"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΜΕ! Οι 5 "πρεσβευτές" της Ελλάδας

Στη "μάχη" της πρόκρισης! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 26 Ιουλίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΜΕ! Οι 5 "πρεσβευτές" της Ελλάδας

Συµβαίνει σπάνια: Πέντε "εκπρόσωποί" µας να αγωνίζονται στα προκριµατικά τον Ιούλιο! Δεν είναι και ότι καλύτερο, γι’ αυτό και αποτελεί επιτακτική ανάγκη η βελτίωση του εθνικού µας συντελεστή στη βαθµολογία της ΟΥΕΦΑ, προκειµένου οι οµάδες µας να έχουν περισσότερα "εξασφαλισµένα" εισιτήρια στους οµίλους του Τσάµπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα. Ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει περισσότερο (ανεξαρτήτως αντιπάλου) επειδή οι οµάδες µας βρίσκονται σε στάδιο προετοιµασίας, ουσιαστικά δεν έχουν "µονταριστεί", αφού το πρωτάθληµα κάνει πρεµιέρα το τελευταίο δεκαήµερο του Αυγούστου...

Στο Τσάµπιονς Λιγκ ο πρωταθλητής Ολυµπιακός υποδέχεται την Χάποελ Μπερ Σεβά και ο ΠΑΟΚ συναντά τον Αγιαξ στο Αµστερνταµ. Στο Γιουρόπα Λιγκ "πέφτουν" στη "µάχη" η ΑΕΚ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εµπόδιο της Σεντ Ετιέν και ο Παναθηναϊκός που θα "µονοµαχήσει" µε την ΑΪΚ Στοκχόλµης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα µετά την πρόκριση επί της νορβηγικής Οντ, έχει µπροστά του άλλη µία... πρόκληση, θα βρεθεί αντιµέτωπος µε την Αλκµααρ. Δύσκολη αποστολή έχει και ο ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή οµάδα ταξιδεύει στη Νορβηγία για να αγωνιστεί µε τη Ρόζενµποργκ, η οποία έχει περισσότερα επίσηµα µατς στα... πόδια της, αφού το πρωτάθληµα βρίσκεται στην 17η αγωνιστική.

Ταυτόχρονα, διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του Λιµπερταδόρες. Στο πρώτο µατς η Ατλέτικο Νασιονάλ πήρε 1-1 στην έδρα της Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε και πλέον είναι το µεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιµου τροπαίου. Η αναµέτρηση διεξάγεται στη Μεντεγίν, οι γηπεδούχοι ευελπιστούν να επιστρέψουν στο θρόνο της Λατινικής Αµερικής µετά το 1989, ενώ η οµάδα του Ισηµερινού διεκδικεί τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της...

Στην Βραζιλία το "µενού" περιέχει αµφίρροπους αγώνες Κυπέλλου (ρεβάνς του 3ου γύρου). Προσοχή χρειάζονται οι "µικρές" της διοργάνωσης (Ζουβεντούδε, Φορταλέζα), οι οποίες είναι... σκληρά καρύδια και δεν θα αποτελέσουν τα "εύκολα θύµατα" για Παϊσαντού και Αµέρικα Μινέιρο, αντίστοιχα. Η Σάντος παίζει µε την "άπειρη" Γκάµα, ενώ η Φλουµινένσε που διανύει περίοδο κρίσης, φιλοξενείται από την Υπιράνγκα. Αγώνες για το Κύπελλο έχουµε και σε Μεξικό, Κολοµβία, Κίνα.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK