"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες ΣΚΑΚΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 13 Μαρτίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες ΣΚΑΚΙ

Μια... παλιά γνώριμη, η τσεχική λίγκα, επανέρχεται έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα". Πρόκειται για πρωτάθλημα 16 ομάδων, το οποίο έχει ξεκάθαρους κανονισμούς, καθώς διεξάγεται με τη μορφή δύο γύρων, ήτοι 30 αγωνιστικές με οκτώ ματς η κάθε μία. Οι πρώτες δύο βγαίνουν στα προκριματικά του Champions League, η τρίτη, η τέταρτη και η κάτοχος του Κυπέλλου στα αντίστοιχα του Europa League, ενώ οι τελευταίες δύο ομάδες της βαθμολογίας, υποβιβάζονται.

Όσοι έχουν μείνει στα παλιά, θα θυμούνται τις Σπάρτα και Σλάβια Πράγας, ενώ εσχάτως μπήκε στη ζωή μας και η Βικτόρια Πλζεν, λόγω Champions League. Η Πλζεν, μαζί με την Σπάρτα Πράγας ηγούνται των υπολοίπων, με τη Γιάμπλονετς να ακολουθεί από διακριτική απόσταση κι ενώ η Σλάβια Πράγας δεν θυμίζει σε πολλά την κραταιά δύναμη του παρελθόντος και παλεύει να μείνει μακριά από μπελάδες (εφέτος τα καταφέρνει καλύτερα) σε σχέση με πέρυσι, οπότε κι εξασφάλισε τη σωτηρία της για ένα βαθμό. Το ντόπιο στοιχείο είναι έντονο σε όλες τις ομάδες και ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα με τους πρώτους δέκα σκόρερ, βρίσκονται εννέα Τσέχοι και ένας Βόσνιος.

Όσον αφορά στα δικά μας, τα κρούσματα βίας στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγεί τη διεξαγωγή ακόμη μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη, την οποία ενδέχεται να ανταμώσει και στο Κύπελλο, ενώ ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί κι εκτός έδρας.

Το πιο "εμπορικό" ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον κάτι παραπάνω από αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, ενώ άρωμα πλέι οφ αναδύει η Ήπειρος, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Η μάχη για την έξοδο στο Champions League καλά κρατεί στην Premier League. Η τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την έκτη Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις τρεις βαθμούς. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχασαν από την Άρσεναλ στο Κύπελλο και θα μείνουν δίχως τίτλο (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) εφέτος, ωστόσο τέτοιας δυναμικής ομάδες αντιδρούν και μένει να δούμε αν αυτό θα συμβεί και αυτή τη φορά.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Παρτίδες ΣΚΑΚΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK