"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για... ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ

Το... άρωμα Ευρώπης είναι... μεθυστικό! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 8 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για... ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ

Οι επαναληπτικοί προημιτελικοί σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ενώ η τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες υπόσχεται με τη σειρά της πλούσιες συγκινήσεις.

Την Τρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στη Βεστφαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ. Αυτό που ζητάει είναι απλά η υπεράσπιση του 3-0 επί της ομάδας του Γίργκεν Κλοπ, η οποία δεν πρόκειται να καθίσει με "σταυρωμένα χέρια". Η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι της απαγορεύει τις σκέψεις περιπάτου και συντήρησης στο μαδριλένικο "στρατόπεδο", ιδιαίτερα από τη στιγμή που η παράδοση της... παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο επί γερμανικού εδάφους "γράφει" μόλις δύο νίκες σε 26 αναμετρήσεις. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τσέλσι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Αν το ματς στο Παρίσι είχε λήξει 2-1, τότε θα μιλούσαμε για ένα ζευγάρι με... ορθάνοιχτους λογαριασμούς, αλλά το γκολ του Παστόρε στο 93' "έγραψε" το 3-1 και πλέον, η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει τον πρώτο λόγο, αν και η εμπειρία των "μπλε" του Ζοσέ Μουρίνιο είναι παράγοντας που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Το πιο σπουδαίο ματς των προημιτελικών διεξάγεται την Τετάρτη, στο "Βιθέντε Καλντερόν", ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι πρωτευουσιάνοι απέδειξαν στο "Καμπ Νόου" ότι αρέσκονται στο να παίζουν συμπαγή άμυνα και να... υποφέρουν, πήραν το 1-1 και αμφισβητούν ευθέως τη θεωρητική ανωτερότητα της ομάδας των Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα. Οι "μπλαουγκράνα", από την πλευρά τους, έχουν αποδείξει ότι στη μέρα τους μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε, οπουδήποτε και εμείς περιμένουμε μία ρεβάνς που θα "σπάσει καρδιές". Στο δεύτερο ματς της Τετάρτης, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Βαυαρούς να έχουν τον πρώτο λόγο μετά το 1-1 στο "Ολντ Τράφορντ". Βέβαια, οι "κόκκινοι διάβολοι" θα τα παίξουν όλα σε μία... ζαριά και ουδείς μπορεί να πει ότι είναι... ξεγραμμένοι, καθώς μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού έχουν ανεβάσει μία ταχύτητα και δείχνουν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί.

Οσον αφορά στο Γιουρόπα, οι τρεις από τις οκτώ ομάδες των προημιτελικών βρίσκονται με το ένα... πόδι στα ημιτελικά. Η Βασιλεία θριάμβευσε με 3-0 της Βαλένθια και απέδειξε ότι η περσινή πορεία της που σταμάτησε στα ημιτελικά μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από το Λυών και αν αναλογιστούμε την εμπειρία και την ποιότητά της, δεν πρόκειται να... μπλέξει. Η Μπενφίκα... πετάει το τελευταίο τρίμηνο και μετά το 1-0 στο Αλκμααρ καλείται να διαχειριστεί τον επαναληπτικό, ενώ το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι το Σεβίλλη - Πόρτο. Οι "δράκοι" επικράτησαν με 1-0 στην έδρα τους, ένα σκορ που δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιμπερταδόρες! Ελάχιστες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» και η αγωνία χτυπάει... κόκκινο. Βάσει "μαθηματικών" κινδυνεύουν να μείνουν εκτός διοργάνωσης «μεγάλα» ονόματα, όπως οι Κρουζέιρο, Μποταφόγκο, Σαν Λορέντζο, Τσίλε, Νιούελς και Φλαμένγκο, οπότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τη σπουδαιότητα της τελευταίας... στροφής.

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

- "ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Για... ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK