"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΚΕΡ για... δυνατούς

Τέσσερα ματς "μαγνήτες"! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τους αγώνες Σίτι - Τσέλσι, Γιουβέντους - Ιντερ, Μπάρτσα – Βαλένθια, Μπιλμπάο - Ρεάλ.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΚΕΡ για... δυνατούς

Ο Γενάρης μας... χαιρετά και η δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα της Υφηλίου κορυφώνεται. Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, ο τίτλος διεκδικείται από έξι ομάδες και είναι λογικό να έχουμε ντέρμπι κάθε αγωνιστική. Αυτό συμβαίνει και τώρα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι του Μανουέλ Πελεγκρίνι βασίζονται στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία τους και με τη λογική ότι "θα σκοράρουμε παραπάνω από τον αντίπαλο", πορεύονται προς την κορυφή.

Ένα από τα σημαντικά εμπόδια όμως είναι οι Λονδρέζοι του Ζοσέ Μουρίνιο, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να θυσιάσουν τα πάντα στον βωμό του αποτελέσματος. Η τακτική προσήλωση της Τσέλσι είναι δεδομένη και πιθανότατα αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ώστε να... ησυχάσει η "επιθετική μηχανή" που προς το παρόν κάνει ευτυχισμένη τη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, την πρώτη ομάδα στο τρέχον πρωτάθλημα που τον ανάγκασε να... σιγήσει επιθετικά (0-0 στο Αγρίνιο). Οι "ερυθρόλευκοι", βέβαια, είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι παίζουν κατά κανόνα καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και αυτό τους δίνει πόντους. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον αγχωμένο Πλατανιά, ενώ ο Ατρόμητος μένει στο Λεκανοπέδιο, για να παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Δύσκολη έξοδο έχει ο Παναθηναϊκός, καθώς δοκιμάζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε η Μπουντεσλίγκα και σύμφωνα με το πρώτο δείγμα, η κυριαρχία της Μπάγερν συνεχίζεται ακάθεκτη. Πέρασε από την έδρα της Γκλάντμπαχ και πλέον απέχει δέκα βαθμούς από τη 2η Λεβερκούζεν. Οι μεν πρωτοπόροι υποδέχονται την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, οι δε "ασπιρίνες" περιμένουν τη Στουτγάρδη.

Η μεγάλη είδηση πάντως αφορά στο ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει νικήσει μόλις ένα από τα τελευταία επτά ματς και όχι μόνο δεν μπορεί να καταστρώνει σχέδια για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά καλείται να το παλέψει για να μην χάσει τη θέση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ουραγός Μπραουνσβάιγκ πάντως φαντάζει χαμηλό εμπόδιο. Γκλάντμπαχ και Σάλκε κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αντιμετωπίζουν Αννόβερο, Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα.

Ντέρμπι από τα παλιά έχουμε στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο... κυνήγι των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις τρεις ομάδες να απέχουν μεταξύ τους έναν βαθμό. Οι «μερένχες» όμως έχουν την πιο δύσκολη αποστολή της αγωνιστικής, καθώς δοκιμάζονται στο Μπιλμπάο, απέναντι στην αναγεννημένη Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι, καλοβλέπουν την 4η θέση, μπορούν κάλλιστα να βάλουν δύσκολα στον πανάκριβο αντίπαλό τους. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Βαλένθια και η Ατλέτικο τη Σοσιεδάδ.

Στην Ιταλία, τα ντέρμπι δεν λείπουν. Γιουβέντους – Ιντερ, Μίλαν – Τορίνο και Τζένοα – Σαμπντόρια συνθέτουν μία τριάδα αγώνων... φωτιά, με το γόητρο να βρίσκεται πιο μπροστά από τη βαθμολογική ανάγκη.

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

- "EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΚΕΡ για... δυνατούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK