Το "NIKE FREE A-Z" αποκαλύπτει τα μυστικά της φυσικής κίνησης

Το "NIKE FREE A-Z" αποτελεί μια διαδραστική εμπειρία και ένα μοναδικό εγχειρίδιο πληροφοριών για τη νέα συλλογή προϊόντων Nike Free, παρουσιάζοντας και απόψεις των αθλητών Allyson Felix και Dathan Ritzenhein, καθώς και της ομάδας καινοτομίας και σχεδιασμού της NIKE.

Το "NIKE FREE A-Z" αποκαλύπτει τα μυστικά της φυσικής κίνησης

Τα πέλματα είναι τα θεμέλια της κίνησης. Όταν είναι σε θέση να κάμπτονται , να τεντώνονται και "να είναι ο εαυτός τους", η φυσική τεχνολογία που διαθέτουμε όλοι από τη γέννησή μας κάνει ό,τι είναι προορισμένη να κάνει. Αυτή η γνώση οδήγησε στη δημιουργία των παπουτσιών Nike Free πριν από δέκα χρόνια και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αποτελεί κίνητρο και έμπνευση για βελτιώσεις στον τρόπο σχεδιασμού τους.

Αυτήν τη σαιζόν, παρουσιάζουμε πέντε νέα μοντέλα Nike Free για τρέξιμο και προπόνηση – τα Nike Free 5.0+, 4.0 και 3.0 για το τρέξιμο, το γυναικείο Nike Free TR Breathe και το ανδρικό Nike Free Trainer 5.0 για την προπόνηση.

Η ιδέα για τη δημιουργία των Nike Free πρωτοεμφανίστηκε το 2001 και ακολούθησαν χρόνια μελετών, δοκιμών και διαδικασιών σχεδιασμού, για τη δημιουργία ενός παπουτσιού που προσέφερε τα πλεονεκτήματα της φυσικής κίνησης, προστατεύοντας παράλληλα το πέλμα. Μετά από μία δεκαετία , τα παπούτσια τρεξίματος του 2013 διατηρούν την πασίγνωστη ευκαμψία της αρθρωτής σόλας των Nike Free και εισαγάγουν τρία νέα σχέδια του πάνω τμήματος, για ακόμα πιο βελτιωμένη φυσική κίνηση:

• Nike Free 5.0+: Η δυναμική τεχνολογία Nike Flywire παρέχει ασφαλή υποστήριξη χωρίς να αυξάνει το βάρος.

• Nike Free 4.0: Διαθέτει επικαλύψεις χωρίς ραφές και εφαρμογή με δίπλωση της γλώσσας για άνεση απαλλαγμένη από τις ραφές.

• Nike Free 3.0: Το ειδικά σχεδιασμένο δικτυωτό υλικό της Nike βελτιώνει την εφαρμογή και τη δυνατότητα αναπνοής του πέλματος, με αραιότερα μοτίβα στα σημεία όπου χρειάζεται αερισμός και δυνατότητα έκτασης με πυκνότερα μοτίβα, στα σημεία όπου είναι σημαντική η υποστήριξη του πέλματος.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της ιστορίας. Για να μάθετε το παρελθόν και να δείτε στοιχεία από το μέλλον μίας από τις πιο σημαντικές σειρές προϊόντων τρεξίματος της Nike, εξερευνήστε το Nike Free A-Z, τη διαδραστική εμπειρία με τις σημαντικότερες στιγμές που οδήγησαν στη γέννηση, την εξέλιξη και την τεράστια επιρροή αυτής της τεχνολογίας.

Μέσω των εικόνων, των video και των συνεντεύξεων με τους καινοτόμους σχεδιαστές και τους αθλητές, το Nike Free A-Z ρίχνει φως στη διαδικασία σχεδιασμού και παρουσιάζει με σαφήνεια τη διαρκή δέσμευση της Nike για την εξυπηρέτηση των αναγκών του αθλητή. Από την κοπή εν θερμώ έως τη δυναμική τεχνολογία Nike Flywire, το Nike Free A-Z είναι ένα ταξίδι στον τρόπο με τον οποίο η γνώση ενός προπονητή για τη φυσική κίνηση οδήγησε στην απόλυτη καινοτομία για τις επιδόσεις.

To Nike Nike Free A-Z είναι διαθέσιμο εδώ: http://free.nikepr.com/greek/

News 24/7

24MEDIA NETWORK