"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μπρατισλάβα πρόκρισης

Η Ελλάδα σταμάτησε στα δοκάρια της Βοσνίας, η νίκη δεν ήρθε αλλά απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι στο ταξίδι για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μπρατισλάβα πρόκρισης

Τώρα την περιμένει η Σλοβακία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, προσφέρουν όλη την τελευταία ενημέρωση για τη μάχη της Μπρατισλάβας.

Εκτός από την Εθνική για τον 7ο Ομιλο θα γίνουν επίσης τα παιχνίδια Βοσνία – Λιθουανία και Λετονία – Λιχτενστάιν, ενώ στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται όλες οι ειδήσεις για τα μεγάλη παιχνίδια στη «γηραία ήπειρο». Δεσπόζει το ματς Ισπανία – Γαλλία, ενώ ξεχωρίζουν επίσης οι αγώνες Γερμανία – Σουηδία, Ρουμανία – Ολλανδία, Πολωνία – Αγγλία και Ιταλία – Δανία, ενώ η Κύπρος υποδέχεται τη Νορβηγία.

Προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ γίνονται επίσης στην Κεντρική και Νότια Αμερική, στην Ασία και στην Ωκεανία, ενώ συνεχίζονται τα προκριματικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε Under – 21 και Under – 19. Υπάρχει αγωνιστική κίνηση στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, στην Α' και Β' Γαλλίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ φιλοξενούν στις σελίδες τους και όλα τα ματς της Παρασκευής καθώς ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή τη βδομάδα ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK