"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Όλα είναι... Στοίχημα

Σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία πέφτουν τα βλέμματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, καθώς θα σε αυτές τις χώρες θα διεξαχθούν «δυνατές» αναμετρήσεις για το θεσμό του Κυπέλλου.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Όλα είναι... Στοίχημα

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό έχει η Μπαρτσελόνα έναντι της Βαλένθια μετά το 1-1 στο «Μεστάγια», ενώ στα ημιτελικά του ιταλικού Κυπέλλου τα «ζευγαρώματα» έδωσαν μεγάλο ματς ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Στο άλλο παιχνίδι η Σιένα υποδέχεται τη Νάπολι. «Απαντήσεις» στα ιταλικά... προβλήματα προσπαθούν να δώσουν οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (τεύχος «30»).

Αυτή την Τρίτη πρεμιέρα κάνει η στήλη «Όλα είναι Στοίχημα», ενώ σε δύο σελίδες θα βρείτε πως... έκλεισε και πως ανοίγει η «αγορά» στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μεγάλο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και οι εξ αναβολής αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας (Παναιτωλικός - Δόξα Δράμας και Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός). Αναλύσεις θα βρείτε ακόμη και για τους αγώνες ΜΠΑΣΚΕΤ (Ευρωλίγκα, Γιούροκαπ, ΝΒΑ), το ΧΟΚΕΪ, το ΠΡΟ-ΠΟ Τετάρτης, το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ για το μπάσκετ», με τον Μάκη Δρόσο

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK