"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στη Λεωφόρο του... ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τίτλοι τέλους στα μεγάλα πρωταθλήματα! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν την Παρασκευή 13 Μαΐου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στη Λεωφόρο του... ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Η ώρα της κρίσης έφτασε! Η τελευταία αγωνιστική στις πρώτες κατηγορίες των πρωταθλημάτων Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Πορτογαλίας "κόβει την ανάσα", καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά "μέτωπα".

Στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ ολοκληρώνει το φετινό παραμυθένιο ταξίδι της, αλλά η 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπουδαίο διακύβευμα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει προβάδισμα έναντι της μισητής Γιουνάιτεντ. Αξιοσημείωτος ο οριστικός υποβιβασμός της εμπορικής εκπροσώπου του βορρά, Νιουκάστλ.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα καλείται να περάσει από τη Γρανάδα για να της απονεμηθεί ο τίτλος, με τη Ρεάλ Μαδρίτης (δοκιμάζεται στην έδρα της Λα Κορούνια) να προσφέρει πριμ στην αντίπαλο των "μπλαουγκράνα"!

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην ουρά γίνεται... χαμός, με τις Αϊντραχτ, Βέρντερ και Στουτγάρδη να βρίσκονται σε δύσκολη θέση (η Μπάγερν έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο).

Στη Serie A, η Νάπολι έχει το προβάδισμα έναντι της Ρόμα για τη 2η θέση που γλιτώνει τον κάτοχό της από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Μίλαν θέλει να προσπεράσει τη Σασουόλο για να πάρει την 6η θέση και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, οι "ροσονέρι" παίζουν σε "διπλό ταμπλό", καθώς το μεθεπόμενο Σάββατο αντιμετωπίζουν τη Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο Σαμπιονά, η Μονακό έχει περισσότερες πιθανότητες σε σύγκριση με τη Νις ώστε να τερματίσει στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην Πορτογαλία ο τίτλος πηγαίνει πιθανότατα στην Μπενφίκα, παρά το... κυνήγι της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στη Λεωφόρο του... ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK