"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΡΜΑ ΤΑ... ΓΚΑΖΙΑ

Η δράση δεν σταματά στο "νησί". Αγγλοι και Σκωτσέζοι συνεχίζουν αδιάκοπα να παίζουν ποδόσφαιρο και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΡΜΑ ΤΑ... ΓΚΑΖΙΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποσπάστηκε στην κορυφή της Premier League. Επικράτησε 4-3 της Νιούκαστλ έπειτα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε την εκτός έδρας ήττα της δεύτερης στη βαθμολογία Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 από τη Σάντερλαντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" υποδέχονται τη Γουέστ Μπρομ στο τελευταίο παιχνίδι του 2012, ενώ η Σίτι φιλοξενείται από τη Νόριτς. Αρκετά είναι τα ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως το ΚΠΡ - Λίβερπουλ και το Εβερτον - Τσέλσι.

Πλήρης αγωνιστική κίνηση σε Championship, Α', Β' και Conference Αγγλίας, σε Scottish Premiership όπως και στις μικρές κατηγορίες της χώρας του... ουίσκι, ενώ "μπαίνει σφήνα" η δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας. Πλούσιο το μενού στο μπάσκετ όπου στις σελίδες του περιοδικού αναλύονται οι αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τη Euroleague και το ΝΒΑ.

Διαβάστε και τις στήλες:

"ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣI", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

"Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

"ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

"ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

"ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

"ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΕΡΜΑ ΤΑ... ΓΚΑΖΙΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK