"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στην... πρίζα

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στην... πρίζα

Το 2014 "ανέτειλε" και το κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα" αποκτά σταδιακά την κλασική, "φουλ σίζον" μορφή του, έστω κι αν... μετράμε ακόμη αρκετές απουσίες.

Εκκίνηση στο νέο έτος για τη Serie A, με τη 18η (προτελευταία του πρώτου γύρου) να περιλαμβάνει το καλύτερο δυνατό... πιάτο. Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται τη 2η της βαθμολογίας Ρόμα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, με την απόσταση των πέντε βαθμών την οποία απολαμβάνει η Γηραιά Κυρία να μην θεωρείται ασφαλείας. Βέβαια, οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε παίζουν στο... σπίτι τους και πρώτο μέλημα είναι να φτάσουν στο +8, το οποίο σε συνάρτηση με τη γενικότερη εικόνα της Γιούβε (εννέα σερί νίκες), θα δείχνει μη αναστρέψιμο. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Ρωμαίοι του Ρούντι Γκαρσιά είναι το μοναδικό αήττητο σύνολο έως τώρα και με όπλο την ταχύτητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της, θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά, κάτι που τα έχει καταφέρει ήδη απέναντι στην τρίτη διεκδικήτρια του τίτλου, τη Νάπολι.

Από εκεί και πέρα στα γήπεδα μπαίνουν οι 18 ομάδες της Super League και τα οριακά ματς δεν λείπουν. Στην κορυφή το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΛ Καλλονής, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει θεαματικά μεν, προβληματίζει τα μέγιστα στο αμυντικό κομμάτι δε. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Ξάνθη, ενώ οι Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έχουν εκτός έδρας αποστολές απέναντι σε Παναιτωλικό και Εργοτέλη αντίστοιχα.

Το... ζουμί βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, με τον Άρη να φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, ψάχνοντας την πρώτη νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ πολύ σημαντική για τις ισορροπίες στα χαμηλά στρώματα είναι και η αναμέτρηση Βέροια - Πλατανιάς. Την ευκαιρία να πάρει ανάσα έχει ο Πανθρακικός που υποδέχεται τον (αδύναμο εκτός) Λεβαδειακό.

Στις επάλξεις και η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση της Υφηλίου, το Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο γύρο. Η δεδομένη αίγλη του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, αν αναλογιστούμε ότι τώρα ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες της Premier League και της Championship, ενώ παραδοσιακά είναι η φάση με τις πιο ηχηρές εκπλήξεις. Η κόντρα που δεσπόζει είναι το παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Αρσεναλ και Τότεναμ, ενώ από τις "άτυχες" της κλήρωσης είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αντιμετωπίζει την εξαιρετική, τεχνικά Σουόνσι.

Πρεμιέρα έχουμε στο πρωτάθλημα της Χιλής, "πρώτη" για τη λίγκα από τη χώρα των Άνδεων και στο κουπόνι του "Πάμε Στοίχημα". Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να μην πιαστείτε... αδιάβαστοι και να αποκτήσετε άμεση οικειότητα. Η πρωταθλήτρια Ο'Χίγκινς και οι... λοιπές δυνάμεις προβάλλουν ως "άγνωστες ποσότητες", μαθαίνοντας και παίζοντας όμως έρχεται η όρεξη!

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στην... πρίζα

News 24/7

24MEDIA NETWORK