"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Βραδιές ΘΡΙΛΕΡ

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Βραδιές ΘΡΙΛΕΡ

Ενενήντα (ίσως και περισσότερα) λεπτά απομένουν σε 12 ευρωπαϊκά γήπεδα προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την προημιτελικά φάση σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Το σπουδαίο ματς, δίχως δεύτερη κουβέντα, διεξάγεται στην Καταλονία, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται τη Μίλαν.

Το 2-0 υπέρ της ιταλικής ομάδας στο πρώτο... ημίχρονο καθιστά το συγκρότημα του Μαξ Αλέγκρι φαβορί, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι στη μέρα τους μπορούν να συντρίψουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο και να πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων ακόμη και τα ευφυέστερα αγωνιστικά πλάνα. Η παρέα του Λίο Μέσι υπέφερε στο "Σαν Σίρο" από το ανελέητο πρέσινγκ των "ροσονέρι", οι έντεκα όμως που θα πατήσουν το χορτάρι του "Καμπ Νου" πιστεύουν και με το παραπάνω στην ανατροπή του σκηνικού, κάτι που βέβαια ισχύει και για την πλειοψηφία των 90.000 τυχερών που θα πάρουν θέση στην εξέδρα.

Από την άλλη, βέβαια, η Μίλαν δεν είναι... πρόβατο που θα πάει δίχως αντίρρηση στο χέρι του... σφαγέα του. Προ τριών εβδομάδων απέδειξε ότι το πλάνο ανανέωσης που συντελείται στη Λομβαρδία αποδίδει, όπως μαρτυρά εσχάτως και η εικόνα στο πρωτάθλημα. Ουδείς είναι διατεθειμένος απλά να στηθεί στην άμυνα και να περιμένει την "Μπάρσα". Το ιταλικό... σενάριο κάνει λόγο για "ελεγχόμενη επίθεση", ήτοι ταχύτητα και απλές αντεπιθέσεις προκειμένου να μπει το γκολ που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων (θα θέλουν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα για να προκριθούν).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς της κορυφαίας διοργάνωσης, η Μπάγερν είναι αυτή που αναμένεται να έχει το πιο εύκολο έργο. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Αρσεναλ, το 3-1 υπέρ των Βαυαρών στο Λονδίνο όμως προσφέρει ξεκάθαρο προβάδισμα. Η Πόρτο πήρε... καθαρή νίκη (1-0) και δείχνει ότι μπορεί να υπερασπίσει ένα τέτοιο σκορ στην έδρα της Μάλαγα, ενώ το 1-1 της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Γαλατά και Σάλκε αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς του Γκελζενκίρχεν, με τη γερμανική ομάδα να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, Λάτσιο και Τότεναμ έχουν ουσιαστικά προκριθεί επί των Στουτγάρδη και Ιντερ αντίστοιχα, ενώ σαφές προβάδισμα έχουν οι Φενέρ και Βασιλεία έναντι των Βικτόρια Πλζεν και Ζενίτ. Η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο έχασε από τη Στεάουα στο Βουκουρέστι, ομοίως και η Μπορντό, η οποία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Μπενφίκα. Οι δύο ισοπαλίες δίχως σκορ δίνουν θεωρητικό προβάδισμα σε Ρούμπιν Καζάν και Νιουκάστλ, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τις Λεβάντε και Ανζί Μαχάτσκαλα.

Όσον αφορά στα... υπόλοιπα, το βρετανικό... μενού είναι για ακόμη μία φορά γεμάτο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τρεις προημιτελικοί που απομένουν στο Κύπελλο Ελλάδος προκειμένου να βγουν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών (Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς και Πανθρακικός - Βέροια).

Διαβάστε και τις στήλες:

- "ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ", με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

- "Ο ΡΑΦΤΗΣ", με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

- "ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ", με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

- "ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ", με τον Ηλία Ζυματούρα

- "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ", με τον "psagmeno"

- "ΠΟΝΗΡΟ", "ΛΟΓΙΚΟ" και "ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

- "ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!"με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Βραδιές ΘΡΙΛΕΡ

News 24/7

24MEDIA NETWORK