"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κουπόνι... ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Κυνηγώντας το τρόπαιο! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 28 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κουπόνι... ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Πλούσιο είναι το μεσοβδόμαδο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας. Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων δεσπόζουν στο πρόγραμμα και είναι χαρακτηριστικό ότι φτάνουμε στην τελική ευθεία και πλέον, η κατάκτηση του τροπαίου αχνοφαίνεται στον ορίζοντα στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Στο Copa del Rey βρισκόμαστε στα προημιτελικά και η τριάδα των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ακάθεκτη. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται την Λεβάντε, οι "μερένχες" την Εσπανιόλ και οι έτεροι πρωτευουσιάνοι, αυτοί του Ντιέγκο Σιμεόνε, δοκιμάζονται στην έδρα της Μπιλμπάο. Οι νίκες στα πρώτα ματς καθιστούν τη συγκεκριμένη τριάδα φαβορί, ενώ για τα ημιτελικά παλεύουν επίσης οι Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σανταντέρ, με την πρώτη να έχει τον αέρα του 3-1 στο πρώτο ματς.

Τελευταία πράξη στα προημιτελικά του Coppa Italia: Η Νάπολι υποδέχεται την Λάτσιο και ο νικητής θα συμπληρώσει την τετράδα των ημιτελικών, στην οποία βρίσκονται ήδη οι Φιορεντίνα, Ουντινέζε και Ρόμα. Οι "τζιαλορόσι" έβγαλαν από τη μέση το... θηρίο (Γιουβέντους) και μένει να φανεί αν οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν. Υπενθυμίζεται ότι η Ουντινέζε έχει πετάξει ήδη εκτός θεσμού τις Ίντερ και Μίλαν, ενώ στο πρωτάθλημα μάχεται για τη σωτηρία της!

Με σπουδαίο ενδιαφέρον αναμένονται οι πρώτοι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος. Στο πιο δυνατό ζευγάρι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο ΟΦΗ τον Πανιώνιο και ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου, τη μοναδική ομάδα από τη Football League που συνεχίζει στο θεσμό. Το εντυπωσιακό είναι ότι αν υπερισχύσει η λογική, στα ημιτελικά θα έχουμε μάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό να έχει πιο "ανοιχτό" δρόμο μέχρι τον τελικό (όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία).

Μπορεί το Κύπελλο να προσφέρει ποιοτικά ματς, αλλά όχι ιδιαίτερη ποσότητα, στοιχείο το οποίο αναλαμβάνει η Αγγλία, η οποία περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε όλα τα μέτωπα.

Στην Premier League η πρωτοπόρος Αρσεναλ έχει δύσκολη έξοδο στο Νότο, όπου φιλοξενείται από την Σαουθάμπτον. Η δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι των 63 γκολ στο πρωτάθλημα ("τρομακτική" επίδοση), δοκιμάζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, η οποία με τη σειρά της θέλει εκδίκηση για τη συντριβή (6-0) που είχε υποστεί τον περασμένο Νοέμβριο στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ". Η τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι αναμένεται να έχει εύκολο έργο, υποδεχόμενη τη Γουέστ Χαμ στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, ενώ η Λίβερπουλ κλείνει την τετράδα, υποδεχόμενη την έκτη Εβερτον, στο σούπερ ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Την ευκαιρία να πλησιάσει στην τετράδα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία υποδέχεται την ουραγό Κάρντιφ.

Φουλ δράση έχουμε και στις χαμηλότερες κατηγορίες, με το ρεπορτάζ να βγάζει λαγούς, τουλάχιστον σε θεωρητική βάση, κάτι που ευελπιστούμε ότι θα επιβεβαιωθεί και στην πράξη.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Κουπόνι... ΠΡΟΚΛΗΣΗ

News 24/7

24MEDIA NETWORK