To PRO Evolution Soccer 2012 σε Νέες Τιμές!

Το πολυβραβευμένο Pro Evolution Soccer 2012 μόλις κυκλοφόρησε σε νέες οικονομικές τιμές για PlayStation 3, Xbox 360 και PC ενώ ήδη είναι διαθέσιμο στο Playstation 2, PSP, 3DS και Wii με αποκλειστικά δικαιώματα UEFA Champions League™ και UEFA Europa League™.

To PRO Evolution Soccer 2012 σε Νέες Τιμές!

Ο απόλυτος στόχος για την ομάδα του Shingo "Seabass" Takatsuka φέτος ήταν να πετύχει ρεαλισμό ώστε οι αγώνες που διεξάγονται στο PES 2012 να μοιάζουν όσο το δυνατόν πιο πραγματικοί. Σε συνεργασία με χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλους από όλο τον κόσμο, η ομάδα του PES έχει απομονώσει όλα τα χαρακτηριστικά που θα προσδώσουν ρεαλισμό στο PES 2012 και το έφεραν ακόμα πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο.

Με πρωτοβουλία της Konami, το PES 2012 έχει βασιστεί τόσο στο feedback των fans της σειράς, όσο και των fans του αθλήματος γενικότερα ανά τον κόσμο. Η προσοχή της ομάδας από το Τόκυο έχει στραφεί τόσο στο να βγαίνει ο χειρισμός του παίκτη και της ομάδας ενστικτωδώς όσο και στην ανάγκη η απόδοση και η επιτυχία της ομάδας να προέρχεται κυρίως από το teamwork, όπως γίνεται και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Έτσι η τεχνητή νοημοσύνη του PES 2012 έχει ανακαινιστεί πλήρως ώστε όλη η ομάδα να λειτουργεί όπως ακριβώς λειτουργούν οι ομάδες στην πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων σε τιμές από 19,90€ και με δυνατότητα update όλων των τελευταίων μεταγραφών και Ελληνική περιγραφή αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK