"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΟΥΛ του ΤΖΟΓΟΥ

Η δράση επιστρέφει στα πρωταθλήματα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 18 Oκτωβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΟΥΛ του ΤΖΟΓΟΥ

Tο διάλειμμα της μίας εβδομάδας πέρασε, οι Εθνικές ομάδες ανά την Υφήλιο προσέφεραν συγκινήσεις και κέρδη (σε λίγους...), τώρα όμως τα κορυφαία πρωταθλήματα επανέρχονται και το κουπόνι είναι και πάλι γεμάτο επιλογές.

Την παράσταση κλέβει αναμφίβολα το επονομαζόμενο "Ντέρμπι του Ηλιου" στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Με άλλα λόγια, η Ρόμα υποδέχεται τη Νάπολι στο "Ολίμπικο" της πρωτεύουσας και μπροστά μας έχουμε ένα αυθεντικό ντέρμπι κορυφής, δίχως μάλιστα οι πρωταγωνιστές να είναι οι «συνήθεις ύποπτοι». Η μεν Ρόμα, όμως, έχει πάρει επτά νίκες σε ισάριθμα ματς, η Νάπολι μετράει 6-1-0, οπότε η μεταξύ τους μάχη ίσως φέρει ανακατάταξη στο ρετιρέ της βαθμολογίας, το οποίο καταλαμβάνουν οι "τζιαλορόσι".

Η... παρέα του Φραντσέσκο Τότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ έχει και ρέντα, κάτι που μαρτυρά και ο συντελεστής τερμάτων της (20-1, έχει "φάει" φάσεις, θα μπορούσε να δεχθεί πολλά περισσότερα γκολ, πιο ρεαλιστικός θα ήταν ο συντελεστής 20-7). Η άμυνα των γηπεδούχων λοιπόν δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει, αυτή των "παρτενοπέι" έχει με τη σειρά της αρκετά προβλήματα (ευθύνεται η μετάβαση από το 3-6-1 στο 4-3-3), οπότε δεν αποκλείεται το ματς να έχει πλούσιο θέαμα και ανάλογες συγκινήσεις. Άλλωστε, με τους Ρούντι Γκαρσιά και Ράφα Μπενίτεθ στην άκρη των δύο πάγκων, το στοιχείο του απρόβλεπτου είναι κάθε άλλο παρά σπάνιο.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΦΟΥΛ του ΤΖΟΓΟΥ

Ενδεικτικό του πόσο σημαντικό είναι το ματς του "Ολίμπικο", είναι το ότι μία από τις πιο "κολασμένες" αναμετρήσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, το Φιορεντίνα – Γιουβέντους, περνάει σε δεύτερη μοίρα, ενώ συνθήκες ντέρμπι επικρατούν στο Τορίνο – Ίντερ, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τον... αέρα του αντιπάλου τους, μετρώντας εννέα σερί νίκες στην έδρα της "γκρανάτα"...

Από 'κει και πέρα, στη δική μας Σούπερ Λιγκ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη έξοδο στα Χανιά (αντιμετωπίζει τον ευρισκόμενο σε δεινή βαθμολογική θέση, Πλατανιά), ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα έναν αξιόμαχο αντίπαλο, τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανθρακικό κι έχει την ευκαιρία να πάρει μία νίκη που θα βοηθήσει στην ανάκτηση της χαμένης αυτοπεποίθησης.

Στην Premier League, δεν υπάρχει το σπουδαίο ματς στο πρόγραμμα, ωστόσο η Λίβερπουλ έχει φαινομενικά δύσκολη αποστολή στον Βορρά (απέναντι στη Νιούκαστλ), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα κληθεί να ιδρώσει τη φανέλα στο Λονδίνο, με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ.

Στην Primera Division, το δίδυμο των πρωτοπόρων, οι Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αντιμετωπίζουν τις Οσασούνα κι Εσπανιόλ αντίστοιχα (εκτός έδρας) κι έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να συνεχίσουν με νίκες την ξέφρενη πορεία τους. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει (θεωρητικά, πάντα) πιο εύκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται τους Ανδαλουσιάνους της Μάλαγα.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK