"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": H ΩΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Τα βλέμματα στη Σούπερ Λίγκα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 31 Μαϊου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": H ΩΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας φτάνουν στο τέλος και το ματς της Τούμπας είναι αυτό που θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ ή ο Παναθηναϊκός θα κερδίσουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ απέτυχε να νικήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο ΟΑΚΑ και τέθηκε εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς και θα τερματίσει 3η, μπροστά από τον Πανιώνιο.

Ως εκ τούτου, τα βλέμματα μαγνητίζει η «μάχη» της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί προβάδισμα έναντι του «τριφυλλιού», καθώς παίζει για δύο αποτελέσματα. Τον βολεύει η ισοπαλία, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη. Να σημειωθεί ότι η πτωτική πορεία της ελληνικής βαθμολογίας στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, μεταφράζεται σε μπόλικο... ζόρι όσον αφορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2016-17. Η ομάδα που θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ως 1η των πλέι οφ θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σαχτάρ, Αγιαξ, Αντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε ή Σπάρτα Πράγας. Το πλεονέκτημα, βέβαια, είναι ότι ακόμη και να επέλθει αποκλεισμός, η ελληνική ομάδα δεν «χάνεται», αλλά μεταπηδά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα θα πάρει τη θέση της στο γκρουπ των ισχυρών.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": H ΩΡΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον χαμένο του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και την ΑΕΚ, καθώς θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα και θα πρέπει να πάρουν δύο προκρίσεις για να περάσουν στα γκρουπ της διοργάνωσης, ενώ ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει την προσπάθειά του από τον 2ο προκριματικό γύρο, με μοναδικό εφόδιο το ότι θα μπει στους ισχυρούς.

Οσον αφορά στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο μονοπάτι των πρωταθλητών. Είναι μακράν η ισχυρότερη ομάδα της συγκεκριμένης φάσης και δικαιούται να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση, καθώς οι πιο δυνατοί πιθανοί αντίπαλοι, θεωρητικά πάντα, είναι οι Ρόζενμποργκ κι Ερυθρός Αστέρας.

Από ‘κεί και πέρα, στο κουπόνι που κρατάτε στα χέρια σας υπάρχει πλήθος διεθνών φιλικών αναμετρήσεων. Πολλοί παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» θεωρούν επίφοβο το συγκεκριμένο πεδίο, αλλά δεν λείπουν οι ευκαιρίες που προκύπτουν με σωστό «διάβασμα».

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK