"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

Συνέχεια με Ελλάδα, Γερμανία και Κύπελλο Ιταλίας! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

Γεμάτο και... πολυδιάστατο είναι το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας. Δύο εβδομάδες πριν από την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι εμβόλιμες αγωνιστικές και οι διοργανώσεις της... δεύτερης ευκαιρίας (Κύπελλο, Λιγκ Καπ), «κλέβουν την παράσταση».

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός πέρασε και από τη Βέροια, απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τώρα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου είναι σκληροτράχηλη και δεν δίνει πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο, οπότε περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τη διεξαγωγή του αγώνα να μην έχει ξεκαθαρίσει την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες, καθώς οι Κρητικοί «πνίγονται» από τα οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τρεις «εύκολους» βαθμούς, καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου, η οποία έχει ήδη αναστείλει τη λειτουργία της. Σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται με φόντο την ουρά της βαθμολογίας.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε και στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, μόλις τέσσερις μέρες μετά την επανέναρξή της. Η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε την κραταιά Μπάγερν με το επιβλητικό 4-1, δείχνοντας ότι οι Βαυαροί του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν παίζουν... μόνοι τους. Τώρα, η Μπάγερν υποδέχεται τη Σάλκε, ενώ οι «λύκοι» έχουν εξόρμηση στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η Ντόρτμουντ συνεχίζει την προσπάθεια αποφυγής των τελευταίων θέσεων και το εντός έδρας ματς απέναντι στην Αουκγσμπουργκ είναι οριακό. Τη διεξαγωγή εμβόλιμων αγωνιστικών έχουμε επίσης στην Α' Ολλανδίας και τη Χιλή, δύο πρωταθλήματα που προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Στη... σέντρα βρίσκεται εκ νέου και ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας. Οκτώ ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στον 4ο γύρο και τώρα διεξάγονται οι επαναληπτικοί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αναμένεται να την... πατήσει ξανά απέναντι στην «μικρούλα» Κέμπριτζ και δη στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Λίβερπουλ παίζει στην έδρα της Μπόλτον. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον και Φούλαμ – Σάντερλαντ συμπληρώνουν το... καρέ.

Το Κύπελλο Ιταλίας βρίσκεται στα προημιτελικά και οι εκκρεμότητες προκειμένου να συμπληρωθούν οι τέσσερις των ημιτελικών είναι δύο: η Ρόμα υποδέχεται τη Φιορεντίνα και η Νάπολι την Ιντερ.

Στις επάλξεις εκ νέου και το Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη διεξαγωγή του προκριματικού γύρου. Οι 26 από τις 32 ομάδες έχουν ήδη κλείσει θέση στους ομίλους του θεσμού και από έξι ζευγάρια θα βγουν ισάριθμοι νικητές που θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους μνηστήρες της σπουδαίας διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΟΛΑ για ΟΛΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK