"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ - ΤΕΛΙΚΟΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 15 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το ραντεβού τους με τους αναγνώστες τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ - ΤΕΛΙΚΟΙ

Ακόμη ένα «γεμάτο» ποδοσφαιρικό τετραήμερο πέρασε στην ιστορία και το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας είναι... μαμούθ, αλλά στο περιοδικό θα βρείτε αναλύσεις για τα ματς που διεξάγονται το διήμερο Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη, λόγω του ότι θα τα... ξαναπούμε, εκτάκτως, τη Μεγάλη Πέμπτη.

Το εορταστικό πρόγραμμα φέρνει διαφοροποιήσεις και ως εκ τούτου, το επόμενο... ραντεβού με τις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» είναι, εκτάκτως, τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ, με όλη τη δράση μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Βέβαια, ο παίκτης του «Πάμε Στοίχημα» καλείται να προσέξει, καθώς τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Πέμπτη, το Μεγάλο Σάββατο μέχρι τις 16.00 και μετά θα ανοίξουν την Τρίτη του Πάσχα. Κοινώς, Μεγάλη Παρασκευή, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα, θα είναι κλειστά, οπότε... σπεύσατε.

Στα... δικά μας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «καυτή», όπως αναμένεται, Τούμπα, στον αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το 2-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υπέρ των πρωταθλητών αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν τα τελευταία ματς πρωταθλήματος ως... αγγαρεία, κάτι που δείχνει το πόσο σημαντική είναι η μεταξύ τους «μάχη», γεγονός που, βέβαια, δεν αποτελεί είδηση...

Ο δεύτερος ημιτελικός διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει με 1-0 στη Μεγαλόνησο και έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να αφήσουν εκτός τελικού το «τριφύλλι», το οποίο το τελευταίο δίμηνο έχει σταθεροποιηθεί σε καλά επίπεδα απόδοσης, αφήνοντας κατά μέρους την ήττα (3-1) από την Ξάνθη στο φινάλε.

Στην Ισπανία και δη στο «Μεστάγια» της Βαλένθια διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς του διημέρου. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να βλέπουν την... πλάτη της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα. Οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ οι «μπλαουγκράνα» υπέστησαν οδυνηρή ήττα από τη Γρανάδα (1-0) του εξαιρετικού Ορέστη Καρνέζη το Σάββατο και πλέον βρίσκονται στο «-4» από το ρετιρέ.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Η Πόρτο επικράτησε με 1-0 της Μπενφίκα στο «Ντραγκάο» και τώρα καλείται να σταθεί όρθια στο «Λουζ» της Λισσαβώνας, απέναντι σε μία Μπενφίκα η οποία έχει καθαρίσει τον τίτλο, ουσιαστικά, ενώ εντυπωσιάζει με τη νικηφόρο πορεία της εντός κι εκτός συνόρων, κάτι που συνδυάζει μάλιστα και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μία θέση στον τελικό ψάχνουν επίσης οι Ρίο Αβε και Μπράγκα, με το πρώτο ματς, στην έδρα της Μπράγκα, να τελειώνει 0-0 και να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα... ορθάνοιχτα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΗΜΙ - ΤΕΛΙΚΟΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK