Μήνυση "καπετάνιου" σε Βγενόπουλο

Μήνυση εναντίον του Α. Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης λόγω Παιανίας.

Μήνυση "καπετάνιου" σε Βγενόπουλο

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης κατέθεσε μήνυση κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου. Αφορμή στάθηκε τα όσα είχε υποστηρίξει ο Ανδρέας Βγενόπουλος για παραχώρηση της έκτασης των εγκαταστάσεων της Παιανίας από τη ΓΓΑ.

Θυμίζουμε ότι το προπονητικό κέντρο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και πρόεδρος του κέντρου είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ακόμη ένα κρίκο στην αντιπαράθεση των δυο πλευρών.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έκανε δήλωση από τα δικαστήρια οπου κατέθεσε την μήνυση κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου:

"Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία. Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκου, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα".

Διαβάστε εδώ την επιστολή Βγενόπουλου στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 στην οποία ο Mr. MIG έθετε ερώτημα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το θέμα της Παιανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK