ραντεβού

News 24/7

24MEDIA NETWORK