"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάρτης... γδάρτης

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 1 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού και σας εύχονται ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάρτης... γδάρτης

Aυτό ήταν! Έχασε με πάνω από ένα γκολ διαφορά η Μπαρτσελόνα από Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας αντίστοιχα και άπαντες έπεσαν να τη... φάνε. Το πόρισμα βγήκε: Βρέθηκε το αντίδοτο για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα της Καταλονίας, άλλο που μέχρι την περασμένη εβδομάδα πήγαινε... τρένο με ελάχιστες στάσεις. Τώρα, η παρέα του Λιονέλ Μέσι ταξιδεύει στη Μαδρίτη και δη το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες τη "βασίλισσα" και ακόμη μία ήττα θα τη χρίσει... ομαδούλα της σειράς, είμαστε βέβαιοι γι' αυτό. Το ότι ο ανταγωνισμός στην Primera τη βλέπει με τα... κιάλια είναι κάτι που λησμονείται, ενώ ουδείς ποντάρει στο ότι η αύρα του "Καμπ Νόου" μπορεί να φέρει μία ιστορική ανατροπή με τη Μίλαν, σε 12 μέρες.

Τι θέλουμε να πούμε με το παραπάνω; Καλά και... άγια τα συμπεράσματα – θέσφατα που βγάζει ο καθένας, στο στοίχημα όμως δεν έχουν θέση και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι καλά... σφηνωμένο στο μυαλό μας. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές φράσεις που όποιος δεν της έχει πει ποτέ, θα είναι ψεύτης (γνώμη μας): "Ελα μωρέ, αυτή δεν πάει για τίποτα, σιγά μην κερδίσει", "αφού τους είδα την Κυριακή, πατούσαν τα κορδόνια τους, δεν... τραβάνε", "θυμάσαι πέρυσι που της είχε δώσει το ματς για να σωθεί; Τώρα θα καθίσει να χάσει" και άλλα πολλά.

Δεν λέμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία, θα ήταν άτοπο. Σίγουρα, το ποδόσφαιρο είναι μπίζνες και αυτό το έχουν κατανοήσει και οι πλέον αδαείς. Καλό όμως είναι να έχουμε χειροπιαστά επιχειρήματα πριν ποντάρουμε σε ένα ματς. Παίζουμε τα ωραία χρήματά μας σε αυτό το... σπορ, δεν βάζουμε μόνο τη σκέψη που δεν κοστίζει (ιδιαίτερα).

Αν κάποιος εργάζεται για λογαριασμό κάποιας ομάδας, σίγουρα μπορεί να έχει μία καλύτερη εικόνα, αλλά επειδή αυτό αφορά μετρημένες περιπτώσεις, θα πρέπει να βασίζουμε τις επιλογές μας σε άνω του ενός κριτήρια και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στο περιοδικό, εδώ και παραπάνω από μία δεκαετία.

Αφήνουμε στην άκρη τη θεωρία και πάμε στο προκείμενο. Η "μάχη" της Μαδρίτης δεν είναι το μοναδικό σπουδαίο ματς του κουπονιού που κρατάμε στα χέρια μας, κάθε άλλο. Στη Super League υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, το οποίο κάποτε αφορούσε στην κατάκτηση του τίτλου, τώρα το ζητούμενο είναι η νίκη για να μην υπάρχει εμπλοκή σε... περιπέτειες. Άντε, στην καλύτερη περίπτωση, ο νικητής θα έχει κάποιες παραπάνω (θεωρητικές) ελπίδες για μία θέση στην πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ, αλλά ως εκεί.

Εξάλλου, σπουδαίο ματς έχουμε στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τη δεύτερη Νάπολι να υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Η απόσταση των έξι βαθμών επιτρέπει στη Γηραιά Κυρία το να... λοξοδρομήσει, εσχάτως όμως η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων έχει... φουντώσει και το ματς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Άλλωστε, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι το μοναδικό από τα τέσσερα κορυφαία (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία τα άλλα) στο οποίο ο πρωταθλητές δεν έχει κριθεί.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μάρτης... γδάρτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK