"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Λιοντάρια

Στη σέντρα Premier League και Πορτογαλία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη 14 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Λιοντάρια

Η... εγκατάλειψη των αστικών κέντρων βρίσκεται στο αποκορύφωμα στη χώρα μας, αλλά το κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα" γίνεται όλο και πιο... δυνατό. Η σπουδαιότερη εκκίνηση είναι, βέβαια, αυτή της Premier League, του πιο ακριβού πρωταθλήματος της Υφηλίου και αυτού το οποίο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο πλήθος... φανατικών οπαδών (ενίοτε και... εχθρών).

Η Μάντσεστερ Σίτι αποδείχθηκε πιο σταθερή κατά την περσινή... τρελή σεζόν και κατέκτησε τον τίτλο, ξεπερνώντας τα εμπόδια των Τσέλσι και Λίβερπουλ, οι οποίες πάντως διέγραψαν πολύ καλή πορεία και κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το φινάλε.

Εφέτος, οι "πολίτες" του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα μπορούσαν παρά να προβάλλουν ως ένα από τα ισχυρά φαβορί. Ο κορμός παραμένει, το χρήμα... ρέει κάτι παραπάνω από άφθονο (έστω και αν οι διοικούντες... κρατήθηκαν στα έξοδά τους λόγω του οικονομικού Fair Play), οπότε η κατάκτηση του τίτλου είναι εκ νέου ο αυτονόητος στόχος.

Πιο δυνατός... μνηστήρας είναι πιθανότατα η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι του Ζοζέ Μουρίνιο έκαναν μεταγραφές ουσίας και ποιότητας, ο Πορτογάλος τεχνικός... ξεφορτώθηκε (με το αζημίωτο, στις περισσότερες περιπτώσεις) όσους παίκτες δεν του έκαναν, και μένει να δούμε την ολοκληρωτικά δική του... βερσιόν, στη δεύτερη θητεία του στους "μπλε".

Δυνατή, αλλά και με αρκετά ερωτηματικά αναμένεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η περσινή σεζόν, με τον Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο, αποδείχθηκε καταστροφική, αν και δύσκολα θα γινόταν κάτι καλύτερο, λόγω του χαώδους κενού που άφησε πίσω της η τεράστια μορφή του σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Φέτος, όμως, το πράγμα, αλλάζει. Ο Ολλανδός Λουίς φαν Χάαλ είναι τεχνικός κορυφαίου επιπέδου, που, μάλιστα αρέσκεται στο να χειρίζεται... μεγάλα καράβια, θα προσπαθήσει να καταστήσει ανταγωνιστικούς τους "κόκκινους διαβόλους" με το "καλημέρα", αν και το πιο πιθανό είναι η φετινή σεζόν να λειτουργήσει σε μοτίβο μετάβασης. Η ποιότητα, πάντως, δεν λείπει.

Από κει και πέρα, υπάρχουν οι Λίβερπουλ και Αρσεναλ, οι οποίες ψάχνουν επί σειρά ετών μια θέση στον ήλιο. Οι "κόκκινοι" έφτασαν πιο κοντά από ποτέ την τελευταία πενταετία στην κορυφή, οι "κανονιέρηδες" έχασαν έδαφος από νωρίς, αλλά αμφότεροι έχουν ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό και, τουλάχιστον, έχουν τα εφόδια προκειμένου να κοιτάξουν τα υπόλοιπα φαβορί "στα μάτια".

Εκκίνηση έχουμε και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, το οποίο θα έχει 18 ομάδες (από 16). Η Μποαβίστα επέστρεψε στα "σαλόνια", αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα φόντα ώστε να πρωταγωνιστήσει. Η κούρσα αναμένεται να είναι για δύο «άλογα», με τις Πόρτο και Μπενφίκα να διαθέτουν τα πιο ποιοτικά ρόστερ. Οι "αετοί", που έφτασαν μέχρι τον τελικό του Europa League τον περασμένο Μάιο, ενώ προηγουμένως είχαν κυριαρχήσει εντός των συνόρων, έχασαν τους περισσότερους βασικούς παίκτες, και μένει να δούμε το νέο σύνολο που θα φτιαχτεί αν θα φτάσει σε αντίστοιχο επίπεδο, ενώ οι "δράκοι" δεν προέβησαν σε τόσες πολλές αλλαγές, και ίσως έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Λιοντάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK