"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στο... βάθος ΚΟΥΠΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 7 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στο... βάθος ΚΟΥΠΑ

Το 2014 μπήκε "δυνατά", αν και στο πρώτο μεσοβδόμαδο κουπόνι του νέου έτους η δράση είναι περιορισμένη, ως προς την ποσότητα, όχι όμως και ως προς την ποιότητα. Στα ελληνικά δρώμενα, οι νίκες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ επί των Καλλονής και Ξάνθης, αντίστοιχα, δεν μας έκαναν… σοφότερους, ωστόσο σειρά παίρνει το Κύπελλο. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης, με το ζευγάρι του περσινού τελικού στο ΟΑΚΑ να συγκρούεται πολύ πιο νωρίς φέτος, μόλις τον 3ο γύρο (φάση των "16").

Το φαβορί είναι δεδομένο, αν και ο θεσμός του Κυπέλλου επιτρέπει τα όνειρα και αφήνει συχνά περιθώριο για εκπλήξεις. Βέβαια, το γεγονός ότι υπάρχει επαναληπτικός καθιστά το αουτσάιντερ πιο ευάλωτο, καθώς του αφαιρεί ένα σημαντικό στοιχείο, αυτό του αιφνιδιασμού. Τα ζευγάρια Αιγινιακός-Πανιώνιος, Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ, συμπληρώνουν το πρόγραμμα.

Κύπελλο έχουμε και στην Ισπανία, όπου επίσης διεξάγεται η φάση των "16". Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια, αν η κόντρα τους περιοριζόταν στο ματς του "Μεστάγια" και δεν υπήρχε επαναληπτικός στην ισπανική πρωτεύουσα, το ενδιαφέρον θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο, όμως, ακόμη κι έτσι, δεν αποκλείεται το μεγαλύτερο κίνητρο των "νυχτερίδων" να βοηθήσει ώστε να παρακολουθήσουμε δύο ματς με σασπένς. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα ακλόνητα φαβορί απέναντι σε Χετάφε και Οσασούνα, αντίστοιχα, ενώ δίκαιο φαβορί θεωρείται η Μπιλμπάο απέναντι στην Μπέτις.

Το Κύπελλο Ιταλίας βρίσκεται με τη σειρά του στους "16", μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά, δεδομένου ότι τα ματς είναι νοκ άουτ. Η Φιορεντίνα καλείται να ξεπεράσει σημαντικά προβλήματα προκειμένου να μην πέσει θύμα έκπληξης απέναντι στην Κιέβο, ενώ η Ρόμα "κολακεύεται" πολύ από τις αποδόσεις. Είναι καλύτερη από τη Σαμπντόρια, με τους Γενοβέζους όμως να ορθώνουν ανάστημα με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο και να αποδεικνύουν ότι χάνουν πολύ δύσκολα όταν δίνουν βάση στην τακτική. Στο τρίτο ζευγάρι, η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τη διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό.

Το Κύπελλο Αγγλίας βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, μόλις στον 3ο γύρο, ωστόσο το Λιγκ Καπ μπαίνει στην τελική ευθεία και οι συγκινήσεις δεν λείπουν μεσοβδόμαδα. Σάντερλαντ και Γουέστ Χαμ παραπαίουν στο πρωτάθλημα, αλλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση βρίσκονται στα ημιτελικά και τώρα καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Οι "μαύρες γάτες" υποδέχονται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι Λονδρέζοι ταξιδεύουν με τη σειρά τους στο Μάντσεστερ, για να αντιμετωπίσουν τη Σίτι, σε μία αποστολή με ιδιαίτερα αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. Είπαμε, όμως, το Κύπελλο και οι παρεμφερείς διοργανώσεις όπως το Λιγκ Καπ, ευνοούν την έκπληξη και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

"EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!" με τον Σταύρο Κολίλα

"ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!" με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Στο... βάθος ΚΟΥΠΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK