"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Νίκες έως το... τέλος

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλέβουν την παράσταση! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, προσφέρουν όπως πάντα όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για όλους τους αγώνες του κουπονιού, με τα βλέμματα να στρέφονται στον αγώνα της Εθνικής με τη Λιθουανία.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Νίκες έως το... τέλος

H ποδοσφαιρική σεζόν φτάνει στο τέλος της, για την ακρίβεια βρίσκεται προ των πυλών η επόμενη, και το τελευταίο μεγάλο ραντεβού είναι αυτό των εθνικών ομάδων, οι οποίες το πενθήμερο Παρασκευή – Τρίτη τα δίνουν όλα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου το καλοκαίρι του 2014 θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εθνική Ελλάδος αρχίζει σταδιακά να συμβιβάζεται με την κατάληψη της 2ης θέσης, μετά την ήττα από τη Βοσνία το Μάρτιο, για να αυξηθούν οι ελπίδες όμως θα πρέπει η ομάδα του Φερνάντο Σάντος να περάσει νικηφόρα από τη Λιθουανία. Η εκπρόσωπος της Βαλτικής δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το ότι πήρε δύο ισοπαλίες από τη Σλοβακία, σίγουρα δεν πρέπει να περάσει στα... ψιλά.

Στον 1ο όμιλο, Βέλγιο και Κροατία προελαύνουν, ενώ τώρα παίζουν με Σερβία και Σκωτία αντίστοιχα, θέλοντας το τρίποντο για να συνεχίσουν τη μάχη που δίνουν στήθος με στήθος για την πρωτιά. Στο 2ο γκρουπ, η Αρμενία υποδέχεται τη Μάλτα και η Ιταλία πηγαίνει στην Πράγα για να αντιμετωπίσει την Τσεχία, θέλοντας να αγκαλιάσει την πρωτιά. Στον 3ο όμιλο, Αυστρία, Σουηδία και Ιρλανδία παλεύουν για το ποια θα τερματίσει πίσω από τη Γερμανία και το ότι παίζουν και οι τρεις την Παρασκευή, ανεβάζει το ενδιαφέρον στα ύψη. Ο 4ος όμιλος έχει... ρεπό (η Ολλανδία διαλύει τον ανταγωνισμό με το έξι στα έξι), ενώ στον 5ο οι τέσσερις (Ελβετία, Αλβανία, Ισλανδία, Νορβηγία) από τις έξι ομάδες διεκδικούν ακόμη και την πρωτιά, με τις Κύπρο και Σλοβενία να έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος.

Στο 6ο γκρουπ, η Πορτογαλία υποδέχεται τη Ρωσία και θέλει τη νίκη για να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ στο 7ο είναι αυτό στο οποίο παίρνει μέρος η Εθνική μας. Στον 8ο όμιλο η Αγγλία βλέπει την... πλάτη του Μαυροβουνίου και με τους Βαλκάνιους να υποδέχονται την Ουκρανία, δεν αποκλείεται η μεταξύ τους διαφορά να μεγαλώσει. Στον 9ο και τελευταίο όμιλο, Ισπανία και Γαλλία μάχονται για την πρωτιά, τώρα όμως έχουν ρεπό, κάτι που σημαίνει ότι οι... λοιπές δυνάμεις (Φινλανδία και Λευκορωσία) είναι αυτές που θα προσπαθήσουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προκριματική διαδικασία σε Νότιο Αμερική και Αφρική. Η Αργεντινή υποδέχεται την Κολομβία σε ένα ματς που υπόσχεται θέαμα, ενώ τη δική τους μάχη δίνουν οι... πιτσιρικάδες των Εθνικών κάτω των 21 και 19 ετών.

Οι λάτρεις των πρωταθλημάτων δεν μένουν... παραπονεμένοι. Το Φινάλ της Αργεντινής και οι δύο κατηγορίες της Βραζιλίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, κάτι που ισχύει και για την αμερικανική λίγκα. Εξάλλου, κίνηση υπάρχει και στην Ευρώπη, με τη δεύτερη κατηγορία σε Ισπανία, Νορβηγία και Σουηδία να προσφέρει ευκαιρίες. Τέλος, το πρωτάθλημα Ιρλανδίας έχει μία... τιμητική πρωτιά, καθώς είναι το μοναδικό πρώτης κατηγορίας που διεξάγεται στην Ευρώπη, δεδομένου ότι οι κλήσεις των διεθνών δεν επηρεάζουν τη διεξαγωγή του (η συντριπτική πλειοψηφία των Ιρλανδών αγωνίζεται στην αγγλική Premier League).

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK