"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΣΦΡΑΓΙΔΑ" ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν την πρόκριση! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Νοεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΣΦΡΑΓΙΔΑ" ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο βρίσκεται προ των πυλών και η 4η αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα αναμένεται να μοιράσει τα πρώτα «εισιτήρια» πρόκρισης. Στη «μάχη» ρίχνονται και οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπενφίκα, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα.

Αρχίζοντας από το ματς του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν μπροστά τους μία πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, κάτι που θα γίνει αν νικήσουν τους Λουζιτανούς του Ζορζ Ζέζους. Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90' του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το περασμένο Σάββατο έδωσε μία νίκη ψυχολογίας και τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα πανιά τους γεμάτα αέρα.

Σε αυτό το σημείο καλείται να παίξει τον (πολύ σημαντικό) ρόλο του ο Μίτσελ, καθώς πέρα από τα σχέδια που θα καταστρώσει στο αγωνιστικό κομμάτι, οφείλει να παρουσιάσει μία ομάδα απόλυτα συγκεντρωμένη, μακριά από την όποια χαλαρότητα φέρνει ο ενθουσιασμός. Εξάλλου, το... απίστευτο στα τρία ματς του Ολυμπιακού είναι το ότι το αποτέλεσμα δεν συνάδει με τη γενικότερη εικόνα. Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με την Παρί συνοδεύτηκε από συντριβή (1-4), μία κατά γενική ομολογία προβληματική εμφάνιση στο Βέλγιο κατέληξε στο θριαμβευτικό 3-0 επί της Αντερλεχτ, ενώ η πληρέστερη εμφάνιση έως τώρα, αυτή της Λισσαβώνας, έφερε το «πενιχρό», βάσει των όσων αξίωσαν οι Πειραιώτες, 1-1 με την Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα. Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έχει μαζέψει επτά βαθμούς στα πρώτα τρία ματς και με ακόμη μία νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση, αρκεί να μην νικήσει η Σαχτιόρ την Αλκμααρ στην Ολλανδία. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, παρά τα αμυντικά προβλήματα που «βγάζει» στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς, κάτι που σημαίνει ότι τα όποια σχέδια γίνονται, δικαίως αφορούν κατά κύριο λόγο στην πρωτιά και λιγότερο στην πρόκριση, η οποία μπορεί να θεωρηθεί «κτήμα» της ομάδας.Από εκεί και πέρα, τα σπουδαία ευρωπαϊκά δεν λείπουν από το κουπόνι. Η Γιουβέντους των δύο βαθμών υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να μπει και πάλι στον δρόμο της πρόκρισης, με τους Καστιγιάνους να έχουν κάνει το τρία στα τρία και να είναι σαφώς πιο άνετοι. Οποιος ψάχνει θέαμα, δικαίως θα στραφεί στο «Βεστφάλεν Στάντιον», στο οποίο η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν πάρει προσωπικά την ήττα τους (1-2) στο Λονδίνο και να θέλουν να πληρώσουν τους φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ με το ίδιο νόμισμα. Την ίδια ώρα, η Νάπολι υποδέχεται τη Μαρσέιγ και θέλει να επωφεληθεί και να σκαρφαλώσει μέχρι και στην 1η θέση του ομίλου.

Μπαρτσελόνα και Μίλαν συνθέτουν ακόμη ένα ιδιαίτερο δίδυμο. Οι «ροσονέρι» δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους και η γκρίνια στο εσωτερικό τους... κατατρώει, όταν όμως είναι συσπειρωμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά, όπως έδειξαν και στο 1-1 του «Σαν Σίρο» απέναντι στους «μπλαουγκράνα».

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "ΣΦΡΑΓΙΔΑ" ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK