Το νέο Nike CTR360 Maestri III

Τα εξ' ολοκλήρου ανασχεδιασμένα ποδοσφαιρικά παπούτσια CTR 360 Maestri III της Nike προορίζονται για τον παίκτη που επιθυμεί να υπαγορεύει το ρυθμό του παιχνιδιού.

Το νέο Nike CTR360 Maestri III

Το Maestri - που σημαίνει μαέστρος στα Ιταλικά - είναι το παπούτσι που προτιμούν οι παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο του γηπέδου και βασίζονται στα καινοτομικά χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων για να βελτιώσουν το κοντρόλ της μπάλας και το ίδιο το παιχνίδι.

Ποιος είναι ο μαέστρος που παίζει στο κέντρο; Ο παίκτης που έχει άψογο κοντρόλ της μπάλας, ο παίκτης που δέχεται τις πάσες και έχει ταυτόχρονα το πεδίο ορατότητας και τη δυνατότητα να στέλνει πάσες ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες που αλλάζουν την έκβαση του αγώνα. Ανάμεσα στους παίκτες που θα φορέσουν τα νέα CTR 360 Maestri III είναι, μεταξύ άλλων, ο Andres Iniesta της FC Barcelona και μια νέα γενιά νεαρών παικτών όπως ο Jack Wilshere της Arsenal.

Το νέο CTR360 Maestri III έχει ανασχεδιαστεί ώστε να παρέχει βελτιωμένο κοντρόλ, πρόσφυση, υποστήριξη και άνεση. Στο νέο παπούτσι έχει χρησιμοποιηθεί το συνθετικό υλικό νέας γενιάς Kanga-Lite για σίγουρη επαφή με την μπάλα καθώς και η τεχνολογία All Conditions Control (ACC - Κοντρόλ υπό όλες τις συνθήκες), η οποία παρέχει το ίδιο επίπεδο ελέγχου της μπάλας σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι καινοτομίες περιλαμβάνουν μια ανάγλυφη εσωτερική πλευρά σχεδιασμένη για μεγιστοποίηση της επαφής με τη μπάλα και του έλεγχου.

Παράλληλα, το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι διαθέτει τάπες με διάταξη 360 μοιρών, που εξασφαλίζουν ανυπέρβλητη πρόσφυση σε κάθε κατεύθυνση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK