"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ με ΝΤΕΡΜΠΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ με ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο χαρακτήρας του "Πάμε Στοίχημα" έχει γίνει... Παγκόσμιος εδώ και καιρό, ωστόσο οι νέες αφίξεις πρωταθλημάτων δεν σταματούν. Στο κουπόνι που κρατάτε στα χέρια σας, έχουμε το 1ο... δείγμα από αναμετρήσεις της 3ης κατηγορίας της Σουηδίας και τη 2η της Νοτίου Κορέας (!), κίνηση που μαρτυρά ότι... έπεται συνέχεια.

Οσον αφορά στη μορφολογία του κουπονιού, τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έφτασαν στο τέλος τους, με την αυλαία της Α' Ιταλίας να πέφτει το βράδυ της Κυριακής (10/10 Over!) και πλέον κινούμαστε σε... καλοκαιρινό μοτίβο, με τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα και τις πρώτες δύο κατηγορίες της Βραζιλίας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μεσοβδόμαδα.

Η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας "κρύβει" παγίδες, έχει και ντέρμπι! Η Σάο Πάουλο υποδέχεται τη μισητή αντίπαλο Σάντος, στο ματς που κλέβει την παράσταση: Στη γηπεδούχο κάνει ντεμπούτο ο Κολομβιανός τεχνικός Χουάν Κάρλος Οσόριο, ενώ από τη φιλοξενούμενη θα απουσιάσει ο σταρ Ρομπίνιο, που ενσωματώθηκε στη "σελεσάο" για το Copa America. Ντέρμπι και στην επαρχία Σάντα Καταρίνα, η Σαπεκοένσε υποδέχεται την νεοφώτιστη Τζόινβιλ.

Βέβαια, το μενού περιλαμβάνει και Super League. Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές κι εξασφάλισε την πρωτιά (3ος προκριματικός γύρος του Champions League), με τον Αστέρα Τρίπολης, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο να μάχονται για τη 2η που δίνει την είσοδο στους ομίλους του Europa League κι εξασφαλισμένα έσοδα ύψους 2.500.000-3.000.000. ευρώ. Ο "δικέφαλος" υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα και οι Αρκάδες δοκιμάζονται στη Λεωφόρο από τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.

Τελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, με τη Γαλατάσαραϊ να είναι τυπικά γηπεδούχος απέναντι στην Μπούρσασπορ, η οποία, όμως, θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο γήπεδό της!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΣΑΜΠΑ με ΝΤΕΡΜΠΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK