"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Καίγεται για τη ΝΙΚΗ

Η δράση μεταφέρεται στην προκριματική φάση του Euro! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Καίγεται για τη ΝΙΚΗ

Η δεύτερη φθινοπωρινή διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων βρίσκεται προ των πυλών, και το ενδιαφέρον δεν λείπει - κάθε άλλο. Η Εθνική Ελλάδος μπήκε με το... αριστερό στις υποχρεώσεις της στον 6ο Ομιλο, καθώς ηττήθηκε 1-0 από τη Ρουμανία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και η πίεση έκανε την εμφάνισή της με το "καλημέρα". Το θετικό αποτέλεσμα που προσδοκούσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι προκειμένου να έχει την πολυτέλεια χρόνου για να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα δεν ήρθε, και τώρα το εκτός έδρας ματς με τη Φινλανδία αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα, με το ενδιαφέρον να περισσεύει. Οι αντίπαλοί μας ρίχνουν όλο το βάρος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια εδώ και αρκετό καιρό, θεωρώντας ότι μπροστά τους έχουν μια ιδανική ευκαιρία προκειμένου να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Αυτό ακριβώς δεν πρέπει να επιτρέψει η "γαλανόλευκη", η οποία καλείται να βρει τα πατήματά της μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και το τέλος εποχής που σηματοδότησε η απόσυρση του Γιώργου Καραγκούνη. Στα άλλα ματς του ομίλου, η Ρουμανία υποδέχεται την Ουγγαρία και η Βόρειος Ιρλανδία τις Νήσους Φερόες.

Στον 1ο Ομιλο, η Ολλανδία θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας με θύτη την Τσεχία και αναμένεται να έχει εύκολο έργο με το Καζακστάν, ενώ η Ισλανδία θριάμβευσε επί της Τουρκία, και θέλει ακόμη μία νίκη στη Λετονία για να αποδείξει ότι θα διεκδικήσει την πρόκριση και δεν θα προσπαθήσει απλά να "κλέψει" τις εντυπώσεις. Στο πιο σημαντικό ματς του γκρουπ, η Τουρκία υποδέχεται την Τσεχία, και οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που αγχώνονται, δεδομένου ότι τον Σεπτέμβριο έμειναν με άδεια χέρια και δεν θέλουν να χάσουν περαιτέρω έδαφος όσον αφορά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Στον 2ο Ομιλο, η Κύπρος έκανε την υπέρβαση, με τη νίκη της στη Βοσνία, τώρα περιμένει το Ισραήλ, και το "δύο στα δύο" θα την... εκτοξεύσει. Τα Βέλγιο-Ανδόρα και Ουαλία-Βοσνία είναι ματς με ξεκάθαρα φαβορί.

Στο 3ο Γκρουπ, η Ισπανία έχει μπροστά της μία καλή... προπόνηση με το Λουξεμβούργο, ενώ η Ουκρανία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με τα Σκόπια. Πιο αμφίρροπο το Λευκορωσία-Σλοβακία, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν καλά στοιχεία στην πρεμιέρα.

Στον 4ο Ομιλο, ξεχωρίζει το Πολωνία-Γερμανία, ενώ η Ιρλανδία υποδέχεται το Γιβραλτάρ και η Σκοτία τη Γεωργία. Στο 5ο Γκρουπ, η Αγγλία έχει εκτός έδρας αποστολή στην Εσθονία και η Σλοβενία στη Λιθουανία, με τους φιλοξενούμενους να είναι τα φαβορί. Τρία ματς έχουμε στον 7ο Ομιλο. Το Σουηδία-Λίχτενσταϊν δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα Αυστρία-Μαυροβούνιο και Ρωσία-Μολδαβία. Στο 8ο Γκρουπ, η Ιταλία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν και η Μάλτα τη Νορβηγία, ενώ στον 9ο Ομιλο, οι αναμετρήσεις Αρμενία-Σερβία και Αλβανία-Δανία αναμένονται αμφίρροπες σε σημαντικό βαθμό.

Η δράση, βέβαια, δεν σταματάει στα προκριματικά του Euro 2016, καθώς αγωνιστικές διεξάγονται στις "μικρές" κατηγορίες της Αγγλίας, τη Β' Ιταλίας, τη Β' Ισπανίας, αλλά και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού (Α' και Β' Βραζιλίας, Αργεντινή, ΗΠΑ).

Διαβάστε και τις στήλες:

-"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

-"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

-"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

-"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Καίγεται για τη ΝΙΚΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK