"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Φουλ δράση με εμβόλιμες αγωνιστικές! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 10 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα του "μαραθωνίου" όσον αφορά στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στο κουπόνι που κρατάτε στα χέρια σας, οι 4 αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις εκκρεμότητες στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να "πάρουν παιχνίδι". Η Λέστερ ολοκλήρωσε το θαύμα και κατέκτησε τον τίτλο, αλλά τα εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν βρει οριστικούς κατόχους, πέραν των "αλεπούδων" και των "σπιρουνιών" της Τότεναμ.

Η Γουέστ Χαμ ελπίζει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και την Τρίτη (21.45) φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με τη σειρά της έχει σαφώς αυξημένο κίνητρο. Αν νικήσει στο "Απτον Παρκ" και κάμψει την αντίσταση της Μπόρνμουθ στο "Ολντ Τράφορντ", την τελευταία αγωνιστική, ξεπερνάει την "αιώνια αντίπαλο", Μάντσεστερ Σίτι κι εξασφαλίζει την 4η θέση που θα τη φέρει στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σπουδαία αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο που αφορά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας είναι αυτή της Τετάρτης (21.45) ανάμεσα σε Σάντερλαντ κι Εβερτον. Τα "ζαχαρωτά" δεν έχουν κάτι χειροπιαστό να περιμένουν, αλλά οι "μαύρες γάτες" θέλουν τη νίκη που θα σημάνει την οριστική και αμετάκλητη σωτηρία τους. Τις δικές της ελπίδες για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να εξαντλήσει η Νόργουιτς, η οποία υποδέχεται τη Γουότφορντ (Τετάρτη 21.45). Ακόμη και να νικήσει όμως, δεν θα κρατάει την τύχη της στα χέρια της.

Το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων ολοκληρώνεται με το Λίβερπουλ – Τσέλσι (Τετάρτη 22.00), μία αναμέτρηση που πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε και "μάχη" τίτλου. Αυτή τη φορά, οι Λονδρέζοι δεν έχουν την παραμικρή αξίωση, ενώ οι "κόκκινοι" που κατά βάση περιμένουν τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη, καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να πάρουν την 7η θέση που θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Κύπελλο εις βάρος της Κρίσταλ Πάλας.

Στα προημιτελικά βρίσκεται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και η διεξαγωγή των πρώτων τριών ματς "ανοίγει την όρεξη". Στον βραζιλιάνικο "εμφύλιο", η Σάο Πάολο φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ εκρηκτική είναι η συνάντηση των Αργεντινών της Μπόκα Τζούνιορς με τους Ουρουγουανούς της Νασιονάλ. Τον πρώτο λόγο, σε θεωρητικό επίπεδο, έχει η αργεντίνικη Ροζάριο Σεντράλ με αντίπαλο την Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Ανεβαίνει το ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK